Henry Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 rychlý cvak do "bordelšuplíku" v práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rednaxela666 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 zatial volne pohodene, ale od jezisky si vypytam nejaky pekny box, idealne aj s winderom, nech uz je to pekne na poriadku
Horhe Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Tak u mě změna. Včera mi přišla hodinkovnice, kterou mi dal LuŠtěLa a ještě vlastě odminula je navíc krabička Glycine. Jo a rum je vypitej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2010 uživatelem Horhe 1
undertaker Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 moje hodinky sú položené na pracovnom stole vedľa náradia momentálne aj tak nosím len Alpinisty
sect Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Moje uložení.......díky 5 místům nekupuju zbytečně moc hodinek a můžu pouze měnit...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spec Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Hodinky mam zatial v hodinkovnici ktoru mam zatial uloženu v skrini ale pojde niekam kde ju bude vidiet.
hejdik Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Některé v krabičce z Lidlu čéče tohle má moc pěknou atmosféru,fakt pěkné zátiší
Alojz Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Pěkná sbírečka a pěkné výstavky. Já mam teda nejraději všechny automaty ve winderu, protože natahovat to, se mi nechce . Proto asi taky nemám ruční nátah, ale rád koukám na winder u stolu, až se mi motá hlava
Alojz Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Ale když koukám na Vás, mam se ještě jako začátečník hodně co učit...
pevo Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Tak abyste se taky zasmáli. Vyhodil jsem motýly a napích... Jedna z několika krabic! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lefty Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 tak to je skutečně dotažený - hlavně ta pozice 10:10/1:50 na každým kousku.
spinach Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 já nějak takhle.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 já nějak takhle.. tych remenov tam mas pozehnane a vyzeraju fakt dobre. smiem sa spytat odkial beries?
spinach Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 tych remenov tam mas pozehnane a vyzeraju fakt dobre. smiem sa spytat odkial beries? řemeny si vyrábím sám.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/gallery/album/10633/62-remenyco-jsem-zatim-vyrobil/
pevo Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 řemeny si vyrábím sám.. http://forum.chronom...-zatim-vyrobil/ Tak to je teda fakt hustý. Jsi dobrej!
prukajda Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Dnes jsem v Lidlu zakoupil za 199 Kč krabici na čaje. Pokud se mi do ní nepodaří nějak uložit hodinky, využiji ji pro výrobcem zamýšlený účel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. října 2010 uživatelem prukajda
sashator Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Tak dej vedet, jak jsi dopadl...taky si chci poridit jednoduchou prosklenou krabicku a 5 fochu je pro me idealni;-)
prukajda Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Tak dej vedet, jak jsi dopadl...taky si chci poridit jednoduchou prosklenou krabicku a 5 fochu je pro me idealni;-) Vyřešil jsem to takto: sebral jsem novou temně modrou karimatku o tloušťce 5 mm, která se doma dlouho bezprizorně válela, nastříhal pásky široké 65 mm (na šířku jedné přihrádky), sroloval je a použil místo polštářku. Takto se vejdou troje hodinky do přihrádky, tedy celkem jsem tam nacpal 15 kusů. Je to určitě lepší, než když se mi hodinky válely všude možně.
prukajda Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Vyřešil jsem to takto: sebral jsem novou temně modrou karimatku o tloušťce 5 mm, která se doma dlouho bezprizorně válela, nastříhal pásky široké 65 mm (na šířku jedné přihrádky), sroloval je a použil místo polštářku. Takto se vejdou troje hodinky do přihrádky, tedy celkem jsem tam nacpal 15 kusů. Je to určitě lepší, než když se mi hodinky válely všude možně. A takto to vypadá: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 A takto to vypadá: Tak musim uznat, ze to vubec nevypada zle, naopak presne tak jak si to predstavuju...no nic Hola hola, Lidl vola:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se