Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

...ještě hezčí od českých hodinářů, že ho respektují.

To jsem trošku nepochopil... Respektovat COSC certifikát? Co si pod tím mám představit?

Upraveno uživatelem sauce
  • Dát hlas 1
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

SMP Chrono - podľa nestorov Jeffa Hubera a Chucka Maddoxa /česť jeho pamiatke/neprekonané diversky s chronografom vzhľadom k pomeru cena/prevedenie, s dostatkom náhradných dielov a zabezpečeným servisom, aktuálne aj o 10-20 rokov.

Odesláno

nevíte někdo o dobrém wallpaperu s těmato hodinkama?

Uz je to stary a kvalita je mizerna, ale kdysi jsem je zkousel fotit - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10779-omega-seamaster-professional/page__p__142011__hl__%2Bomega+%2Bseamaster+%2Bprofessional__fromsearch__1&do=findComment&comment=142011 - mozna, ze az si je koupim potreti tak vycvaknu neco noveho co by slo pouzit na pozadi lepe ;)
Odesláno (upraveno)

No a kdyby jsi snad bral i s plnýma ručičkama tak tady: chronomag link Můžu Ti eventuelně kteroukoliv z nich upravit z neredukované originálky na libovolnou velikost.

Inspiroval jsi me, tak jsem ti jednu fotku zneuzil, doufam, ze se nebudes zlobit ;) Uz to mam na pozadi :D

post-1304-020158800 1282747412.jpg

post-1304-035261500 1282747457.jpg

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

Co nadelam, kdyz ve svym archivu nic tak peknyho nemam :(

Tuším máš Canona, půjčím Ti stovku makro a vyrobíš si takových dle libosti. ;) Jen jak to stihnout než dojde k pravidelnému inovačnímu cyklu Tvé chronopromiskuity ?

Odesláno

Tuším máš Canona, půjčím Ti stovku makro a vyrobíš si takových dle libosti. ;) Jen jak to stihnout než dojde k pravidelnému inovačnímu cyklu Tvé chronopromiskuity ?

Uz nepromiskuituju, ale prikupuju, brzo dorazi Herculesy :D Ja ty puvodni fotky fotil nejakym kompaktem, uz ani nevim cim to bylo, mozna FZ30, ted fotim Canonem tristovkou a vetsinou setakem 18-55, protoze Sigmu 75-300 moc neovladam, mam skoro vsechno rozmazany, makro tam je mezi 200-300 :worried_anim: Ale pokud mi nekdy na chvili pujcis tu stovku, tak budu rad, treba se mi s tim neco povede i kdyz mam obe ruce levy ;)
Odesláno

Uz nepromiskuituju, ale prikupuju, brzo dorazi Herculesy :D Ja ty puvodni fotky fotil nejakym kompaktem, uz ani nevim cim to bylo, mozna FZ30, ted fotim Canonem tristovkou a vetsinou setakem 18-55, protoze Sigmu 75-300 moc neovladam, mam skoro vsechno rozmazany, makro tam je mezi 200-300 :worried_anim: Ale pokud mi nekdy na chvili pujcis tu stovku, tak budu rad, treba se mi s tim neco povede i kdyz mam obe ruce levy ;)

Tak to nebudou levý, ale rozklepaný ;) Pořiď sobě stativ, hodinky neutíkaj ze záběru a rozmazanost zmizí :thumbsup_anim: Tak jak přijdou Herkuly, domluvíme jak Ti objektiv doručím, zkusíš a udivíš .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...