Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,
chtel bych zkusit nejake premiovejsi bicolor hodinky. Pro uplne pocatecni vyzkouseni jsem vyzkousel bicolor zelvy a spokojenost.
Libi se mi spis sportovnejsi modely nez typicke oblekovky/kosilovky. Chtel bych, aby odlozene vydrzely pres vikend, takze rezerva natahu vetsi nez 40h :). Velikostne bych rekl 39-44 max.
Rozpocet idealne do 100k (nebudu kupovat nove, takze second hand).

Celkem se mi libi bicolor Tudor BB 79733 s tmavym cifrem - https://www.tudorwatch.com/en/watches/black-bay-date/m79733n-0008

Hledal jsem neco od Longines, Rado, Omega AT, apod.., bohuzel jsem nic moc nenasel nebo to bylo uz velmi pres rozpocet.

Diky za rady.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno

Jako to už je hodně 90s look, ale mě se to třeba taky dost líbí :D 

Jsem za Tudory, pokud chceš nějaké divery, tak nešlápneš vedle, tudor dělá skvělé kousky a v podobné cenovce nic moc lepšipho s inhousem neseženeš :) 

Odesláno (upraveno)

Mne se taky celkem libi, jedine co me trosku 'stve' je ten plechovej insert lunety...
Libi se mi treba i Cartier Santos DC, ale to je mimo rozpocet. Libi se mi i Aqua Terry, ktery by sly do rozpoctu mozna sehnat...

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno

Mě by vadilo spíš to, že jsou pouze pozlacené a bál bych se, že časem se zlacení "ošoupe". V poslední době mám podobné choutky jako ty, ať dobře vybereš, budu to sledovat.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Moc těch bico není, taky jsem vybíral...ale není uplně moc kousků. Co nějaký Breitling Crosswind nebo podobné alternace od Breitlingu - tam se dá celkem vybrat, bico vypadá dobře a nositelný jsou skvěle.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...