Jaem Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Ďalšia limitka z dielne ORIS. k dostaniu tu: https://www.bucherer.com/ch/en/watches/oris/aquis/1338-026-0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Modrou je nejlíp prohlídnout v reálu, sice ji uměj, ale asi bych bral i tak jinej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Tyhle ocelové lunety mě berou čím dál tím víc. Pěkná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Obecně ten Oris šel vždycky mimo me, ale ta žraloci verze a toto mi přijde super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Těch povedenejch limitek, ale i normálních řad co se mi líběj je už pěkná řádka. A jak píše Frantík, ty poslední žraločí jsou hodně povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se