cali Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Tak je pravda ze je to skor o estetike nez o nejakej funkcnosti.... percento uzivatelov ktori s nimi skutocne lezu do vody a este by nedajboze aspirovali aj na ostre pouzitie toho chronografu pri potapani je urcite celosvetovo v radoch jednotiek kusov
mt01 Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 (upraveno) Scitace mi prijdou naprosto v pohode, libi se mi na OP mnohem vic nez na vlozenych Sinn.. cifernik u OP mi prijde takovy prijemne decentni.. mě se líbí PAM 210, čistá linie, klasika Upraveno 14. dubna 2009 uživatelem mt01
HROCH Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 mě se líbí PAM 210, čistá linie, klasika me se taky vic libi klasika pam104, pam312
Návštěvník Kamil Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 mě se líbí PAM 210, čistá linie, klasika To jsme na tom stejně. Jednoduchý ciferník a Radiomir pouzdra mě oslovují víc. Proto jsem taky nedávno kupoval od jednoho člena Dievas AGP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Samba Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 (upraveno) Ja taky musim mit chrono vsude Upraveno 21. dubna 2009 uživatelem Samba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se