Přejít na obsah

Nové US stránky Sea-Gull

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
....Také vrchní sklo je údajně safír, zde dokonce klenutý. Jak zjistím, co to opravdu je bez destrukce?

....

Materiál sklíčka můžeš zjistit tzv. čelovým testem. Vezmeš jedny hodinky s prokazatelným minerálem a přiložíš je na svoje čelo. Potom to samé zkusíš s testovaným kouskem. Safír by měl na čele studit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jen doplnim, ze oboje hodinky nech pred testem lezet alespon pul hodky vedle debe. Okolni teplota by nemela byt vetsi nez 30 stupnu, coz ted v zime snad nehrozi. Po dodrzeni tehle pravidel je test podle me 100%. Nekde je tu o tom cele vlakno asi od Kamila.

Odkaz ke komentáři

Ktery model mas v planu prodavat ?

Objednány 2 kusy s rezervou nátahu + 1 kus s moonphase.

Bohužel dočasně není ani jeden typ skladem (kluci z Wachuseek to trochu vykoupili :sad01_anim: ), takže musím počkat do 12.12. kdy mi budou poslány.

To, který model si nechám se rozhodnu jakmile hodinky uvidím, ještě sám nejsem rozhodnut.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Gratuluji :thumbsup_anim: takové černé puntíky já rád

Faktem je, že kromě svých starých Seiko 190086622_tp.jpg

nemám žádné chronografy. Uvažoval jsem o Sinn 903 nebo starších El Primero, líbí se mi i Strely (i když tam mám pár drobných výhrad k číselníku a ručkám). Sea-gull byly taky v hledáčku, nakonec to vyhrály a ještě jsem ušetřil.:)

Odkaz ke komentáři

14-ti denní zkušenost se Sea Gullem M193s:

- odchylka +52 vteřin při nátahu 1x denně z 1/4 na 3/4

- rezerva chodu 48 hodin po nátahu "na doraz"

- výborně sedí na ruce, sundavám je jen do sprchy, pouzdro se klukům v Číně povedlo

- pro starší oči hůř viditelné ručky, jsou tenké

- zatím jen samé plusy

Odkaz ke komentáři

14-ti denní zkušenost se Sea Gullem M193s:

- odchylka +52 vteřin při nátahu 1x denně z 1/4 na 3/4

- rezerva chodu 48 hodin po nátahu "na doraz"

- výborně sedí na ruce, sundavám je jen do sprchy, pouzdro se klukům v Číně povedlo

- pro starší oči hůř viditelné ručky, jsou tenké

- zatím jen samé plusy

Zeptam se mozna blbe, ale ta odchylka +52 je za 24h nebo za tech 14 dni co je testujes ?

Odkaz ke komentáři

Dobry den Kejkliku, jak to vypada s Rackem (m193s), stale chodi? Uvazuji o nakupu a zitra je posledni den. Jsou nejake novinky?

Běží jak švýcarský hodinky. Dělá denně +6 s a to zcela pravidelně, jestli je na ruce nebo v krabici. Natahuju je 1x denně z 1/4 na 3/4 nátahu. Moc příjemný na ruce, tahám je teď ob den na střídačku s Lüm_tec M2. Můžu jen doporučit, ta cena je skvělá. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Ceny u na US Seagull jsou o 100 $ výš než před dvěma dny...

No, to je v poradku, oni to od zacatku inzerovali jako zavadeci ceny, 20% minus a nabidka byla casove omezena do 26.12. Mimochodem, presvedcil si me (vlastne si ani moc nemusel) a mam objednano (25.12.)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...