hopa26 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna sem na dovce. nemam tu kolo, veslo ani bazen. tak sem musel jit behat. sem uplne zapomnel jaka je to pecka. nejlepsi je, ze sem dobehnul a vo2 hned o 1 bod hore. gut kdyz sem byl v pulce, manzelka telefon at jeste dobehnu pro knedlik ke gulasi k obedu a ke kadernici, esli pani odpoledne ostriha deti. mam rad tyhle ukoly, kde se osvedcuji jako rychla spojka a nemuze mne nikdo hubovat, ze sportuju zbytecne a pouze pro sebe...... 1 2
Prochy68 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) takhle se to dela, uz vim proc mi to nikdy neslo, nemam hul https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-v-tradicnim-odevu-a-s-holi-v-ruce-vyhrala-ultramaraton-zena-z-naroda-tarahumaru-sokovala-svet-40534898#dop_ab_variant=1487711&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 20. srpna uživatelem Prochy68
Bullet Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Ahoj kolegové, něco jsem tu pročítal ale spíše starší příspěvky, přemýšlím o koupi běhacího pásu domu hlavně přes zimu, máte nějaký tip na kvalitní model za rozumné ceny? Nevím co jsou všechno kritéria jako u hodinek, mám cca 95 kg, budu běhat tak 3x týdně pokaždé tak hodinu... dekuju za případné tipy...
vanderB. Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října v průměru spíš chůze, ale bylo to nahoru na horu a dolů do dolin a znovu...cestou necestou rozoranou lesáckým velkotraktorem 3
Ajaj Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Paráda. Při tyhle rychlosti a převýšení už jsi musel sem tam popoběhnout 1
vanderB. Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října před 8 minutami, Ajaj napsal: Paráda. Při tyhle rychlosti a převýšení už jsi musel sem tam popoběhnout je to tak, nahoru se škrábu, dolů se valím a na hřebeni shuffle běh... a příroda letos čarovala 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se