New Milis Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Pokud tady někdo komunikuje plynně englicky, zkuste učinit dotaz, zda by kusy pouzdra nemohly zůstat jen ohraněné, bez broušení a leštění. Třeba vnější strany a vršky nožiček nebo kus na boku pouzdra. Jinak obrázek surového kusu nasvědčuje práškové metalurgii (zapečeno ve formě). Ty jo, to by byla limitka!
People Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) to puzdro vyzera super... len sa zacinam obavat velkosti... 44mm sa mi zda dost na moju rucicku s obvodom 17cm.... a aj ta vyska toho puzdra ma strasi... kde by sa dal vyskusat podobny tip puzdra v prahe? fakt zvazujem ti si nezarezerovat nejaky mensi model... Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem People
Baker Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 to puzdro vyzera super... len sa zacinam obavat velkosti... 44mm sa mi zda dost na moju rucicku s p=17cm.... a aj ta vyska toho puzdra ma strasi... kde by sa dal vyskusat podobny tip puzdra v prahe? fakt zvazujem ti si nezarezerovat nejaky mensi model... Podobne pouzdro maji Panerai, takze co treba Carollinum ?
People Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) no nad tym som rozmyslam, ale s mojim lookom a vekom ked pridem do takehoto obchodu, tak su si isty, ze nic nechcem a navyse si este myslia ze chcem kradnut. jak keby prachaci museli chodit len s oblekom a mat Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem People
Baker Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 no nad tym som rozmyslam, ale s mojim lookom a vekom ked pridem do takehoto obchodu, tak su si isty, ze nic nechcem a navyse si este myslia ze chcem kradnut. jak keby prachaci museli chodit len s oblekom a mat To je blbost, lolohh tam chodi jen trenyrkach a zabkach. Toho bych se nebal.
lolohh Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 To je blbost, lolohh tam chodi jen trenyrkach a zabkach. Toho bych se nebal. Si z toho děláš prdel, ale je to tak. Onehdá jsem 911 ukazoval kraťasy, v kterých jsem v C. kupoval PAM a než jsem se stihl vymáčknout, tak je vzal do ruky a řekl "Do popelnice, jasně". Když jsem mu pak řekl, že to jsou "ony", tak mi nevěřil. Ale stále v nich dělám frajera
spiderer Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Ze by nejaky spesl kratasy na nakupy? Jsem nevedel, ze mate s YPEm i uniformy ve kterych to obrazite
lolohh Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Ze by nejaky spesl kratasy na nakupy? Jsem nevedel, ze mate s YPEm i uniformy ve kterych to obrazite Jo, je to tak. Já mám ty ošuntělý kraťasy a YPÁk má oranžovou mikinu (tu používá i v práci, aby byl vidět).
Vit Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Pe3xxx, máš nějaké nové informace o termínu dodání wolframek? na: http://watchandclockforum.com/viewtopic.php?f=95&t=4226 jsem našel toto: Tungsten models estimated 6/20/09
Pe3xxx Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Pe3xxx, máš nějaké nové informace o termínu dodání wolframek? na: http://watchandclockforum.com/viewtopic.php?f=95&t=4226 jsem našel toto: Tungsten models estimated 6/20/09 Ahoj Vit, ako sa máš? ano presne! Zatial je to tento dátum kedy by mali byť modeli M6,M7,M8 uz kompletne pripravené na odoslanie zákazníkom aj s nanesenou MDV - GX vrstvou. Robert K&B time
Vit Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Ahoj Vit, ako sa máš? ano presne! Zatial je to tento dátum kedy by mali byť modeli M6,M7,M8 uz kompletne pripravené na odoslanie zákazníkom aj s nanesenou MDV - GX vrstvou. Robert K&B time Dík za optání, za 3 týdny státnice :suicide_anim: (hodinky jsou odměna - snad je udělám). Až se to přiblíží (termín dodání wolframek, tak se musíme domluvit na přesné ceně a na předání). Osobně by mi nejvíc vyhovovalo, pokud je bude z Čech brát víc lidí a ty by jsi měl cestu alespoň na západ Slovenska, že by jsme se někde sešli, přebrali hodinky a zaplatili hotově (to je taková, asi utopická idea). Samozřejmě pokud to neklapne, tak je pošleš poštou.
Pe3xxx Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Dík za optání, za 3 týdny státnice :suicide_anim: (hodinky jsou odměna - snad je udělám). Až se to přiblíží (termín dodání wolframek, tak se musíme domluvit na přesné ceně a na předání). Osobně by mi nejvíc vyhovovalo, pokud je bude z Čech brát víc lidí a ty by jsi měl cestu alespoň na západ Slovenska, že by jsme se někde sešli, přebrali hodinky a zaplatili hotově (to je taková, asi utopická idea). Samozřejmě pokud to neklapne, tak je pošleš poštou. Ahoj Vit, budeme Ti držať prsty! Hlavne aby si mal pokoj cez tie tri týždne a vedel sa učiť. Stým stretnutím to vôbec nie je zlý nápad. Ja mám takú predstavu že sa dohodnem so všetkými záujemcami z Čiech a urobím si okružnú cestu do Čiech a dáme kávu alebo čokoľvek. Aj tak by som rád navštívil pár hodinárstiev a predstavil Lüm-Tec. Bolo by výborné mať hodinky priamo vo vybraných predajniach minimálne v Brne a v Prahe. Určite si to naplánujem, dohodneme sa a uvidíme sa. Ahoj Robo K&B time
Vit Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Ahoj Vit, budeme Ti držať prsty! Hlavne aby si mal pokoj cez tie tri týždne a vedel sa učiť. Stým stretnutím to vôbec nie je zlý nápad. Ja mám takú predstavu že sa dohodnem so všetkými záujemcami z Čiech a urobím si okružnú cestu do Čiech a dáme kávu alebo čokoľvek. Aj tak by som rád navštívil pár hodinárstiev a predstavil Lüm-Tec. Bolo by výborné mať hodinky priamo vo vybraných predajniach minimálne v Brne a v Prahe. Určite si to naplánujem, dohodneme sa a uvidíme sa. Ahoj Robo K&B time Super, možná by se v rámci Tvojí návštěvy Čech dal uspořádat sraz ( ) a mohl by jsi nám naživo ukázat i ostatní modely od Lum-Tech. Ozvi se prosím, až to bude aktuální.
Baker Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Super, možná by se v rámci Tvojí návštěvy Čech dal uspořádat sraz ( ) a mohl by jsi nám naživo ukázat i ostatní modely od Lum-Tech. Mimochodem dobry napad, i na Morave uvitame nejakou tu prezentaci.
Vit Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Mimochodem dobry napad, i na Morave uvitame nejakou tu prezentaci. Jsem taky moravák , myslel jsem ty čechy obecně (jako ČR).
Baker Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Jsem taky moravák Ty jsi uherak , sorry prehledl jsem.
Pe3xxx Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Super, možná by se v rámci Tvojí návštěvy Čech dal uspořádat sraz ( ) a mohl by jsi nám naživo ukázat i ostatní modely od Lum-Tech. Ozvi se prosím, až to bude aktuální. Už teraz sa tešim Vit! Presne tak nejako by sme to mohli urobiť. Priniesol by som všetky modely na ukážku a potešili by sme sa spolu. Mám pocit že to bude asi dlhá cesta Robo
Pe3xxx Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Odesláno 31. května 2009 (upraveno) Kamaráti! Pár fotiek vyrobeného púzdra pre modely LÜMzilla. V kolekcii LÜMzilla je model LZ4 ( EUROzilla) ktorý bude v ponuke len pre európskych zákazníkov, vyrobený v počte len 50 kusov. Tmavo modrý až fialový číselník, široké rímske číslice a "kopcovitá" vrstva GX farbiva by mala spôsobiť náš želaný svetelný efekt. Pár obrázkov naozaj poriadneho kusu "železa". 50mm - tak toto sa nám páči. Jednoducho doplnková súčasť sebaobrany Upraveno 31. května 2009 uživatelem Pe3xxx
Vit Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Kamaráti! Pár fotiek vyrobeného púzdra pre modely LÜMzilla. V kolekcii LÜMzilla je model LZ4 ( EUROzilla) ktorý bude v ponuke len pre európskych zákazníkov, vyrobený v počte len 50 kusov. Tmavo modrý až fialový číselník, široké rímske číslice a "kopcovitá" vrstva GX farbiva by mala spôsobiť náš želaný svetelný efekt. Pár obrázkov naozaj poriadneho kusu "železa". 50mm - tak toto sa nám páči. Jednoducho doplnková súčasť sebaobrany Kolik to váží? Jaká je výška pouzdra?
Pe3xxx Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 (upraveno) Kolik to váží? Jaká je výška pouzdra? Ahoj Vit, zatial máme k dispozícii len rôzne obrazy od výrobcu. Sample vyrobených púzdier sú už na ceste , takže presnú váhu budeme vedieť po pár týždňoch. ( rovnako v USA) Výška bola navrhnutá na 17,5 mm. Porovnanie s B1 COMBAT: Upraveno 1. června 2009 uživatelem Pe3xxx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se