911 Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Ty už si konečně změň avatar. Myslím, že tenhle by Ti mohl sedět víc... tak to je parada. to si snad pujcim a necham udelat tricko ))
spiderer Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Ty už si konečně změň avatar. Myslím, že tenhle by Ti mohl sedět víc... Tak to je masakr! :lol2:
Kalifx Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Jedna dioráma s archimédkama ze včerejšího večera... Ty hodinky nemůžu nechat ani na chvíli osamotě 3
Kalifx Odesláno 8. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2010 A ještě jedna noční s lumi. Řek bych, že v rovnoměrnosti nanesení jsou určitý rezervy... Ale čitelnost je samozřejmě skvělá. Ale ta je dokonalá i ve dne. Skutečně přehledný hodinky.
Kalifx Odesláno 8. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2010 ... a ještě jedna jako ukázka podle mě velmi slušnýho antireflexu made in Archimede...
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Jedna dioráma s archimédkama ze včerejšího večera... Ty hodinky nemůžu nechat ani na chvíli osamotě výborný
XXXfazerXXX Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 výborný jo,fakt dobry...kdybych ho neznal osobne,myslel bych si,ze se jedna o velice sikovneho,uspesneho,sebevedomeho a pedevsim vzorne upraveneho,mladeho muze
Kalifx Odesláno 8. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2010 (upraveno) jo,fakt dobry...kdybych ho neznal osobne,myslel bych si,ze se jedna o velice sikovneho,uspesneho,sebevedomeho a pedevsim vzorne upraveneho,mladeho muze Ta dneska jsem si to procházel a v podstatě všechny položky toho tvého výčtu jsem si pozitivně odfajfkoval. Tož fakt nevím Dane, proč je tam to: "...kdybych ho neznal osobně..." Upraveno 8. října 2010 uživatelem Kalifx
Kalifx Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Volali mně ze servisu, že moje Herculesy se nechtěj nechat servisovat... : 2
yegor Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 tak taketo umelecko dielo som tu este nevidel
skalis Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Volali mně ze servisu, že moje Herculesy se nechtěj nechat servisovat... : Co bys chtel taky servisovat, kdyz Ti subciferniky (a nejspis i celej strojek) sezrala takova bestie. Tenhle Brajtlingen, radsi od nej ruce dal ...
Kalifx Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Co bys chtel taky servisovat, kdyz Ti subciferniky (a nejspis i celej strojek) sezrala takova bestie. Tenhle Brajtlingen, radsi od nej ruce dal ... ...a prej snad sněd i toho pána s pokerovým výrazem od Dušáků.
Dantechno Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Proto ma ty odreniny na cumaku... Kozenej xicht se nedal lacino.
Kalifx Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Už se mně fakt stejská po Herkuládách, tak jsem jim do servisu poslal pomocníka, abych to trošku popohnal... 1
Baker Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 Ty vole, ty jsi fakt hracicka, klobouk dolu.
organic Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Ty ses taky rozjel Let the dreams come thru...
Kalifx Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Let the dreams come thru... Pěkně řečeno. Gatuluju k vyzrálý sbírce.
organic Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Pěkně řečeno. Gatuluju k vyzrálý sbírce. Co nakoupit dál? Zatím mi zní v hlavě "Nic!" Tak snad to vydrží aspoň měsíc Jen je škoda, že ty moony jsou o dva roky mladší než já. Tam mám ještě rezervu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se