ensi Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Taky bych sem neco dal, ale u me to je jen cekani na hodinky uz 7. mesic, asi jsem na ne moc velky dojem neudelal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Objednával jsem si v polovině srpna na FXD originál řemen na suchý zip v kratší délce .... včera mi milá paní telefonicky s omluvou sdělila, že bude nejdřív na jaře, a to jen možná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Že budou čekačky na FXD už tak dlouhé jako na Rolex je síla. Ale, že nemají ani náhradní strapy? Jsem rád, že jsem nakonec FXD MN21 sehnal i za trochu vyšší cenu a nemusel na ně čekat, protože by mi je stejně už podruhé neprodali (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 No me trochu zklamalo, ze i ta cekacka funguje jak u Rolexu - nekomu za mesic, nekomu za dva, a nekomu ani za 6 (pokud vubec). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 FXD & NTTD Yea or nay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) Někdo to tady prorokoval (-: tak je to tady. Nejlepší potápěčské hodinky roku 2022 Grand Prix d'Horlogerie de Genève. #TudorPelagos FXD si odvezl domů cenu nejlepších potápěčských hodinek roku na Grand Prix d'Horlogerie de Genève Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Jsou prostě boží ... i v té zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Jsem rád, že jsem je znovu pořídil. Lehoučké titanové divery s úžasně čitelným cifrem. Za mě TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Jsou supr. Jen jsem musel nahradit to nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 5 minutami, VintageLover napsal: Jsou supr. Jen jsem musel nahradit to nato. .. ty šroubky mají protikus udělaný jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 závit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 To je samo domo, nebo se to dá někde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 S tým koženým remeňom to dostalo úplne nový rozmer. Kto je výrobca ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 To je od Rasty (RC3). Už mám od něj asi šestý řemen, je to machr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 No jo... Karel musí mít zase něco extra Myslel jsem si, že si necháš vyrobit kožený "bund". Někde jsem to viděl v kombinaci s FXD a nevypadalo to špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Bund se mi nelíbí, nemám rád ty podložky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 No vidim to tak, ze Rasta si ted muze udelat statistiku, kdo tady ma FXD. Tohle pujde na dracku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Bund se mi nelíbí, nemám rád ty podložky. Jsem cet podkozky.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 16 hodinami, paya01 napsal: No vidim to tak, ze Rasta si ted muze udelat statistiku, kdo tady ma FXD. Tohle pujde na dracku... Je to skvělá precizní práce a fakt dobře vymyšleno. Jen za mě už ta hladká kůže dělá z FXD moc “elegantní” hodinky k sáčku a košili. U mě jsou FXD prostě zapsané jako tooly do vody a nějak víc mi k nim sedí kaučuky, canvasy. Prostě hadry a jiné “špinavé” materiály. Ale jinak z nich Karel s Rasťou udělali opravdu krásné elegantní potápky (-: ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Tak kdo sem dá první M. N. 23? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se