Hrusha Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Dobrý den, zaregistrovala jsem se a zjistila, že pokud nemám 50 příspěvků, nesmím vlastně nic . A tak se jen ptám. Můžete mi někdo aspoň poradit kam se obrátit? Uvažuji o prodeji kapesních hodinek Omega, jsou na klíček, s onyxovým pouzdrem. Neznám jejich hodnotu, nechci naletět. Díky za rady za případné rady. Dala bych sem aspoň fotky, ale to nejspíš taky nesmím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) @Hrusha A co dalšího konkrétně nemůžeš, kromě vytváření prodejního inzerátu? Toto není prodejní server, ale diskuzní. A fotky vložit, můžeš. Obrátit se můžeš třeba tady: https://kralovstvihodin.cz/en/homepage/ Upraveno 7. října 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrusha Odesláno 13. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 (upraveno) To Xbraj19: moc děkuji za tip. Přikládám fotky, to jsou ony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. října 2021 uživatelem Hrusha omylem vložené i fotky jiných hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronek Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Zdravím, přidejte foto zadní strany hodinek. Podle mě jde o původně kapesní hodinky: které někdo zručně zasadil do pouzdra a staly se z nich stolní hodiny někdo zručně zasadil do pouzdra jako odkládací stojánek (což by se mi líbilo víc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrusha Odesláno 14. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Zdravím.A přidávám další foto. Hodinky (Omegy) jsou v onyxovém pouzdře pouze volně vložené. A lze je tedy postavit. Jinak jsou opravdu kapesní. Ale spletla jsem se. Na klíček jsou druhé hodinky, které mám. A to jsou švýcarské Geneve. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronek Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Zdravím, onyx je minerál ale tohle je plast!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 18 hodinami, Hrusha napsal: Zdravím.A přidávám další foto. Hodinky (Omegy) jsou v onyxovém pouzdře pouze volně vložené. A lze je tedy postavit. Jinak jsou opravdu kapesní. Ale spletla jsem se. Na klíček jsou druhé hodinky, které mám. A to jsou švýcarské Geneve. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodně otázek pomůže zodpovědět pan Google, třeba barvu Onyxu. https://www.google.com/search?q=ONYX&rlz=1C1GCEU_csCZ928CZ938&sxsrf=AOaemvI25R0KgHcLeRiDmWAAweFi-sEvKg:1634300240261&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjyn5vqsszzAhUHv4sKHYcqChYQ_AUoAXoECAIQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5#imgrc=MaMmpHW0x02k_M To jsou obecné informace nemajíc cokoliv společného s hodinařinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Tak on onyx může být i zelený, tomu je pak ten plast celkem podobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 (upraveno) V 15. 10. 2021 v 15:23, PavelK napsal: Tak on onyx může být i zelený, tomu je pak ten plast celkem podobný. Děkuji za radu, ale zcela to tak není . Poukazoval jsem na logiku věci s tím, že Goggle je dobra nápověda a nejen pro barvu Onyxu, ale fakticky pro všechno . Koukni se do mého podpisu zde . Věř mi , že vím co píšu Upraveno 17. října 2021 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Co jak zcela není? Onyx zelený nebývá? Věřím, že víš, o čem píšeš, ale mohl bys to psát jasněji, abychom to věděli i my ostatní. Užitečnost googlu tady myslím nemusíme rozebírat, tu snad nikdo nepopírá, ale kdybychom se navzájem jen odkazovali na google, mohli bychom fórum zrušit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrusha Odesláno 18. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Netroufla bych si určit materiál. Onyx není z mé hlavy, kdysi je mamince prohlížela jedna starožitnice a řekla, že pouzdro je onyxové. Jistotu ale nemám. Asi bych to řešila až při případném prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Vzhledem k tomu že i přes zelenou barvu onyxu ale zároven vzhled tenkostěnné krabičky by se mohlo jednat spíše o jeden z prvních druhu plastu tzv. CATALIN kdy tento většinou byl v barvě jantarové ,ale také vzácně ve variantě green catalin ...viz ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrusha Odesláno 19. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 (upraveno) To beerlao: Děkuji, koukala jsem na grenn catalin a máte pravdu, bude to tak, jak říkáte. Musím ale konstatovat, že víc než o pouzdro, mi jde o hodinky a jejich hodnotu. Upraveno 19. října 2021 uživatelem Hrusha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se