Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty už si konečně změň avatar. Myslím, že tenhle by Ti mohl sedět víc...

post-922-027449900 1285538045.jpg

tak to je parada. to si snad pujcim a necham udelat tricko :)))
  • po 2 týdnech...
Odesláno

A ještě jedna noční s lumi. Řek bych, že v rovnoměrnosti nanesení jsou určitý rezervy... Ale čitelnost je samozřejmě skvělá. Ale ta je dokonalá i ve dne. Skutečně přehledný hodinky. :)

post-1975-084417700 1286539609.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

Jedna dioráma s archimédkama ze včerejšího večera... Ty hodinky nemůžu nechat ani na chvíli osamotě :D

výborný :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

jo,fakt dobry...kdybych ho neznal osobne,myslel bych si,ze se jedna o velice sikovneho,uspesneho,sebevedomeho a pedevsim vzorne upraveneho,mladeho muze

Ta dneska jsem si to procházel a v podstatě všechny položky toho tvého výčtu jsem si pozitivně odfajfkoval. Tož fakt nevím Dane, proč je tam to: "...kdybych ho neznal osobně..." :D Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Volali mně ze servisu, že moje Herculesy se nechtěj nechat servisovat... :

Co bys chtel taky servisovat, kdyz Ti subciferniky (a nejspis i celej strojek) sezrala takova bestie. Tenhle Brajtlingen, radsi od nej ruce dal ... :)
Odesláno

Co bys chtel taky servisovat, kdyz Ti subciferniky (a nejspis i celej strojek) sezrala takova bestie. Tenhle Brajtlingen, radsi od nej ruce dal ... :)

...a prej snad sněd i toho pána s pokerovým výrazem od Dušáků. :)
Odesláno

Pěkně řečeno. :) Gatuluju k vyzrálý sbírce.

Co nakoupit dál? Zatím mi zní v hlavě "Nic!" Tak snad to vydrží aspoň měsíc :) Jen je škoda, že ty moony jsou o dva roky mladší než já. Tam mám ještě rezervu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...