Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že to existuje jsem zjistil teprve nedávno, mají to známí už několik let a nemohou si to vychválit. A protože nejsem s kuchyní kamarád, tohle mne zaujalo. Vybrat si na vestavěném "tabletu" z tisíců receptur (+ stahovat a vytvářet si další), připravit ingredience, spustit program a už jen sypat a nalévat podle pokynů (přičemž hrnec váží kolik toho sypu a včas řekne "Dost!" ) mi přijde pro antikuchtíka skoro jako zázrak. Stojí to ranec (36000,-!!), ale na trhu jsou i levnější. Máte s tímhle robotickým Pohlreichem zkušenost? Můžete se o ni podělit, popř. doporučit něco stejně schopného za méně peněz? Děkuji.

https://thermomix.vorwerk.cz/uvod/

A tady recenze Vorwerk Thermomix MV6:

https://www.vitalia.cz/clanky/kuchynsky-robot-thermomix-vorwerk-recenze/

thermomix-tm6-89573467.jpg

thermomix-tm6-89573567.jpg

Odesláno

Ivane, dal bych v případě zájmu link na poměrně obsáhlou diskuzi, kde jeden hoch hrnec obhajuje a dalších deset mu za to dává sodu. Jen nevím, jestli to není až moc...

Má to 78 stran, hodně věcí je tam mimo a balast, každopádně jsem chvílema žasnul jak moc umí být někteří lidé zlí !  😀

Odesláno

Máme ho od loňska a je to fakt sci-fi. Děláme v tom pomazánky, těsta, polívky, bramboráky. 

Kdybys ho chtěl půjčit na víkend nebo týden, tak teď by to šlo, od dubna na sebe bude zase vydělávat v kavárně.

Bydlíš pořád v tý vesnici, co tam dělají zelí?

Odesláno (upraveno)
V 11. 2. 2022 v 13:20, gunman napsal:

Máme ho od loňska a je to fakt sci-fi. Děláme v tom pomazánky, těsta, polívky, bramboráky. 

Kdybys ho chtěl půjčit na víkend nebo týden, tak teď by to šlo, od dubna na sebe bude zase vydělávat v kavárně.

Bydlíš pořád v tý vesnici, co tam dělají zelí?

Ano, stále bydlím v té vesnici..:-). Díky za nabídku, ale půjčit si ho asi nepotřebuji, mají ho známí u nás na vsi a jsou nadšeni. Samozřejmě Tě rád uvidím i bez hrnce.. Nicméně mne zajímají i další zkušenosti a samozřejmě i negativní. Co se v tom dá dělat je zhruba jasné, ale jak často v tom kdo dělá a jaké k tomu má výhrady? Co se v tom naopak dělat nedá a nebo to není ono? Je to celé opravdu tak jednoduché a intuitivní jak je prezentováno? Prý to třeba umí oškrabat i brambory, tak by mne zajímalo jaký je výsledek a jestli to rychleji (se započítáním mytí hrnce atd.) neudělám ručně.. Mimochodem, polévky nebo bramboráky mne zajímají. Stejně tak ryby, zelenina - jak dobře fungují ty horní nádoby co jsou na úvodní fotce?  Nebo zrovna to mytí - hrnec se prý umí sám umýt - opravdu to umí dobře? Atd. atd. Moc díky.

hopa26 - pokud máš pocit, že se v té diskusi dozvím mimo balastu i užitečné věci, můžeš ho sem dát, díky.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...