Glider Odesláno 16. června 2006 Nahlásit Odesláno 16. června 2006 Sdílím převládající názor tohoto fóra o pouťovém vzhledu většiny Breitlingů, ale tento model se mi osobně moc líbí. Podle mě je to nadčasová klasika, která si zaslouží pozornost. Pánové, budu rád za Vaše názory a postřehy...
dehyd Odesláno 16. června 2006 Nahlásit Odesláno 16. června 2006 Určitě patří k těm nemnoha modelům, u kterých se jim celkem povedly vzájemné proporce a styly prvků (což nelze prohlásit o většině sortimentu). Osobně mám raději subciferníky ve stejné barvě jako je ciferník - kvůli lepší přehlednosti a čitelnosti. Takových modelů mají dnes v nabídce velmi málo - třeba velmi pěkná starší verze B-2 je dnes totálně zkažená (už jsme tu o tom dříve psali). U tohoto modelu z řady "Navitimer" se ta odlišná barva dá překousnout právě kvůli povedeným proporcím a stylu.
Jeremy Odesláno 16. června 2006 Nahlásit Odesláno 16. června 2006 Nesdílím tu "pouťovost" fakt ne.. napsal "přeplácanost", nebo "vizuální složitost".. OK, ale pouťovost ne - tu bych hledal třeba u Festiny..
hruskovica Odesláno 16. června 2006 Nahlásit Odesláno 16. června 2006 Jde o muj subjektivni nazor,ale tenhle model se mi taky libi.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. června 2006 Nahlásit Odesláno 16. června 2006 Jestli myslíte černý ciferník s bílýmí subciferníky, tak ty moc nemusím. Líbily by se mi tyhle Navitimer Premier: Nebo i Navitimer Montbrillant v bílém:
Glider Odesláno 16. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2006 To Jeremy: Ta "pouťovost" byla myšlena jako nadsázka v návaznosti na poměrně zdrcující kritiku této značky ( Breitling) na tomto fóru. Mně osobně se daleko "pouťovější" zdají některé modely ruských leteckých hodinek, byť jsou zde téměř bez výjimky akceptovány. Pro mě je u nich možná zajímavá jen nesrovnatelně nižší cena. Ale Vše je otázka vkusu. Ty Montbrillanty v bílém jsou taky super. Měl jsem je na ruce, ale zdály se mi až příliš velké a trochu méně čitelné. Je to asi tou bílou barvou.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. června 2006 Nahlásit Odesláno 16. června 2006 Mně osobně se daleko "pouťovější" zdají některé modely ruských leteckých hodinek, byť jsou zde téměř bez výjimky akceptovány. ...mám stejný názor
Kocour Odesláno 17. června 2006 Nahlásit Odesláno 17. června 2006 Jestli myslíte černý ciferník s bílýmí subciferníky, tak ty moc nemusím. Líbily by se mi tyhle Navitimer Premier: http://xs102.xs.to/xs102/06245/NavitimerPremier01.jpg Nádherný kousek! Kdyby Breitling dnes vyráběl něco podobného, asi bych do toho šel. Škoda, že se soustředí na "moderní" designy, které jsou, pravda, někdy dost přeplácané. Ne ovšem pouťové.
midloch Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Breitling je firma, která dělá skvělé festovní hodinky. Je prostě odlišná od své konkurence a možná i proto tolik žádaná a snad na světě nejvíce napodobovaná. Vždyť to musí být pro Breitling tak trochu pocta že se je snaží fejkama napodobit kde kdo. Osobně se mi nejvíce líbí tyto a v pátek bych je měl ze švajcu konečně mít tady, jen jsou v mém oblíbeném ČERNÉM PROVEDENÍM se BÍLÝMI SUBCIFERNÍKY: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...=0&rev=&reveal=
Dali Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Gratuluji vypadají moc pěkně, osobně bych dal přednost variantě bez stopek. Montbriliant taky nádhera.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se