michal85 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 o takových hodinkách se mi už i zdálo. moc pěkné...
miccalek Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Ach bože, to je sen Moc hezké od Omegy, že zaslala certifikát zdarma a ještě hezčí od českých hodinářů, že ho respektují.
sauce Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) ...ještě hezčí od českých hodinářů, že ho respektují. To jsem trošku nepochopil... Respektovat COSC certifikát? Co si pod tím mám představit? Upraveno 23. května 2010 uživatelem sauce 1
klopy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Prozradí mi někdo za kolik se takové krasavice dají sehnat?
Koniferka Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Prozradí mi někdo za kolik se takové krasavice dají sehnat? nevím kolik stojí u nás,ale třeba v na PrecisionTime je mají za 1900 liber
sta Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 minulý týden jsem se díval v Mannheimu u Wempeho, stojí 2680EUR
railmaster Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 SMP Chrono - podľa nestorov Jeffa Hubera a Chucka Maddoxa /česť jeho pamiatke/neprekonané diversky s chronografom vzhľadom k pomeru cena/prevedenie, s dostatkom náhradných dielov a zabezpečeným servisom, aktuálne aj o 10-20 rokov.
sta Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 nevíte někdo o dobrém wallpaperu s těmato hodinkama?
spiderer Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 nevíte někdo o dobrém wallpaperu s těmato hodinkama? Uz je to stary a kvalita je mizerna, ale kdysi jsem je zkousel fotit - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10779-omega-seamaster-professional/page__p__142011__hl__%2Bomega+%2Bseamaster+%2Bprofessional__fromsearch__1&do=findComment&comment=142011 - mozna, ze az si je koupim potreti tak vycvaknu neco noveho co by slo pouzit na pozadi lepe
flagolo Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 nevíte někdo o dobrém wallpaperu s těmato hodinkama? No a kdyby jsi snad bral i s plnýma ručičkama tak tady: chronomag link Můžu Ti eventuelně kteroukoliv z nich upravit z neredukované originálky na libovolnou velikost.
spiderer Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) No a kdyby jsi snad bral i s plnýma ručičkama tak tady: chronomag link Můžu Ti eventuelně kteroukoliv z nich upravit z neredukované originálky na libovolnou velikost. Inspiroval jsi me, tak jsem ti jednu fotku zneuzil, doufam, ze se nebudes zlobit Uz to mam na pozadi Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem spiderer
flagolo Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Inspiroval jsi me, tak jsem ti jednu fotku zneuzil, doufam, ze se nebudes zlobit Uz to mam na pozadi Je mi ctí pane, mít svůj výtvor na Tvém pozadí
spiderer Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Je mi ctí pane, mít svůj výtvor na Tvém pozadí Co nadelam, kdyz ve svym archivu nic tak peknyho nemam
flagolo Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Co nadelam, kdyz ve svym archivu nic tak peknyho nemam Tuším máš Canona, půjčím Ti stovku makro a vyrobíš si takových dle libosti. Jen jak to stihnout než dojde k pravidelnému inovačnímu cyklu Tvé chronopromiskuity ?
spiderer Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Tuším máš Canona, půjčím Ti stovku makro a vyrobíš si takových dle libosti. Jen jak to stihnout než dojde k pravidelnému inovačnímu cyklu Tvé chronopromiskuity ? Uz nepromiskuituju, ale prikupuju, brzo dorazi Herculesy Ja ty puvodni fotky fotil nejakym kompaktem, uz ani nevim cim to bylo, mozna FZ30, ted fotim Canonem tristovkou a vetsinou setakem 18-55, protoze Sigmu 75-300 moc neovladam, mam skoro vsechno rozmazany, makro tam je mezi 200-300 Ale pokud mi nekdy na chvili pujcis tu stovku, tak budu rad, treba se mi s tim neco povede i kdyz mam obe ruce levy
flagolo Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Uz nepromiskuituju, ale prikupuju, brzo dorazi Herculesy Ja ty puvodni fotky fotil nejakym kompaktem, uz ani nevim cim to bylo, mozna FZ30, ted fotim Canonem tristovkou a vetsinou setakem 18-55, protoze Sigmu 75-300 moc neovladam, mam skoro vsechno rozmazany, makro tam je mezi 200-300 Ale pokud mi nekdy na chvili pujcis tu stovku, tak budu rad, treba se mi s tim neco povede i kdyz mam obe ruce levy Tak to nebudou levý, ale rozklepaný Pořiď sobě stativ, hodinky neutíkaj ze záběru a rozmazanost zmizí Tak jak přijdou Herkuly, domluvíme jak Ti objektiv doručím, zkusíš a udivíš .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se