Qwuiddo Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 (upraveno) Ahoj, chtel bych zkusit nejake premiovejsi bicolor hodinky. Pro uplne pocatecni vyzkouseni jsem vyzkousel bicolor zelvy a spokojenost. Libi se mi spis sportovnejsi modely nez typicke oblekovky/kosilovky. Chtel bych, aby odlozene vydrzely pres vikend, takze rezerva natahu vetsi nez 40h :). Velikostne bych rekl 39-44 max. Rozpocet idealne do 100k (nebudu kupovat nove, takze second hand). Celkem se mi libi bicolor Tudor BB 79733 s tmavym cifrem - https://www.tudorwatch.com/en/watches/black-bay-date/m79733n-0008 Hledal jsem neco od Longines, Rado, Omega AT, apod.., bohuzel jsem nic moc nenasel nebo to bylo uz velmi pres rozpocet. Diky za rady. Upraveno 27. ledna 2022 uživatelem Qwuiddo
watchboy Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 Jako to už je hodně 90s look, ale mě se to třeba taky dost líbí Jsem za Tudory, pokud chceš nějaké divery, tak nešlápneš vedle, tudor dělá skvělé kousky a v podobné cenovce nic moc lepšipho s inhousem neseženeš
Qwuiddo Odesláno 27. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 (upraveno) Mne se taky celkem libi, jedine co me trosku 'stve' je ten plechovej insert lunety... Libi se mi treba i Cartier Santos DC, ale to je mimo rozpocet. Libi se mi i Aqua Terry, ktery by sly do rozpoctu mozna sehnat... Upraveno 27. ledna 2022 uživatelem Qwuiddo
shewcza Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 Mě by vadilo spíš to, že jsou pouze pozlacené a bál bych se, že časem se zlacení "ošoupe". V poslední době mám podobné choutky jako ty, ať dobře vybereš, budu to sledovat.
Qwuiddo Odesláno 27. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 Ano, co se tahu tyka, tak mas pravdu. Jinak luneta a korunka by mely byt solid gold. Nevim, jestli se okolo 100k da sehnat model se solid gold bracelet?
Qwuiddo Odesláno 27. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 Takhle vypada ten tah u Tudoru. http://www.scottishwatches.co.uk/wp49/wp-content/uploads/2020/06/capture-8.jpg
watchboy Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 Solid gold vč tahu v téhle cenovce asi neseženeš, možná něco vintage, ale to předpokládám nechceš
Qwuiddo Odesláno 27. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 Taky si myslim, ze nesezenu... Tak libi se mi vintage AP RO 14790
xcmaniax Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 před 58 minutami, Qwuiddo napsal: Takhle vypada ten tah u Tudoru. http://www.scottishwatches.co.uk/wp49/wp-content/uploads/2020/06/capture-8.jpg To mi přijde celkem solidní. To běžně neošoupeš, byl bych opatrnej s broušením a možná nějaká hlubší rýha. To vše ale platí pro nový.
tenge Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Odesláno 14. února 2022 Moc těch bico není, taky jsem vybíral...ale není uplně moc kousků. Co nějaký Breitling Crosswind nebo podobné alternace od Breitlingu - tam se dá celkem vybrat, bico vypadá dobře a nositelný jsou skvěle.
beerlao Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Odesláno 14. února 2022 Glashutte Original senator sport.když tak SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se