tombas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 5 minutami, Bisan napsal: Dík Není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 promin.. ale ty jsou fakt hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 5. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Asi vybrano splnuji vse... do rano to promyslim a asi objednam https://shop.ballwatch.ch/en/NM3016C-S1J?model=NM3016C-S1J-GR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 20 minutami, Bisan napsal: Asi vybrano splnuji vse... do rano to promyslim a asi objednam https://shop.ballwatch.ch/en/NM3016C-S1J?model=NM3016C-S1J-GR Jooo tak to je jiná! Super! taky se mi moc líbí A barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 5. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Před hodinou, Spongebob napsal: Jooo tak to je jiná! Super! taky se mi moc líbí A barva? Vzdycky jsem chtel zeleny hodiny... beru to skoro jako znameni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 53 minutami, Bisan napsal: Vzdycky jsem chtel zeleny hodiny... beru to skoro jako znameni Ty jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 zelená je dobrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 7. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Tak objednano nevim, jak to zas budu vysvetlovat manzelce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 (upraveno) Jako jsou fakt suprovy! Mě by se líbily ty modrý.. na tahu pěkně.. fakt paráda můžeš být spokojenej edit: jé teď koukám ony jsou jen v 40mm? Upraveno 7. ledna 2022 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 7. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 34 minutami, Spongebob napsal: Jako jsou fakt suprovy! Mě by se líbily ty modrý.. na tahu pěkně.. fakt paráda můžeš být spokojenej edit: jé teď koukám ony jsou jen v 40mm? To byl prave muj cil... mam ruku 16,5 a cokoliv nad 40 vypada komicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 14 minutami, Bisan napsal: To byl prave muj cil... mam ruku 16,5 a cokoliv nad 40 vypada komicky Abys nebyl překvapenej. Jsou to sice "jen" čtyřicítky, ale s tenoučkou lunetou. Budou se díky tomu tvářit jako o dost větší hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 7. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 15 minutami, posmourny napsal: Abys nebyl překvapenej. Jsou to sice "jen" čtyřicítky, ale s tenoučkou lunetou. Budou se díky tomu tvářit jako o dost větší hodinky. No takhle jsem dojel z tema nicoletama... to jsou 42, ale lug-to-lu maj 53. Silenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 To by Beeman dokázal ofrézovat a převrtat nožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 30. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Tak po roce cekani je mam doma zatim naprosta fantazie... Vecer zkusim neco nafotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Jak jako až večer? Kdo na to má čekat? Šup šup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 30. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Tak jeden rychlocvak z prace... Fotogram ze me nebude a bordelu na stole si nevsimejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Jakože na BALLy je rok čekačka nebo ti rok trvalo se odhodlat ke koupi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 31. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Objednal jsem v predobjednavce loni v Lednu... Dorazily k Tovys koncem prosince a cestu jsem si k nemu nasel az ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se