Návštěvník Tada Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Když už jsem byl dneska, já vesničan, v Praze, tak jsem se teda stavil u Dušáka, v Carollinu a v butiku Girard-Perregaux (ale to je na jiné povídání). Už z předstihem vybírám něco, co bych si tak mohl představovat jako dárek za ukončení studia (za pár let, zda-li...). U Dušáka vše v pořádku, mým požadavkým odpovídaly z celého krámu jen dva modely Blancpainu - Flyback chrono, perfosnál celkem profesionální, ale tak nějak chladný, ale spíš jsem byl spokojený. Carollinum to byla prostě tragedie Když pominu blbé kecy jen co jsem tam vlezl, tak nabídka hodinek mizerná a pak mi bylo dost nevybíravě řečeno, že teda jako, když si nejsem schopnej vybrat z těch 3 kusů Rolex co mají na prodejně (GMT mastery, bílé Milgaussy a ocelovo zlaté Daytony), tak jako si budu muset 3 roky počkat, protože jako na takovou super značku jako rolex si prostě musíš počkat, ty jeden burane... Když jsem taktně naznačil, že Daytony nejsou jediné chronografy s in-house strojkem na světě následoval dotaz prodavače: "A kde jinde dostanete chronograf s manufakturním strojkem za 300tis korun?" tak jsem odpověděl: "Blancpain, Girard-Perregaux, Jaeger LeCoultre..." No, když jsem viděl jak se pán zatvářil, tak jsem se zvedl, rozloučil se a šel jsem po svých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 následoval dotaz prodavače: "A kde jinde dostanete chronograf s manufakturním strojkem za 300tis korun?" Na tohle se mě někdo zeptat, tak ho seškrabujou ještě dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 "A kde jinde dostanete chronograf s manufakturním strojkem za 300tis korun?" Bych mu na just vyjmenoval SeaGull, Poljot a Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Bych mu na just vyjmenoval SeaGull, Poljot a Seiko. To mě v ten okamžik bohužel nenapadlo , ale pochybuju, že by ten pán vůbec věděl o co se jedná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 pochybuju, že by ten pán vůbec věděl o co se jedná... Třeba by to pokládal za dostatečně exotickou kletbu na to, aby začal fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Třeba by to pokládal za dostatečně exotickou kletbu na to, aby začal fungovat Spíš by si mě podal ten vyhazovač tam, nějak se mi podezřele motal za zády a okukoval mojí naditou diplomatku - měl jsem v ní pozdro se svými vintage kousky a nářadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Carollinum to byla prostě tragedie Když pominu blbé kecy jen co jsem tam vlezl, tak nabídka hodinek mizerná a pak mi bylo dost nevybíravě řečeno, že teda... Tado, rozepis se trochu. Kdyz jsi tak hezky popsal prijemnou navstevu butiku GP, tak nam povypravej i o opacne zkusenosti. Treba si to prectou a chyti se za nos. V centru maticky Prahy jsem se pohyboval ve stredu a tak trochu lituju, ze jsem do Carollina a GP nezasel. Nemam tuseni, kdy se zas do Prahy dostanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 že by ten pán vůbec věděl o co se jedná... Přiznám se, že na "pána" v Carrolinu taky nemám nejlepší vzpomínky. Jednou jsem si tam vybíral IWC u jedné poměrně milé mladší slečny a po chvilce se tam nachomýtnul nějaký pán prodavač, který mi dojem z návštěvy poměrně dosti zkazil. Neumím si představit jak tehdy vypadal Tada, nevím ani jestli jsem vypadal podle představ pana prodavače já, nicméně se rovnou přiznám, že jako zbohatlý Ruský turista na krátkém nákupním výletě v Praze rozhodně nevypadám. Možná je to škoda, třeba by býval byl milejší... Ale kdo se vyhne "pánovi" a spíš se baví s dámami, neodnese si z Carrolina úplně špatné dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Neumím si představit jak tehdy vypadal Tada, nevím ani jestli jsem vypadal podle představ pana prodavače já, nicméně se rovnou přiznám, že jako zbohatlý Ruský turista na krátkém nákupním výletě v Praze rozhodně nevypadám. Tak nějak normálně, vypraná a vyžehlená košile, čisté kalhoty, čisté boty, v levé ruce taška diplomatka a na ruce Lemanie... Zítra napíšu něco víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Tak nějak normálně, vypraná a vyžehlená košile, čisté kalhoty, čisté boty, v levé ruce taška diplomatka a na ruce Lemanie... Hele nic si z toho nedělej, já tam přišel vypadaje jako něco napůl mezi českým byznysmanem a italským turistou, přiměřený úsměv, na ruce IWC Portuguese a pan prodavač se stejně choval nevlídně. Ale doufám, že je to v Carollinu výjimka, ostatní dámy prodavačky při mých dalších návštěvách byly celkem milé a ochotné, i když pravda o hodinařině moc nevěděly, spíš braly hodinky jako šperk. Jsem zvědav na tvé další dojmy, byl jsi například v butiku Hublot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Tak nějak normálně, vypraná a vyžehlená košile, čisté kalhoty, čisté boty, v levé ruce taška diplomatka a na ruce Lemanie... Zítra napíšu něco víc... prosím tě radši už nic nepiš - moje zkušenost je naprosto opačná a řekl bych, že jsem tam svého času byl více než často a nikoho nepohoršovalo casio na ruce, kraťasy, pantofle ani neoholený xicht, naopak jsem se tam několikrát zdržel víc než bylo zdrávo a bylo to naprosto v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Hele nic si z toho nedělej, já tam přišel vypadaje jako něco napůl mezi českým byznysmanem a italským turistou, přiměřený úsměv, na ruce IWC Portuguese a pan prodavač se stejně choval nevlídně. Ale doufám, že je to v Carollinu výjimka, ostatní dámy prodavačky při mých dalších návštěvách byly celkem milé a ochotné, i když pravda o hodinařině moc nevěděly, spíš braly hodinky jako šperk. Jsem zvědav na tvé další dojmy, byl jsi například v butiku Hublot? Šel jsem kolem, ale já nechodil jen na kukačku, já si hodinky skutečně vybíral (to že je budu kupovat v horizontu 4let je věc druhá...) a u Hublotu nemají nic co by mě oslovovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Tak nevím... když to tady čtu, musím se přidat k tomu co naznačuje YPO... neměl jsem tam problém... ani s tím pánem... Asi není ani tak důležité co máte na sobě, ale jestli se tváříte inteligentně :) a vzhledem k tomu, že tento druh přetvářk ovládám z práce, tak ...... (žertuji, tak ne že se někdo urazíte, vy slečinky) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Jinak ten pán zase tak úplně blbej není.. Já si s ním docela pokecal a byl na mně docela milej... Asi jsem jeho typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Jinak ten pán zase tak úplně blbej není.. Já si s ním docela pokecal a byl na mně docela milej... Asi jsem jeho typ Holt asi přichází doba, kdy se zákazník chytrýmu prodavačovi musí nejdřív líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Myslel jsem to jako žert... Nevím čím to je, ale já s tím chlapíkem mluvil asi třkkrát... naposledy když se tam opatřovaly moje BP... nevěděl zda se bude kupovat, mohl se domnívat, že já a kámoš jsme jenom čumilové, a byl milej, seriozní, decentně odměřený tak aby neobtěžoval, ale byl kdykoliv k dispozici.... Jasně, nějaká blonďatá kundička co by mi ševelila do ucha by asi byla milejší, ale mně to bylo celkem jedno, já měl oči jenom pro ty BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Já bych se na to díval jinak. jestli se tam Tada verbálně projevoval jako někdy tady na foru,měl bych pochybnosti,zda se s ním mám bavit nebo mu dokonce prodat Jogobellu, natož hodnky za 300000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Byl jsem v Carollinu cca 10x, takřka vždy v kraťasech a sandálích, příp. džínách. Vždy se chovali mile, ochotně, kafe nabízeli. Pán i slečny. Bez sebemenšího problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Byl jsem v Carollinu cca 10x, takřka vždy v kraťasech a sandálích, příp. džínách. Vždy se chovali mile, ochotně, kafe nabízeli. Pán i slečny. Bez sebemenšího problému. mohu potvrdit. navic jeho kratasy vypadaji tak, ze sem je omylem chtel vyhodit do popelnice, kdyz sem je videl. jinak z Carollina vyborne zkusenosti. pan byl mily, ukazal co jsem chtel, i z HH, vedel o cem mluvi a vely pobyt byl ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Takže z toho vylývá co? Že by se tada měl chovat jinak než doposud ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se