Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Koukal jsem, že máš hodinky Vintage......prozradíš mi co to znamená? předem děkuji mno...chlapi už Ti to vysvětlili...ale...kdyby ses chtěl zeptat zase na nějaký pojem,tak nejdříve koukni sem: http://chronomag.pbwiki.com/
CzechJoker Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 YPO: byl jsi rychlesi, co je to zase za avatar To víš, moderátor jak vymalovanej
Juris Odesláno 3. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Mohl bych být tak smělý a požádat Vás o návrat k tématu, kvůli kterému bylo toto vlákno založeno?
Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 ... ale jsou trochu nudne... ale hov*o....... 4Juris - jasně...jen se víc rozepiš...co by se Ti líbilo,jaký styl....kam to chceš nosit.....trošku se tu rozkoukni a třeba sem hoď foto hodinek,které Tě nějak zaujaly.Potom se bude radit lépe....a pamatuj....nosit je na ruce budeš jen a pouze Ty
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Poradí mi někdo s koupí hodinek do 50tis.? Automat, vodotěsnost, kožený pásek - klasiky????
safi Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 (upraveno) Poradí mi někdo s koupí hodinek do 50tis.? Automat, vodotěsnost, kožený pásek - klasiky???? Tag Heuer Carrera, Breitling Colt Upraveno 3. prosince 2008 uživatelem ¨safi
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 VINTAGE - pojem odvozený z oblasti produkce vína užívaný k vyjádření data sklizně hroznů nebo místo a čas stáčení vína do lahví, jinými slovy jde o vyjádření zralosti vína. Tento termín byl převzat a modifikován sběrateli všeho druhu v termín představující vše co je staré, např. stará auta, staré hodinky atd.. Správný překlad anglického slova vintage zní historický či výběrový. YPO: byl jsi rychlesi, co je to zase za avatar Děkuji za výklad. U vína to znám velmi dobře, zarazilo mě to u hodinek....děkuji
Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Tag Heuer Carrera, Breitling Colt za ty peníze bych koupil vintážní klasiku...tady si vybereš: http://www.heuerboy.com/heuerwatches.htm
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 za ty peníze bych koupil vintážní klasiku...tady si vybereš: http://www.heuerboy.com/heuerwatches.htm Asi nebudu na vintážní klasiku zralej....není to zrovna můj šálek kávy. Měl jsem na mysli spíš něco současného...
Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Asi nebudu na vintážní klasiku zralej....není to zrovna můj šálek kávy. Měl jsem na mysli spíš něco současného... tak to jsou potom vyhozený peníze......
911 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 (upraveno) Poradí mi někdo s koupí hodinek do 50tis.? Automat, vodotěsnost, kožený pásek - klasiky???? http://www.prim.cz/kolekce/sport-ii Upraveno 3. prosince 2008 uživatelem 911
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 tak to jsou potom vyhozený peníze...... Jak to myslíš?
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 http://www.prim.cz/kolekce/sport-ii Já jsem asi moc novej, mě na tyto výstřelky moc neužije...mám Omega Seamaster Diver, American Cup gold/titan a líbí se mi podobné styly....
Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Jak to myslíš? tak,jak píšu....můj názor je takovej,že současné hodinky za ty peníze nestojí(ale já jsem trochu-víc úchyl)...... Však se pořádně podívej na vintážní kousky a porovnej se současnou produkcí......
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 tak,jak píšu....můj názor je takovej,že současné hodinky za ty peníze nestojí(ale já jsem trochu-víc úchyl)...... Však se pořádně podívej na vintážní kousky a porovnej se současnou produkcí...... nepiš slovo vintáž - prosím
Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 nepiš slovo vintáž - prosím OK...stačí říct....
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 tak,jak píšu....můj názor je takovej,že současné hodinky za ty peníze nestojí(ale já jsem trochu-víc úchyl)...... Však se pořádně podívej na vintážní kousky a porovnej se současnou produkcí...... Jak říkám asi tomu nerozumím, ale pocitu neporučím....upřímně, kdybych něco takového našel, tak to zase zahodím (a to bez urážky)
911 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Já jsem asi moc novej, mě na tyto výstřelky moc neužije...mám Omega Seamaster Diver, American Cup gold/titan a líbí se mi podobné styly.... no konecne nejaka specifikace. k tomu sem se te snazil primet, proto sem tam hodil nahodile primky. ackoli se mi libi. napsat poradte mi hodinky do 50k automat je siroky pojem
Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Jak říkám asi tomu nerozumím, ale pocitu neporučím....upřímně, kdybych něco takového našel, tak to zase zahodím (a to bez urážky) tak to Ti musí poradit jiní..... A já se neurazím....každý máme jiný vkus......
Juris Odesláno 3. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 ale hov*o....... 4Juris - jasně...jen se víc rozepiš...co by se Ti líbilo,jaký styl....kam to chceš nosit.....trošku se tu rozkoukni a třeba sem hoď foto hodinek,které Tě nějak zaujaly.Potom se bude radit lépe....a pamatuj....nosit je na ruce budeš jen a pouze Ty Nejvíc mě zaujaly asi tyto 3. Hodinky budou nošeny převážně do práce (oblek nebo jen košile), ale i na běžné celodenní nošení, ovšem nikoliv, na sport, na to mám jiné hodinky. Jinak stránky chromomag a samotné fórum pročítám poslední dobou pravidelně, ale je to dost velký žrout času, v neděli jsem tu seděl téměř půl dne a ani mi to nepřišlo :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se