Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak u mě změna. Včera mi přišla hodinkovnice, kterou mi dal LuŠtěLa a ještě vlastě odminula je navíc krabička Glycine. Jo a rum je vypitej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Horhe
  • Dát hlas 1
Odesláno

Pěkná sbírečka a pěkné výstavky. Já mam teda nejraději všechny automaty ve winderu, protože natahovat to, se mi nechce :smile_anim: . Proto asi taky nemám ruční nátah, ale rád koukám na winder u stolu, až se mi motá hlava :lol2:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dej vedet, jak jsi dopadl...taky si chci poridit jednoduchou prosklenou krabicku a 5 fochu je pro me idealni;-)

Vyřešil jsem to takto: sebral jsem novou temně modrou karimatku o tloušťce 5 mm, která se doma dlouho bezprizorně válela, nastříhal pásky široké 65 mm (na šířku jedné přihrádky), sroloval je a použil místo polštářku. Takto se vejdou troje hodinky do přihrádky, tedy celkem jsem tam nacpal 15 kusů. Je to určitě lepší, než když se mi hodinky válely všude možně.

Odesláno

Vyřešil jsem to takto: sebral jsem novou temně modrou karimatku o tloušťce 5 mm, která se doma dlouho bezprizorně válela, nastříhal pásky široké 65 mm (na šířku jedné přihrádky), sroloval je a použil místo polštářku. Takto se vejdou troje hodinky do přihrádky, tedy celkem jsem tam nacpal 15 kusů. Je to určitě lepší, než když se mi hodinky válely všude možně.

A takto to vypadá:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...