lukasb515 Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Skvela komunikacia a pristup, vsetko tak ako ma byt. Urcite odporucam a dakujem za bezproblemovy obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Aj ja mozem potvrdit - vsetko top a doporucujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Tak poslední dobu mám asi kliku na naprosto pohodový obchody. Toto byl asi 4. během dvou týdnů a i zde musím pochválil ochotu, vstřícnost, komunikaci i rychlost odezvy. Takže i touto cestou díky a kdykoli zas a znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Toz kolegu musim pochvalit.Obchod na jednicku s hvezdickou.Hodinky mi na nejakou dobu podrzel a nechal projit i servisem.Baleni super.Doloval jsem hodinky ven nekolik minut Moc diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Pohodova domluva, co jsme si rekli to platilo. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Co se domluvilo - to platilo Tak nějak je jasný, že jsme se nepotkali naposledy díky a Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.K Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Perfektní komunikace, výlet do Bratislavy a hodinky ve výborném stavu se všemi doklady. super diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Šaloun Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 I já chválím - pohodová komunikace. Snad zase někdy Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 zaslano obratem, ukazkove zabaleno. kdykoliv znovu. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Bezproblemova kominikacia, po hodinky sa zastavil osobne. Dakujem a nech sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Za mě jen samá chvála, vše dle domluvy a za výlet do Bratislavy to opravdu stálo. Příjemný člověk a milovník hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Dobry obchod, stretnutie osobne, vsetko podla dohody. Odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Skvělý prodávající, ochotný a příjemný, velmi seriózní a zkušený sběratel. Hodnotím nanejvýš kladně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Seriózny obchod, výborna komunikácia. Určite odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se