Lobber Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Dík , výsledek je stejně ten, že musím na ntb stáhnout G. Express a aktualizace ( mapy a některé další věci ) udělat na Express-u . Nějak jsem si myslel , že to zvládnu přes mobil …. Jinak mě to stejně nepustí … connect mám stáhlej a tam to prostě nezaktualizuji …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paw Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Minimálně firmware by měl jít aktualizovat buď přes BT připojení přes mobil nebo přímo přes wifi (hodinky maj v sobě). To dělám léta a funguje to dobře. Mapy by taky měly jít stáhnout z hodinek přímo přes wifi, osobní zkušenost s tím nemám, ale internety tvrděj, že to funguje. Express je jistota, mapy jsou jednou dvakrát do roka, tak to připojím k NTB a zároveň dobiju.
m4stic Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Ad Garmin Express vs Garmin Connect: Garmin connect je primarna appka v telefone kde spravujes vsetko ohladom hodinek + kam sa hodinky syncnu a zobrazujes data Garmin Express je utilita na PC ktora ulahci zalohu hodinek, update map, atd... Pre update map nepotrebujes Garmin Express ani pre instalaci SW > Garmin express iba ulahci a urychli proces. Mapu mozes updatovat cez hodinky. Problem je ten ze, update map cez hodinky a wifi trva napr 9 hodin, cez Garmin Express 10 min.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se