Přejít na obsah

BALTIC

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

tiez sa mi pacia, ale tie ceny sa mi zdaju dost vysoko nastavene.  za obycajnu Miyoto 821a pytat 320 EUR mi pride dost a za chrono so Seagullom 520 EUR rovnako tak. 

• Po roku...
Odesláno

Mne se ty hodinky libi, celkove je mi Baltic sympaticka znacka.

V 9. 10. 2018 v 7:17, EngineerHack napsal:

Pekne to sa musi nechat ale ta cena je dost vysoka oproti tomu co ich predosle pociny boli na Kickstarteru

Vzdyt stoji v produkcni verzi necelych 800 EUR. To je za potapky se safirem, sroubovaci korunkou a bez kopirovani designu konkurence docela prizniva cena, ne?

V 9. 10. 2018 v 5:57, huhu4d napsal:

Dnes som nasiel tento ich pocin, za mna palec hore, a po helson skindiver su pre mna top homage...

https://baltic-watches.com/aquascaphes/aquascaphe

Jenze Helson Skindiver jsou cistokrevna kopirka FF, byt vazne povedena. Aquascaphe jsou vicemene vlastni svebytny design, byt za cenu relativni konformity.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Mně se od Baltic líbí AQUASCAPHE, ale je to čistokrevná kopírka Blancpain Bathyscape MC4. Dost podobné jsou Spinnaker FLEUSS, který taky vypadají parádně a jsou za lepší cenu (ty zase vypadají stejně jako Blancpain Fifty Fathoms).

Upraveno uživatelem Medák
  • Po roku...
  • Po roku...
Odesláno

Ahoj všem,

dovoluji si založit nové vlákno k diskuzi o hodinkách značky Baltic, která si myslím zaslouží pozornost.

Něco málo z prozatím krátké historie značky:

Značku založil Etienne Malec na počest svého otce, který mu zanechal sbírku svých hodinek. K hodinkám mu otec také zanechal svůj zápisník ve kterém podrobně popisoval všechny hodinky které mu prošly rukama. Společnost Baltic dostala jméno zejména kvůli původu Etiennova otce - severní Polsko, pobřeží Baltského moře.

"Naším cílem je vytvořit nadčasové hodinky inspirované vintage kousky ve sbírce mého otce - nosit je a uchovávat po generace."

Společnost je mladá (založena v květnu 2017) a za mě osobně doufám, že se jí bude dařit.

Founder,
Etienne Mal

Odesláno

Můj první kousek, který jsem zakoupil od člena tady na Chronomagu.

První číslovaná série z předprodej Baltic Aquascaphe GMT

IMG_8850.jpeg

Odesláno

Chystám se na HMS 002 v modré na tahu BoR, tak pak vyfotím :)

Hodinky jsou jinak poměrně dost chválené i od různých bloggerů jako je Teddy Baldassare, etc. V té cenovce to určitě není šlápnutí vedle, plus na tu miyoutu dostali zastavení vteřinovky, což je super.

• po měsících...
Odesláno

Dovolím si oživit toto vlákno, přibližně před rokem jsem viděl tyto hodinky na netu a musím říct, že jsou super. Hlavně mě zaujaly Baltic AQUASCAPHE modrý číselník. 

Takže se zeptám, máte je někdo? Může se někdo podělit o zkušenost? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...