Návštěvník tolja Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 ....Také vrchní sklo je údajně safír, zde dokonce klenutý. Jak zjistím, co to opravdu je bez destrukce? .... Materiál sklíčka můžeš zjistit tzv. čelovým testem. Vezmeš jedny hodinky s prokazatelným minerálem a přiložíš je na svoje čelo. Potom to samé zkusíš s testovaným kouskem. Safír by měl na čele studit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Jen doplnim, ze oboje hodinky nech pred testem lezet alespon pul hodky vedle debe. Okolni teplota by nemela byt vetsi nez 30 stupnu, coz ted v zime snad nehrozi. Po dodrzeni tehle pravidel je test podle me 100%. Nekde je tu o tom cele vlakno asi od Kamila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Ktery model mas v planu prodavat ? Objednány 2 kusy s rezervou nátahu + 1 kus s moonphase. Bohužel dočasně není ani jeden typ skladem (kluci z Wachuseek to trochu vykoupili ), takže musím počkat do 12.12. kdy mi budou poslány. To, který model si nechám se rozhodnu jakmile hodinky uvidím, ještě sám nejsem rozhodnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Safi a kejklik mají u mě černý puntík. Safi za odkaz a kejklik za fotky. Nakonec jsem si je objednal taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Safi a kejklik mají u mě černý puntík. Safi za odkaz a kejklik za fotky. Nakonec jsem si je objednal taky. Gratuluji takové černé puntíky já rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Gratuluji takové černé puntíky já rád Faktem je, že kromě svých starých Seiko nemám žádné chronografy. Uvažoval jsem o Sinn 903 nebo starších El Primero, líbí se mi i Strely (i když tam mám pár drobných výhrad k číselníku a ručkám). Sea-gull byly taky v hledáčku, nakonec to vyhrály a ještě jsem ušetřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Mno, musím se taky k tomuto přidat a jasně konstatovat, že tihle "číňani" nevypadají vůbec špatně, ba naopak! Všechno vypadá čistě a lákavě, až mi to vrtá natolik hlavou, žebych něco na ty Vánoce přece jen od nich objednal ještě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anton Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Požádal jsem jednoho člena o pomoc s pořízením těchto chronografů, kdyby to z nějakého důvodu nebylo možné, mohl bych poprosit někoho jiného? Chtěl bych je a sám to neumím a moc se mi zamlouvají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 14-ti denní zkušenost se Sea Gullem M193s: - odchylka +52 vteřin při nátahu 1x denně z 1/4 na 3/4 - rezerva chodu 48 hodin po nátahu "na doraz" - výborně sedí na ruce, sundavám je jen do sprchy, pouzdro se klukům v Číně povedlo - pro starší oči hůř viditelné ručky, jsou tenké - zatím jen samé plusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 14-ti denní zkušenost se Sea Gullem M193s: - odchylka +52 vteřin při nátahu 1x denně z 1/4 na 3/4 - rezerva chodu 48 hodin po nátahu "na doraz" - výborně sedí na ruce, sundavám je jen do sprchy, pouzdro se klukům v Číně povedlo - pro starší oči hůř viditelné ručky, jsou tenké - zatím jen samé plusy Zeptam se mozna blbe, ale ta odchylka +52 je za 24h nebo za tech 14 dni co je testujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 Zeptam se mozna blbe, ale ta odchylka +52 je za 24h nebo za tech 14 dni co je testujes ? za 14 dní, bejt to za den, tak se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 za 14 dní, bejt to za den, tak se picnu No prave, to je v relaci COSC. Dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 Muhehe čína se nezapře, dokonce ani "nový" Sea Gull si to nemohl odpustit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Muhehe čína se nezapře, dokonce ani "nový" Sea Gull si to nemohl odpustit: Nějak nekapíruju: co si nemohl Racek odpustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Dobry den Kejkliku, jak to vypada s Rackem (m193s), stale chodi? Uvazuji o nakupu a zitra je posledni den. Jsou nejake novinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Dobry den Kejkliku, jak to vypada s Rackem (m193s), stale chodi? Uvazuji o nakupu a zitra je posledni den. Jsou nejake novinky? Běží jak švýcarský hodinky. Dělá denně +6 s a to zcela pravidelně, jestli je na ruce nebo v krabici. Natahuju je 1x denně z 1/4 na 3/4 nátahu. Moc příjemný na ruce, tahám je teď ob den na střídačku s Lüm_tec M2. Můžu jen doporučit, ta cena je skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2008 Ceny u na US Seagull jsou o 100 $ výš než před dvěma dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Maji tyhle hodinky pruhled na strojek ? pokud ano, je mozno prosim nafotit ? diky GRGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Maji tyhle hodinky pruhled na strojek ? pokud ano, je mozno prosim nafotit ? diky GRGA Myslím že to bude nějaký takový pohled: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Ceny u na US Seagull jsou o 100 $ výš než před dvěma dny... No, to je v poradku, oni to od zacatku inzerovali jako zavadeci ceny, 20% minus a nabidka byla casove omezena do 26.12. Mimochodem, presvedcil si me (vlastne si ani moc nemusel) a mam objednano (25.12.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se