chief Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 Moje no.1 potápky ever Dostal jsem se k tomu až teď. Tak tedy, pod stromečkem jsem našel tyhle legendárky MM200, bráchu asi slavnějších MM300. Velikost lunety je kompaktnější nějakých 42mm, ve stylu SKX. A má skvělý šmrnc. Mat. by měl být myslím Aluminiovo-Titanový? Jestli se nepletu. A na šířku příjemných 12.5mm. Jako srdce jim bije strojek 6R35, což je asi stejný jako mám už v SPB125J1 - Black Ninja Sumo. Kovový tah je skvěle sladěný s tělem hodinek a nožkama. Zapínání funguje precizně a má skvělý zvuk i finálního zacvaknutí Korunka je otevřená, bez chrániče. To mám úplně nejradši. Usnadňuje to manipulaci. Lume je silný, klasicky Seiko Hodinky působí skvělým dojmem. Nosil jsem je snad celé Vánoce. …kde jsem to tu na fóru četl, …nikdy je neprodám! Že by to psal Spongebob u Orisek Ps. Musím zjistit jako je to s tím pravidelným servisem u automatů (kontrola, těsnění, olej atd) jestli až někdy za 5 let..nebo? A taky jsem někde zaslechl, že servis je za podobnou cenu jako cena hodinek?
hejdik Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 (upraveno) Super Uvítal bych pár fotek z jiného úhlu. Dýnko a pod. Je to jak ženská na seznamce...10 fotek,každá jiná,přesto všechny stejný Upraveno 7. února 2022 uživatelem hejdik
chief Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2022 22 minutes ago, Pivas said: Pěkný,taky je rad nosim.
chief Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2022 19 minutes ago, Zdenek1307 said: Jsou parádní Díky moc!
chief Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2022 24 minutes ago, hejdik said: Super Uvítal bych pár fotek z jiného úhlu. Dýnko a pod. Je to jak ženská na seznamce...10 fotek,každá jiná,přesto všechny stejný no jo, dyť já ty dýnka vždycky zapomenu má to plné klasické dýnko s tou vlnou Kanagawa.
dragys27 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 Parádní Seika! Letos uvažuji o nákupu potápek, žádné ještě nemám. Díky za inspirativní fotky.
chief Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2022 2 hours ago, dragys27 said: Parádní Seika! Letos uvažuji o nákupu potápek, žádné ještě nemám. Díky za inspirativní fotky. Díky moc! Není zač!
chief Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2022 1 hour ago, Kid_A said: skvely diversky! dobra volba Díky moc!
Spongebob Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 Jo jsou fakt pěkný ani nevypadaj na 42mm...spíš větší..což já vítám já si teď k tebou zmíněným oriskám koupil Deep Blúčka (44mm) aby jako Aquisy v moři nepřišly k ujmě.. a kurník asi budu muset koupit ještě jiný, protože mě jich je zas líto, jak jsou pěkný
Lukyn77 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 Parádní provedení, za ty peníze hodně muziky. Dobrá volba. Měl jsem na ruce zelené, na léto by šly.
chief Odesláno 8. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2022 On 2/7/2022 at 5:47 PM, Spongebob said: Jo jsou fakt pěkný ani nevypadaj na 42mm...spíš větší..což já vítám já si teď k tebou zmíněným oriskám koupil Deep Blúčka (44mm) aby jako Aquisy v moři nepřišly k ujmě.. a kurník asi budu muset koupit ještě jiný, protože mě jich je zas líto, jak jsou pěkný Díky Dobrý tak ono to snad něco vydrží, ale je fakt že moře asi bude zákeřný.
chief Odesláno 8. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2022 On 2/7/2022 at 6:31 PM, Lukyn77 said: Parádní provedení, za ty peníze hodně muziky. Dobrá volba. Měl jsem na ruce zelené, na léto by šly. Díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se