Přejít na obsah

Trochu se mi zmensuje prumer.............

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
M916 - Hele Jirko, na tech Railmasterech uz mas ten novej remen? ;)

Jo, ale zatím z cvičných důvodů 20mm, velikost 21mm se právě vyrábí :P

Upraveno uživatelem M916
Odesláno
Jo, ale zatím z cvičných důvodů 20mm, ta správná velikost 21mm se právě vyrábí :P

Hele Jirko už tu s těma Herkulama nevotravuj. :) Zbytečně mě poňoukáš k dalším nákupům. :D

• po 3 týdnech...
Odesláno
Cece asi to bude kombinace klamara, slevy v Carollinu, nebo primo daru od Bendla a arogance. Ja to chapal jako 200 za vsecky, ale anyway, kdyz pak zacne mluvit vo chlebniku za 30, tak je to trapne! ;-)

najednou ti to ty radile nevadi,ze nejedes k veci a ostatni zaslouzili chronopašáci se taky rozpovidali k tematu.

nic proti tobe,ale jen jsem si hledal nejaky vhodny vlakno pro my cibule.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Hledal jsem, jaký průměr si ještě můžu dovolit nosit a moc jsem toho nevykoumal :rolleyes: . Tak bych se chtěl se poradit.

Takhle na mojí ruce vypadají Casia s průměrem 39mm ("lug to lug" je 45mm). Problém je v tom, že hodinky, které se mi líbí jsou veliké. Myslíte, že by moje zápěstí sneslo třeba 43 - 44mm?

post-3635-1230427701.jpg

Upraveno uživatelem JaK
Odesláno
Hledal jsem, jaký průměr si ještě můžu dovolit nosit a moc jsem toho nevykoumal :rolleyes: . Tak bych se chtěl se poradit.

Takhle na mojí ruce vypadají Casia s průměrem 39mm ("lug to lug" je 45mm). Problém je v tom, že hodinky, které se mi líbí jsou veliké. Myslíte, že by moje zápěstí sneslo třeba 43 - 44mm?

Zmer obvod zapesti a hned budem chytrejsi....

Odesláno
Na to jsem zapomněl. Tak tedy: 16cm.

Mam zapesti cca 17,5 a 42-44mm je nejlip nositelna velikost, vic uz byva divny, min taky.. Na 16cm zapesti bych to podle svych meritek videt tak na 41-42mm, ale zalezi na mnoha okolnostech, kazdymu vyhovuje neco jinyho, nektere hodinky i s vetsim prumerem pusobi kompaktneji, nejsou prilis vysoke atd atd - chce to jit nekam do obchodu a zkouset, nikdo ti lip neporadi nez kdyz to uvidis na ruce sam ;)

Odesláno

a je to i o zvyku... když budeš nosit rok 42 tak ti 44 nepřijde velký... když budeš týden nosit 47 tak ti 44 přijde doslova malý... ale je pravda co říká spiderer... je to i o konkrétních hodinkách...

Odesláno

To Spiderer: Trochu jsem čekal odpověď tohoto typu. Asi se o moc víc poradit nedá, co? :worried_anim:

Abych byl konkrétnější: pokukuju po Traserech Super Sport a ty si asi jentak někde nevyzkouším. A navíc akce na ně nebude trvat věčně.

Odesláno
a je to i o zvyku... když budeš nosit rok 42 tak ti 44 nepřijde velký... když budeš týden nosit 47 tak ti 44 přijde doslova malý... ale je pravda co říká spiderer... je to i o konkrétních hodinkách...

Je to jen modni vlna. Ja muzu mit na ruce velke MM 47 mm a pak je bez problemu vymenim za vintage Doxy 35x31 mm (nebo treba Prim Sport 2, ktere maji tusim 36 mm). Pak jeste nosim hodinky 44 mm a Igeny s 38 mm. Nevadi mi vymena zadne velikosti za jakoukoliv jinou. Mam ruku 17,5 mm.

Odesláno

No s tou modni vlnou bych tak uplne nesouhlasil. Muj kamarad ma tlapu priblizne 22cm v prumeru a pokud si vezme hoinky vetsi nez 40mm tak to vypada hrozne. Nejvic mu sedi timexy s prumerem 38mm a navic celkem tenke. Kdyz si zkousel nektere moje kousky - treba Festina Tour De France Chrono (asi 44mm prumer), tak to vypada naprosto tragicky. Oproti tomu ja se svou 17cm rukou musim mit naopak vetsi hodinky a male mi proste nejdou.

Odesláno

Tak já doufám, že budu stejný případ jako ludinek. Zatím jsem nosil jen "společenské" Q&Q o průměru pouhých 36mm. Dokonce jsem laboroval i se starými Prim (průměr 32mm), ale touž se mi už zdálo málo. To tedy bude řádná pecka až si nasadím Trasery :P

Odesláno
ehm, tech 22 cm je asi spis obvod...? mam tolik taky (v obvodu) a hodinky mi slusi az od 40 mm, optimum vidim nekde kolem 42 mm :)

Samo obvod, nejak sem se rozvasnil a upsal :-) Kdyby to mel v prumeru tak by asi musel nosit na ruce jenom budik na reminku.

.,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...