ZikX Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 Dobrý den. Chtěl jsem poprosit o pomoc s oceněnim a identifikovánim hodinek. Tyto hodinky jsem zdědil a chtěl bych vědět jestli maji nějakou cenu. Budu rád za Vaše příspěvky a rady. O hodinkách vim: značka Lemania, po otevření zadního krytu je na mechanizmu napsáno: LEMANIA WATSH Co, SEVENTEEN 17 JAWELS, SWISS, a na tom krytu z vnitřní strany: 18K 0,750 a číslo 187 63. Jsem tu nový tak se omlouvám předem za chyby a nedostatky. Moc děkuji předem za Vaše příspěvky a rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Presnou cenuti nereknu, ale podle tveho popisu by mely byt zlate a asi z roku 1963. Takze urcite na 1tis USD....mozna nekolikrat vice.
dknespl Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Podobné v růžovém zlatě na ebay za 2650,- USD A to ty tvoje vypadají líp. Lépe zdobený strojek, zlaté indexy. Blahopřeji.
ZikX Odesláno 10. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Děkuji za info. A myslíte že je to tady v ČR prodejný? Co myslíte, kde nebo jak to zkusit prodat?
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 prodejné to je určitě, stačí najít vhodné prodejní web stránky
spiderer Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Děkuji za info. A myslíte že je to tady v ČR prodejný? Co myslíte, kde nebo jak to zkusit prodat? Treba www.aukro.cz, www.ebay.com, nebo navstivit nejake starozitnictvi
911 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 anebo to zkustit nabidnout i zde. do starozitnictvi jdi s tim, ze znas cenu nebo te voskubou.
redd Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Jsou krásný, neprodávat, ale uchovat pro další generace
B.F.G. Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Osobně je mi proti srsti radit někomu, kdo chce prodat dědictví (hodinky).
Jakubisko Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Jsou krásný, neprodávat, ale uchovat pro další generace Jenze bez chechtaku je mozne, ze dalsi generace nebudou...
ZikX Odesláno 10. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) Po poradě s rodinou, jsem se rozhodl že se zatim asi prodávat nebudou.Kdyby náhodou na mě přišla finanční krize, tak první kde asi začnu shánět kupce bude tady. Ale jinak všem děkuji za informace a rady. Aspoň vím něco víc, dík moc. Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem ZikX
ZikX Odesláno 10. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) Ale kdyby měl někdo velkej zájem a nabídnul pěknou cenu. Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem ZikX
dknespl Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Vyčistit, seřídit, nablejskat, vyměnit řemen, sundat quartzky a nosit! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se