Gram_adam Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 (upraveno) Ahoj, trochu mi přijde že tahle sekce je tady na fóru trochu mrtvá a rozházená i když tu různé microbrandy vyskakují v jiných vláknech. Hodím sem tedy další microbrand, který asi stojí za zmínku - Americkou značku BREW. Jak o sobě sami píšou, tak jsou inspirovaní kávovary a já je koupil na základě tohohle rozhovoru s majitelem, protože jsme s kafe kamarádi: "Věřím v každodenní rituál přestávek na kávu a těším se na tento čas klidu, kdy si mohu odpočinout a uvolnit se od každodenního shonu. Na celém světě je tolik jedinců, kteří si přestávky na kávu užívají - je to ideální chvíle pro setkání s přáteli, nezávazné schůzky a osobní čas. Filozofie značky je jednoduchá: přestávka není ani tak o konzumaci kávy, jako spíše o vychutnávání - o vychutnávání právě tohoto okamžiku." Tady o nich mluví např. Teddy Baldassarre mezi 12 microbrandy pro 2021, a to hned na prvním místě: Proclení s DPH k hodinkám přihodí něco navíc, protože jdou z US, nicméně výsledná cena hodinek je někde kolem 600USD. Více tady - https://www.brew-watches.com/watches Upraveno 20. října 2021 uživatelem Gram_adam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Brew má teď celkem zajímavou novinku, cena příjemných 375 doláčů, mě by ale odradil ten meca-quartz. Sice jsem takový stroj nikdy neměl, ale v tomhle případě mám zkrátka předsudky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paimei Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 netusite ako dostat hodinky tejto znacky na Slovensko? Pokukujem po jednom kusku ale vraj neshipuju na Slovensko ani Cesko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 (upraveno) @paimei Díval ses na shipito? Upraveno 15. května 2023 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 V 26. 4. 2023 v 15:56, paimei napsal: netusite ako dostat hodinky tejto znacky na Slovensko? Pokukujem po jednom kusku ale vraj neshipuju na Slovensko ani Cesko. Nevím, jestli je tohle ještě relevantní, ale naposled, když jsem se díval, tak už Brew watches zasílají jak do Česka, tak na Slovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 Já je kupoval už v předprodeji, tedy někdy jaro 2021, a normálně do ČR přišly bez jediného problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 V 22. 9. 2024 v 21:00, petanbub napsal: Já je kupoval už v předprodeji, tedy někdy jaro 2021, a normálně do ČR přišly bez jediného problému Aky je prosím remienok, nevytrháva chĺpky z ruky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Pekné hodinky aj keď som ich moc neponosil, nevedel som sa preniesť cez to žu sú to baterkače . Nemal som pocit že by vytrhávali chĺpky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Souhkasím. Myslím, že patří k těm, které snad vůbec netahají za chlupy. S některými levnými plecháči od Seiko to nelze srovnat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Mimochodem, zrovna dnes ohlásili novou barevnou variantu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 V 9. 10. 2024 v 22:59, petanbub napsal: Mimochodem, zrovna dnes ohlásili novou barevnou variantu: Tieto su dost cool. Ale stale sa mi asi najviac paci model collab s Worn and Wound Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Ty vidím prvně! Moc pěkný, ale asi mi přijdou stále nejlepší původní Retro Dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Dalsie farbicky https://www.hodinkee.com/articles/brew-watch-co-doubles-down-on-retro-with-the-super-metric-chronographs?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-121024&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Pôvodný model v čiernej bol aj tak najkrajší , tu už sa moc špekuluje preplácané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se