El Nano Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2022 Minulý týden proběhla v Mnichově výstava Inhorgenta a zde je pár novinek. Podrobnější info najdete na blogu: https://blog.chronoshop.cz/?p=5288
bacil.357 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Odesláno 23. září 2022 Klasický jsou podle mě hezčí. Mě tohle připadá jako klon Promare. I když to napojení na řemínek je elegantnější než klasika...
McStinger Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Odesláno 26. září 2022 Tiež som za klasiku. Tieto nové mi pripadajú také nejaké nevyvážené, nemastné-neslané. Celkovo ma v posledných rokoch nejak moc nezaujali, čo ma dosť mrzí.
bacil.357 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Odesláno 26. září 2022 V 26. 9. 2022 v 9:27, McStinger napsal: Tiež som za klasiku. Tieto nové mi pripadajú také nejaké nevyvážené, nemastné-neslané. Celkovo ma v posledných rokoch nejak moc nezaujali, čo ma dosť mrzí. Rozšířit Mě se docela jako letní hodinky líbí ty Panovy, které jsem zkusil. A potom S A R Lumen. Jinak to ostění je buď paprdovské nebo nijaké. Teda krom ještě Flieger chronografu. Ale na chtronografy moc nejsem... Jo ty Lumeny už jsou u mého dvorního hodinářství, jen se tam musím dostat. Pak se pochlubim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se