bandicoot Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 (upraveno) To jsou bertovy? Ty se mi líbily... je tam tak akorát tolik bikoloru, aby to ještě bylo hezký.Ani bych to nenazýval bikolorem, ten poměr je drtivě ve prospěch oceli, zlato je jen na detailech. edit: překlepy Upraveno 8. září 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 bandi presne tak, je to ocel lehce zdobena zlatem a ty hodinky jsou pekny rozhodne nejsou definitivni, ale odsuzovat je je zbytecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 (upraveno) Jedna rychlá, glorifikační montáž s pracovním názvem "Hercules opouští Hercules"... Upraveno 8. září 2010 uživatelem Kalifx 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Kalifx - ta montáž mi udělala radost. Hercules se mi vždycky líbil, je z doby, kdy jsem měl Seawolfy a katalog Chronolog jsem znal na zpaměť, děsně jsem to prožíval a pro mě to je zlatá doba Breitling .. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 ja si to zkusim prelozit - do tohohle vlakna nesmim davat svoje fotky (je tu prave jedna), protoze ti to vadi? tak s tim nemam problem... a prosim nektereho z moderatoru o smazani meho neodpocinkoveho prispevku s fotkou... dekuju Však jsem ti to v podstatě psal už v prvním postu po tvý fotce. A vlastně i v každým dalším. Ale proč hned používat slova jako "nesmím" a "vadí"? Můžeme je přece nahradit za "nemusím" a "raději ne"... A nikdo nic mazat nemusí. Šlo mně o to nějak se domluvit... napad pekny, kvalita provedeni... ech, proc byt malicherny... správně! To je ono: nebuďme malicherní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 omlouvam se, ze pouzivam slova, ktera ti vadi... jeste neco? Vůbec nic kibi, vůbec nic. Měj se hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Kalifx - ta montáž mi udělala radost. Hercules se mi vždycky líbil, je z doby, kdy jsem měl Seawolfy a katalog Chronolog jsem znal na zpaměť, děsně jsem to prožíval a pro mě to je zlatá doba Breitling .. Hele, tohle je fakt blbůstka místo oběda. Ale ty Herculesy jsou parádní. Nebudu tvrdit, že je budu mít navždycky... Na tyhle prohlášení už kašlu. Ale fakt jsem rád, že mně je Michal prodal protože já už si z dnešní nabídky Breitlingu v podstatě nevyberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 kdyz nejsi malicherny... asi si to predstavuju jinak, nez mazanim fotek a napravovanim meho slovniku... ale i v tom se mohu mylit... Že ty se chceš kibi hádat? Ale já ne. Já přece nic mazat nechci. Ty nečteš na co reaguješ? Viz příspěvek 154. A vůbec nechci napravovat tvůj slovník. To bych si nedovolil. Jen jsem myslel, že bychom se mohli domluvit bez emocí na tom, jestli by se na to nedalo koukat spíš jako na moje přání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Sice je to video, ale nedá mně to a postnu to sem. Včera jsem narazil na Youtube na srandovní inzerát, ve kterým maník prodává custom Hercules... Doporučuju vyčkat až do konce. http://www.youtube.com/watch?v=tBdU0333HRM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jedna rychlá, glorifikační montáž s pracovním názvem "Hercules opouští Hercules"... moc pěkná práce, akorát si trošičku rejpnu - kam jsi mu schoval ty další motory ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 moc pěkná práce, akorát si trošičku rejpnu - kam jsi mu schoval ty další motory ??? To je právě taková speciální "short" verze aby se vešla do hodinek... Ale né, já neměl vůbec čas a fotka co se mně tam hodila neměla půlku křídel. Tak jsem je jenom ukončil. Je to prostě takovej model - no jak je ta malá a velká štangle Herkulesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 ze ja nezustal u svejch mrnavech omeg. ty herkuly se mi neskutecne libi a asi je casem budu potrebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 ze ja nezustal u svejch mrnavech omeg. ty herkuly se mi neskutecne libi a asi je casem budu potrebovat No jo, jenomže to je vždycky tak. Já moh taky teoreticky zůstat u svejch prvních hodinkách tady na fóru - však vypadaj skoro stejně. Jsou černý, jsou hezký, maj tři negativní subdialy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 No jo, jenomže to je vždycky tak. Já moh taky teoreticky zůstat u svejch prvních hodinkách tady na fóru - však vypadaj skoro stejně. Jsou černý, jsou hezký, maj tři negativní subdialy... konecne poradny hodinky. ty chci! (a nemyslim ty brajtle, samozrejme) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jedna rychlá, glorifikační montáž s pracovním názvem "Hercules opouští Hercules"... Tohle je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 nechci se hadat, nestoji mi to za to... To je dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Pekne , pekne... jen tak dale. Jen se stupidne zeptam, co je to hodinkovnice? Diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Pekne , pekne... jen tak dale. Jen se stupidne zeptam, co je to hodinkovnice? Diky za odpoved V tomto případě je to tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 3 cvaky na schodech PowerShotem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 asi sem nejak propadnul B. ty Herkulesy jsou vyborny. jen premyslim, jestli se mi vice libi ty inverzi sub nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se