lemon Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Hamilton H42535180 Jazzmaster Skeleton - prvé dojmy Po korektnom nákupe mám moje nové Hamiltonky doma . Sú to zároveň prvé automaty, ktoré som sa odhodlal konečne zakúpiť. Dovoľte mi pár postrehov, ako na mňa pôsobia: Dizajnové prvky: Číselník je antracitový semiskeleton vytvorený zo znaku špicatého “H”, je to absolútne originálny prvok. Je dvojúrovňový a vytvára tak 3D efekt. Hodinky sú hneď identifikovateľné a originálne. To je to, čo ma na nich na prvý pohľad zaujalo. Zatiaľ som nenašiel konkurenčné hodinky, ktoré by vytvorili takto originálny semiskeleton so svojím logom alebo nejakým svojím charakteristickým prvkom. Mečovité leštené ručičky a aplikované 3D indexy sú v kontraste s matným podkladom. Na korunke je nové špicaté “H”, pričom je znak leštený na matnom podklade. Patrí medzi najkrajšie dizajnove prvky na hodinkách, som rád že tam není staré “H”, ktoré Hamilton dáva ešte do niektorých modelov ( staré H vyzerá ako znak hydrantu). Na skeletovanom strojčeku je niekoľko ozdobných techník: ženevské pruhy, perlage, leštené súčiastky ako spredu, tak aj zozadu. Táto kombinácia vytvára na ciferníku na svetle veľmi peknú hru odleskov. Naozaj nádherné. Veľmi vkusný je aj rotor, kde sú brúsené plochy a výrez špicatého “H”. Ťah je takisto vkusne ozdobený a to kombináciou leštených a brúsených plôch a perlage, ktorá je na spone. Dizajn hodiniek sa mi veľmi páči, keby som mal niečo meniť, tak by mohol byť znak na ciferníku aplikovaný a leštený a prípadne ešte bočné viditeľné hrany na ciferníku by mohli byť leštené. Ale to už vymýšlam. Celkovo na mňa hodinky pôsobia viac elegantne ako na fotkách. Na spracovaní nevidím žiadnu chybu. Strávil som toľko času pozeraním na ne na internete, že mám pocit, akoby mi prišli zo servisu a nie ako nové, čiže ma ničím neprekvapili. Samozrejme naživo vyzerajú krajšie ako na nete. Hodinky mi robia radosť. Plusy: Lumi na ručičkách a na indexoch. 80 hodín rezerva. Čo im chýba: Nie je mikroregulácia na ťahu. Vlások není z Nivachronu alebo inak antimagnetický. Vodeodolnosť by mohla byť aspoň 100m. Ale do vody by som aj tak s nimi nechodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 @lemon gratulujem k novému prírastku, nech dlho slúžia. Od začiatku výberu si vedel, po čom ideš a je super, že si spokojný aj keď ich máš doma. Niekomu Vianoce prišli trošku skôr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Nelepícího vlásku je vždycky škoda, ale jinak paráda a ať Tě dlouho bavěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Skeletony/open heart obecně moc nemusím, ale musím uznat, že tyhle Hamiltony se velice povedly. Gratuluju a ať tě dlouho baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 14. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Testovanie 7 dní=21 sek do -. Čiže zatiaľ idú -3 sec/ 24 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Jo já myslím, že to jsou fakt povedené a zajímavé semi skeletony...palec, a at tě dlouho baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 12. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Po zabehnutí a pri ukladaní na noc korunkou dole a nosení pár hodín denne robia -4 sec/ za 7 dní. Slušné… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se