Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krasny den vsem,

prave se ke me dostala pomerne horka informace o predvanocnich slevach v Dubaji. V Dubai Duty Free shopu na letisti DXB bude dne 20. prosince velka slevova akce na hodinky (a patrne i dalsi sortiment) ve vysi 25 %.

Jeste lepsi zpravou vsak je, ze bezna cena hodinek na letisti je stejna ci jeste lepsi, nez jakou muzete ukecat normalne v obchode ci boutique. Bohuzel jsem nemel moc casu delat hlubsi analyzu cen, ale koukal jsem se na par kousku, ktere tuto informaci potvrzuji. Napr. IWC Pilot's Chronograph (ref. 3717) se da v obchode koupit za cca 16.000 DHS (po vsech moznych slevach), coz je stejna cena, jaka je na letisti... Po te 25 %-ni sleve by to delalo 12.000 DHS... Koukal jsem se orientacne i na Zenithky, Chronomaster Grand Date s El Primero, bezne v obchode stoji 62.000 DHS, daji se ukecat na cca 40.000 DHS. Na letisti je maji za 37.040 DHS a po sleve by tedy byly za 27.780 DHS, coz je za tenhle stroj prakticky lidovka... ;-)

Krome IWC a Zenithu jsem v obchode videl i Omegy, Rolexy, Blancpainy a dalsi.

A ted to nejdulezitejsi: Pokud by se sem chtel nekdo opravdu vydat a udelat si pred vanocema radost, je mozno kontaktovat Service Centrum na emailu customer.service@ddf.ae nebo telefonicky na +971-4-216-2453 a overit si presnou cenu a dispozici.

Bohuzel, sleva bude jen jeden den a to 20. prosince... Takze pokud se chystate predvanocni dovolenou, snad vam tento tip pomuze... ;-)

Odesláno
Krasny den vsem,

prave se ke me dostala pomerne horka informace o predvanocnich slevach v Dubaji. V Dubai Duty Free shopu na letisti DXB bude dne 20. prosince velka slevova akce na hodinky (a patrne i dalsi sortiment) ve vysi 25 %.

Jeste lepsi zpravou vsak je, ze bezna cena hodinek na letisti je stejna ci jeste lepsi, nez jakou muzete ukecat normalne v obchode ci boutique. Bohuzel jsem nemel moc casu delat hlubsi analyzu cen, ale koukal jsem se na par kousku, ktere tuto informaci potvrzuji. Napr. IWC Pilot's Chronograph (ref. 3717) se da v obchode koupit za cca 16.000 DHS (po vsech moznych slevach), coz je stejna cena, jaka je na letisti... Po te 25 %-ni sleve by to delalo 12.000 DHS... Koukal jsem se orientacne i na Zenithky, Chronomaster Grand Date s El Primero, bezne v obchode stoji 62.000 DHS, daji se ukecat na cca 40.000 DHS. Na letisti je maji za 37.040 DHS a po sleve by tedy byly za 27.780 DHS, coz je za tenhle stroj prakticky lidovka... ;-)

Krome IWC a Zenithu jsem v obchode videl i Omegy, Rolexy, Blancpainy a dalsi.

A ted to nejdulezitejsi: Pokud by se sem chtel nekdo opravdu vydat a udelat si pred vanocema radost, je mozno kontaktovat Service Centrum na emailu customer.service@ddf.ae nebo telefonicky na +971-4-216-2453 a overit si presnou cenu a dispozici.

Bohuzel, sleva bude jen jeden den a to 20. prosince... Takze pokud se chystate predvanocni dovolenou, snad vam tento tip pomuze... ;-)

Tak to je nejlepsi zprava dne! Ondro, DEKUJI!

Odesláno
také se připojuji k poděkování za super zprávu :thumbsup_anim: . Ted ale abych zase koukal po dražších kouskách, přece jim to tam nenechám...:-D

Alessio, rozhodne jim to tam nenechame... :gunsmilie:

Navrhuji timto usporadat setkani chronomagu na dubajskym letisti 20. prosince, abychom jim to mohli poradne vykoupit... ;-)

Ve ctvrtek letim znovu, udelam duslednejsi pruzkum znacek a cen a dam vedet... Pokud byste nekdo mel nejaky konkretni pozadavek a nechce se vam psat na poskytnuty mail, dejte vedet...

Odesláno (upraveno)
Alessio, rozhodne jim to tam nenechame... :gunsmilie:

Navrhuji timto usporadat setkani chronomagu na dubajskym letisti 20. prosince, abychom jim to mohli poradne vykoupit... ;-)

Ve ctvrtek letim znovu, udelam duslednejsi pruzkum znacek a cen a dam vedet... Pokud byste nekdo mel nejaky konkretni pozadavek a nechce se vam psat na poskytnuty mail, dejte vedet...

ahoj no na OP to už letos nevypadá, ale docela by mě zajímalo na kolik by vyšly Breitling Superocean Steelfish nebo Skyland Avenger. Díky. :notworthy:

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno
Myslím, že si celníci po 20.12 lety z Dubaje, řádně vychutnají :-)

na ruce ti nic nedokazou. ale jinak souhlas. nedivil bych se, kdyby z nudy prudili

Návštěvník YPO
Odesláno
ahoj no na OP to už letos nevypadá, ale docela by mě zajímalo na kolik by vyšly Breitling Superocean Steelfish. Díky. :notworthy:

.... tak to nevím, ale koukal jsem, že u nás už stojí superoceany na gumě beze slevy 46t --- nějak to spadlo dolů

Odesláno
.... tak to nevím, ale koukal jsem, že u nás už stojí superoceany na gumě beze slevy 46t --- nějak to spadlo dolů

no v Mnichově jsou na ocelovém tahu se světlým ciferníkem za 1715 Eur, v Dubaji kdoví? ale fakt, že celníci budou nachystaní...

Odesláno
Myslím, že si celníci po 20.12 lety z Dubaje, řádně vychutnají :-)

Hodinky na ruku a krabicku posleme kuryrem... Nekteri celnici sice nejsou uplne blbi, ale museli by ti prokazat, zes je koupil mimo EU, a to nedaj, tedy pokud je vylozene nepovezes original zabaleny i s dokladem...

Odesláno

Poslal jsem Ti SZ. Dik.

Odesláno

Panove, mam pro vas ty informace... Nechtelo se mi to davat pres SZ kazdemu zvlast, tak posilam info obecne, kazdy si urcite najdete to, co jste chteli.

Breitling

- znacku v shopu maji, z modelu meli vystaveny skyland, hercules, super oceany i dalsi... ceny a dispozici potreba overit mailem ci telefonicky...

Omega

- znacku maji, presne specifikovane constelation chronometer jsem nenasel, potreba checknout mailem

- de ville (ocelove, na tahu) 20,190 DHS

- seamaster profi cerna luneta, broad arrow 7,480 DHS

JLC

- mastercontrol 44,030 DHS

IWC

- portuguese chrono automatic - 24,140

- portuguese automatice (7 days) - 37,740

- big pilot - N/A

- spitfire mark XVI na kuzi - N/A

- spitfire mark XVI na tahu - 15,130

- classic pilots 16,064

Dalsi znacky k dispozici

- Zenith

- Rolex

- Reymond Weil

- a dalsi

Mimoto je potvrzeno, ze slevy toho 20. prosince budou... Budou se vztahovat na vsechny znacky a vystavene modely; akce bude probihat od pulnoci...

Snad to pomuze...

Odesláno
Dekuji!!! Jen technicka, to jsou ceny pred nebo po sleve? :)

To jsou ceny soucasne, tedy pred slevou... Bohuzel nam ted kurz dolaru nehraje do karet... :-(

Návštěvník Kamil
Odesláno

Které přesně myslíš? A nemohl by ses podívat na Railmastery XXL Chronometer? Díky.

28065237.gif

Odesláno

OS1 - pokud uz neni prilis pozde tak by me zajimala cena Omega Planet Ocean 42 i 45mm na tahu, v idealnim pripade cerno-cerna varianta.. Pokud uz moznost zjisteni neni aktualni nic se nedeje ;) Diky

Odesláno
Panove, mam pro vas ty informace... Nechtelo se mi to davat pres SZ kazdemu zvlast, tak posilam info obecne, kazdy si urcite najdete to, co jste chteli.

Breitling

- znacku v shopu maji, z modelu meli vystaveny skyland, hercules, super oceany i dalsi... ceny a dispozici potreba overit mailem ci telefonicky...

Omega

- znacku maji, presne specifikovane constelation chronometer jsem nenasel, potreba checknout mailem

- de ville (ocelove, na tahu) 20,190 DHS

JLC

- mastercontrol 44,030 DHS

IWC

- portuguese chrono automatic - 24,140

- portuguese automatice (7 days) - 37,740

- big pilot - N/A

- spitfire mark XVI na kuzi - N/A

- spitfire mark XVI na tahu - 15,130

- classic pilots 16,064

Dalsi znacky k dispozici

- Zenith

- Rolex

- Reymond Weil

- a dalsi

Mimoto je potvrzeno, ze slevy toho 20. prosince budou... Budou se vztahovat na vsechny znacky a vystavene modely; akce bude probihat od pulnoci...

Snad to pomuze...

Pokud by to z vyse uvedeneho nebylo jasne, OP bohuzel nevedou. Na emil odpovedeli relativne promptne.

Libor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...