rak.pavel Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 INA napsal: Rolex Milgauss GV, tedy Milgaussy se zelenym safirem. Kalibr 3131 - perpetual (tzn. automat) Prumer pouzdra: 40mm Material pouzdra a tahu: Nerezova ocel 904L Vice informaci a fotek jiz brzy v recenzi na vasem oblibenem Chronomagu... Zajímavá kombinace barev
skalis Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 rak.pavel napsal: Zajímavá kombinace barev Uz jen 10 prispevku a budeme to mit za sebou, nastesti... Ivo, pekny kousek. Ac nejsem velkym priznivcem hodinek s korunkou ve znaku (asi kvuli te proflaklosti), tak tyhle me zaujaly, uz kdyz se tady na foru mihly poprve. Dostava me ta vterinovka ve tvaru blesku. Oranzove indexy na ctvrthodinach i oranzove sviti? Gratuluju k zajimave akvizici a doufam, ze se na nejakem dalsim srazu pochlubis Kazdopadne se tesim na recenzi a treba i dalsi zive fotky (budou?).
INA Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) skalis napsal: Uz jen 10 prispevku a budeme to mit za sebou, nastesti... Ivo, pekny kousek. Ac nejsem velkym priznivcem hodinek s korunkou ve znaku (asi kvuli te proflaklosti), tak tyhle me zaujaly, uz kdyz se tady na foru mihly poprve. Dostava me ta vterinovka ve tvaru blesku. Oranzove indexy na ctvrthodinach i oranzove sviti? Gratuluju k zajimave akvizici a doufam, ze se na nejakem dalsim srazu pochlubis Kazdopadne se tesim na recenzi a treba i dalsi zive fotky (budou?). Jeste jednou dekuji vsem za ohlasy. Ja take nejsem ten pravy Rolexista (nastesti... to by byla nuda a ani by mne to nedochazelo, brrr...) Oranzove indexy sviti modre! Vice v recenzi, kterou do zitra ale nestihnu, takze nejdrive v sobotu... Nejak jsem se rozepsal, tak to zase zkracuji, aby kdyz uz to bude nudny, tak aby to nebylo tak dlouhy... A hlavne jsem nikdy nepouzival diakritiku, tak to mam cele bez ni a rikal jsem si, ze bych to jeste prepsal z cestiny do češtiny, ale to bude porod... Vlastnich fotek mam dost, tak pokud se budou libit a bude zajem, tak co se nevleze do recenze, muzu potom hodit do fotogalerie v nejakem lepsim rozliseni.... Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem INA
mengelis Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 skalis napsal: Uz jen 10 prispevku a budeme to mit za sebou, nastesti... Třebas nám sem bouchne nějaké vintážní pateky s minutovou repeticí, nebo tak něco.
sibirnaya Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 tak jsem se taky pochlapil, sice to neni GV, ale me se fakt vic libi all black...
Peta-Biker Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 sibirnaya: Gratulace, úžasné hodinky... Tak jsi nakonec překousl tu velikost, myslím, že ta velikost nakonec není to nejpodstatnější, vypadají fakt dobře na Tvé ruce
Návštěvník Tada Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Milgaussy na pražeském srazu potvrdily má vosoká očekávání - pasovaly mi perfektě, zkoušel jsem tam zelené a byly super! Jediné s čím jsem měl problém byla spona, která na mě působila tak nějak moc plechově. Ale jinak to jsou super hodinky. Líbí se mi hlavně tím, jak nemají tu ochranu kolem korunky + ta vteřinovka nemá chybu!
sibirnaya Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Peta-Biker napsal: sibirnaya: Gratulace, úžasné hodinky... Tak jsi nakonec překousl tu velikost, myslím, že ta velikost nakonec není to nejpodstatnější, vypadají fakt dobře na Tvé ruce jj, nakonec se zadarilo, je prima, ze jsou docela tezky, takze ten mensi prumer trochu ignorujes, i kdyz kdyz je polozim vedle railmasteru xxl tak je to celkem zajmave srovnani nicmene
skalis Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 (upraveno) Honzo, gratuluju k vybornejm hodinkam! Konecne jsi prisel na to, ze 40 mm neni malo? PS: Vezmi je na sraz v patek, rad je omrknu (jeste mam mlhave v pameti INAovy GV). Upraveno 19. května 2009 uživatelem skalis
sibirnaya Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 je to malo, ale ta znacka to proste vyvazuje, no. deepsea me nezaujaly a na yacht 2 su jeste moc malej pan
Gilius Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 jaký "jen" ???? Rolex je jedna z mála firem,která si uchovává zdravej rozum..... 4Sibirnaya......gratuluju,človíčku......vypadaj dost dobře!!!!!! Nechť Ti dlouho slouží!!! A necpi pařáty do motoru,pokud je budeš mít na ruce.....
Návštěvník Tada Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Gilius: To "jen" jsem tam dal proto, že hodinky mi na ruce připadaly mnohem větší... To ale asi dělaly stěžejky. Jinak 40mm je akorát.
Návštěvník Tada Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Gilius napsal: stěžejky???? Nožky...
Návštěvník Tada Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Gilius napsal: mluvíš o tvaru pouzdra,že??? Jo... Už jsem úplně zblblej...
Messiah Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 sibirnaya napsal: je to malo, ale ta znacka to proste vyvazuje, no. deepsea me nezaujaly a na yacht 2 su jeste moc malej pan Honzale jsem zvedavej jak budou vypadat po dvou letech to bude zas masakr :-p. Jinak kazdopadne obrovska gratulace!
Baker Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 No jsem prekvapen velikosti, po B 46, jit na 40mm, to uz musi byt neco. Gratuluju.
Conrad Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 sibirnaya napsal: je to malo, ale ta znacka to proste vyvazuje, no. deepsea me nezaujaly a na yacht 2 su jeste moc malej pan Ten flíček co máš na ruce jsou hodinky nebo odlesk skleníku nicméně gratuluji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se