HonzaX Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 S radostí jsem si dnes přečetl, že nový hejtman Středočeského kraje prosazuje severní variantu obchvatu Prahy vedenou kolem Řeže , a ne tu jižnější od Březiněvse přes Draháň na Suchdol . Nevím kolika z Vás se to dotýká osobně , ale prosazovat dražší variantu a tahat tranzitní dopravu do Prahy mi připadá jako nebetyčná modrá blbost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 S radostí jsem si dnes přečetl, že nový hejtman Středočeského kraje prosazuje severní variantu obchvatu Prahy vedenou kolem Řeže , a ne tu jižnější od Březiněvse přes Draháň na Suchdol . Nevím kolika z Vás se to dotýká osobně , ale prosazovat dražší variantu a tahat tranzitní dopravu do Prahy mi připadá jako nebetyčná modrá blbost . Problém je s územním plánem, jižní varianta je v něm zakotvena, severní nikoliv. navíc je možné, že severní (myslíš asi Ss, tzv. severoseverní) bude už pro část řidičů nepřijatelná z důvodu její větší délky a část tranzitní dopravy to prostě vezme "postaru" pěkně centrem s tím, že budou rychlejší. Na druhou stranu Suchdoláky chápu, dálnici pod okny nikdo nechce. Byla ustanovena komise odborníků (např. prof. Moos), která jako vhodnější nakonec vybrala variantu jižní. Obávám se, že vyřešit tento problém tak, aby byli všichni spokojeni je principielně nemožné a menší zlo (větší užitek?) je podle komise jižní varianta. Podle mě taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 S radostí jsem si dnes přečetl, že nový hejtman Středočeského kraje prosazuje severní variantu obchvatu Prahy vedenou kolem Řeže , a ne tu jižnější od Březiněvse přes Draháň na Suchdol . Nevím kolika z Vás se to dotýká osobně , ale prosazovat dražší variantu a tahat tranzitní dopravu do Prahy mi připadá jako nebetyčná modrá blbost . No jo, copak pan doktor Rath. To je kabrňák. Slušnej, milej, nezištnej...... a oranžová mu děsně sluší! Doufám, že bude do konce roku v Ábíčku jeho vystřihovánka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 8. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Problém je s územním plánem, jižní varianta je v něm zakotvena, severní nikoliv. navíc je možné, že severní (myslíš asi Ss, tzv. severoseverní) bude už pro část řidičů nepřijatelná z důvodu její větší délky a část tranzitní dopravy to prostě vezme "postaru" pěkně centrem s tím, že budou rychlejší. Na druhou stranu Suchdoláky chápu, dálnici pod okny nikdo nechce. Byla ustanovena komise odborníků (např. prof. Moos), která jako vhodnější nakonec vybrala variantu jižní. Obávám se, že vyřešit tento problém tak, aby byli všichni spokojeni je principielně nemožné a menší zlo (větší užitek?) je podle komise jižní varianta. Podle mě taky. Ano myslím Ss . Neprotestuje jen Suchdol , Chabry a Ďáblice také vrčí . Větší užitek a menší zlo je 10 miliard co spolkne Sj varianta navíc ? Možná i víc . A chráněná území která zasahuje ? Co mám informace tak je v Sj variantě dost administrativních nedostatků . Ani Bruselu se nezamlouvá . A územní plán se dá změnit . Když se chce .Komise odborníků také schválí co se od ní očekává . Když asi před 15 lety voda z dálnice v Ďáblicích vytopila zahrady poblíž ,tak se zjistilo že dálnice nebyla po vodohospodářské stránce vůbec zkolaudovaná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 8. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 No jo, copak pan doktor Rath. To je kabrňák. Slušnej, milej, nezištnej...... a oranžová mu děsně sluší! Doufám, že bude do konce roku v Ábíčku jeho vystřihovánka... Tebe se to také týká . Tiráci budou při Sj jezdit kousek od Třeboratic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 (upraveno) Ano myslím Ss . Neprotestuje jen Suchdol , Chabry a Ďáblice také vrčí . Větší užitek a menší zlo je 10 miliard co spolkne Sj varianta navíc ? Možná i víc . A chráněná území která zasahuje ? Co mám informace tak je v Sj variantě dost administrativních nedostatků . Ani Bruselu se nezamlouvá . A územní plán se dá změnit . Když se chce .Komise odborníků také schválí co se od ní očekává . Když asi před 15 lety voda z dálnice v Ďáblicích vytopila zahrady poblíž ,tak se zjistilo že dálnice nebyla po vodohospodářské stránce vůbec zkolaudovaná . Určitě, vždycky bude někdo vrčet. Já mám v hlavě cenové porovnání Ss (18 mld.) a Sj (14 mld.), ale možná to zase přepočítali (a podle výledku jde dobře odvodit, která z těch stran to udělala, je docela vtipné to pozorovat). S tím územním plánem...to to jim teda nepřeju. Předělávat územní plán je docela sranda, aspoň budou mít co řešit naše děti . Tipuji, že sestřenice švagra pana Rátha má pod Ss variantou pole, zatímco bratránek tchána pana Bendla je má pod Sj Edit: mě se to v Líbeznicích taky tak trochu týká... Upraveno 8. listopadu 2008 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 je nekde mapka obou variant? kupuju pozemek a hodilo by se mi to. zajima me prave jih, vychod a cas severu prahy. ted mam jine starosti, ale at sem v obraze. jinak Libeznice mam taky v merku. neni tam neco volneho na investici nebo bydleni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Tebe se to také týká . Tiráci budou při Sj jezdit kousek od Třeboratic . Právě proto... vždycky to "někde" bude jezdit. A vždycky tam "někde" budou bydlet lidé. Informace mám celkem z první ruky - tchýně dělá na magistrátu a dřív se její práce točila i kolem pozemků. Prostě to vždycky někdo odskáče a přirozeně to nechce bejt nikdo z nás. Jenže to nejde. Ale můj názor na toho "oranžovýho" šmejda to nezmění. Promiň, nechtěl jsem se hádat, ale zmínka o tomhle Ichtylovi mě vždycky rozruší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 je nekde mapka obou variant? kupuju pozemek a hodilo by se mi to. zajima me prave jih, vychod a cas severu prahy. ted mam jine starosti, ale at sem v obraze. jinak Libeznice mam taky v merku. neni tam neco volneho na investici nebo bydleni? Když mrkneš na Seznamu na mapu Prahy tak je tam ta stará var. naznačená, jinak už aby to bylo hotové to se nám z východního okraje Prahy bude jezdit na letiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 je nekde mapka obou variant? kupuju pozemek a hodilo by se mi to. zajima me prave jih, vychod a cas severu prahy. ted mam jine starosti, ale at sem v obraze. jinak Libeznice mam taky v merku. neni tam neco volneho na investici nebo bydleni? Třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 S radostí jsem si dnes přečetl, že nový hejtman Středočeského kraje prosazuje severní variantu obchvatu Prahy vedenou kolem Řeže , a ne tu jižnější od Březiněvse přes Draháň na Suchdol . Nevím kolika z Vás se to dotýká osobně , ale prosazovat dražší variantu a tahat tranzitní dopravu do Prahy mi připadá jako nebetyčná modrá blbost . Pan dochtor je především jedno znejvětších hovad který jsem měl tu čest osobně potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 (upraveno) je nekde mapka obou variant? kupuju pozemek a hodilo by se mi to. zajima me prave jih, vychod a cas severu prahy. ted mam jine starosti, ale at sem v obraze. jinak Libeznice mam taky v merku. neni tam neco volneho na investici nebo bydleni? Investice i bydlení je dnes už myslím skoro pozdě, dokud nepostaví novou čističku od. vod., tak je stop stav. Takový ten největší boom byl před rokem, dvěma, ted už je většinou postaveno. V okolí se rozmáhají ta hnusná centralgroupí hnízda, nám se to díky bohu vyhlo. Mimochodem, není na investici stejně nevhodná doba? I když baráčky asi pudou poptávány pořád (konec reg. nájemného...) k variantě Sj: ano, půjde mi vzdušnou čarou cca 2 km od baráku, já to ale beru jako lepší možnostz, jak se dostat do města. To, co tam ted dělá tranzitní doprava každý den (v místech, kde pracují a pohybují se statisíce lidí, navíc v nepříznivých rozptylových podmínkách - město) je pohroma. jsem pro co nejrychlejší stavbu JAKÉKOLIV varianty, žáby mě nezajímají, lidé a děcka v centru, ohrožená rakovinou z neuvěřitelného celodenního provozu jsou u mě o hodně výš. A jestli je Sj v územním plánu, tak jedině dobře; bude aspon dřív hotová. Upraveno 8. listopadu 2008 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Hlavně bych nevěřil, že Drát cokoli podniká z nějakého altruismu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Vážení přátel. Pokud proti Jižní variantě protestovalo a blokovalo jí 10 obcí, Severní bude blokovat obcí 20 proptože prostě je delší a vede přez více katastrálních území. Než se zadministruje S varianta tak ceny pujdou tak nahoru, že J bude proti tomu laciná... a to vyplývá z toho, že k rozpracovanosti ve které je teď J se přinejlepším dostaneme se S variantou tak za 8 let V té době už bude všechno v prdeli... a pokud se ptáte o co jde? Tak jde samozřejmě v první řadě o prachy. a) nažerou se majitel pozemků kolem varianty J b ) nažerou se majitelé pozemku kolem varianty S... pokud neatříte ani do a ) ani do b ) tak se vyserte na nějaké hodnocení a volte to co může být nejrychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Vážení přátel. Pokud proti Jižní variantě protestovalo a blokovalo jí 10 obcí, Severní bude blokovat obcí 20 proptože prostě je delší a vede přez více katastrálních území. Než se zadministruje S varianta tak ceny pujdou tak nahoru, že J bude proti tomu laciná... a to vyplývá z toho, že k rozpracovanosti ve které je teď J se přinejlepším dostaneme se S variantou tak za 8 let V té době už bude všechno v prdeli... a pokud se ptáte o co jde? Tak jde samozřejmě v první řadě o prachy. a) nažerou se majitel pozemků kolem varianty J b ) nažerou se majitelé pozemku kolem varianty S... pokud neatříte ani do a ) ani do b ) tak se vyserte na nějaké hodnocení a volte to co může být nejrychleji Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 je nekde mapka obou variant? kupuju pozemek a hodilo by se mi to. zajima me prave jih, vychod a cas severu prahy. ted mam jine starosti, ale at sem v obraze. jinak Libeznice mam taky v merku. neni tam neco volneho na investici nebo bydleni? Tady je pěkné bydlení http://www.domysedlec.cz/plan.html a tady jsou okruhy : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 9. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 Víte ono je toho na ten severní okraj už trochu moc , skládka v Ďáblicích , zavezená v Chabrech ,letadla mají nalétávat přesně nad skládkou , Tesco jako kráva velké , teď ještě olympiáda v Letňanech . Docela se obávám , že Sj projektovali potomci těch blbců co natáhli magistrálu přes Václavák . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 Ja bydlim v Roztokach a mam trochu pocit, ze Ss variantou se ten kousek mezi Prahou a dalnici extra rychle zastavi, a Praha se zase o trochu vic rozroste - sklady, spedicni firmy, megastory.... A kazda dalnice vzdycky vede nekomu pres zahradku, to se neda nic delat. Za me Sj varianta ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 Pan dochtor je především jedno znejvětších hovad který jsem měl tu čest osobně potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) Právě proto... vždycky to "někde" bude jezdit. A vždycky tam "někde" budou bydlet lidé. Ano, přesně proto nebojuju proti R43. Sice to budu mít kousek od domu, ale někudy to jít musí a pokud to zlepší dopravu, jedině dobře. // koukám na to, nemaj to v plánu obchvátit celý? Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem honny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se