kubson Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 (upraveno) Archimede má nový model mladý pan Ickler přišel s nový brandem viz: www.defakto-uhren.de obojí na chronoshopu už brzy... Upraveno 5. prosince 2008 uživatelem kubson
Baker Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 kubson napsal: Archimede má nový model Ty jsou pekny, jak je to velke ?
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 ... to bude stejné pouzdro jako u arkádií ... jsou moc pěkné ... že bych ?
Baker Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 YPO napsal: ... to bude stejné pouzdro jako u arkádií ... jsou moc pěkné ... že bych ? Asi jo. Vypada to na vice variant.
Návštěvník Tada Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Ty archmimede jsou pěkné. Jen ta hodinová ručička se mi nelíbí. Všiml jsem si, že takovýhle tvar/zdobení hodinové ručičky mají i Rolex a Omega. Právě proto se mi většinou Rolexky a Omegy nelíbí. Každipádně zelené číslice na bílém ciferníku působí zajímavě
cody Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Model "Defakto" se mi libi. Jednorucek je jako safranu, vetsinou pak oblekovky. Tyhle vypadaji "defakto" neutralne, zajimala by me citelnost odecitani casu. Hodinove indexy a konce rucek vypadaji opticky slilne. Ale jinak za 1.
tombed Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 kubson napsal: Archimede má nový model mladý pan Ickler přišel s nový brandem viz: www.defakto-uhren.de obojí na chronoshopu už brzy... ještě letos Kubo? asi stupidní dotaz, ty defakta jsou jednoručky?
cody Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Jsou. Poznas to podle ciferniku. Mezi indexama hodin nejsou dilky 4 - minuty ale jen 3 - ctvrt pul trictvrte
tombed Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 cody napsal: Jsou. Poznas to podle ciferniku. Mezi indexama hodin nejsou dilky 4 - minuty ale jen 3 - ctvrt pul trictvrte díky, ještě se musím učit...
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 takže je DEFAKTO něco mezi 10:00 a 11:00 tenhle číselník je trochu přesnější a určitě lepší
tombed Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 tím pádem je to defakto vyřešené..., ale ty první jsou pěkné, čísla mi trochu připomínají longinesy
kubson Odesláno 5. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 oba modely by měly být dostupné do 2 týdnů
anton Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 YPO napsal: takže je DEFAKTO něco mezi 10:00 a 11:00 tenhle číselník je trochu přesnější a určitě lepší Nechci zpochybňovat něčí vkus, ale mě tenhle číselník připadá jak manometr. Ty Archimede se zelenými číslicemi to je paráda. Chtěl bych si něco nového pořídit, ale čím víc prohlížím tím víc nevím...
David83 Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Ak správne pozerám, tá korunka na tých nových Archimede je úplne iná než na ostatných Archimede. Trocha akoby v "starom štýle". Je to krásny kúsok, som zvedavý kto si ich nájde pod stromčekom na Vianoce
cody Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 YPO napsal: takže je DEFAKTO něco mezi 10:00 a 11:00 tenhle číselník je trochu přesnější a určitě lepší Ja bych rekl 10:23 Ono si na jednorucky lze rychle zvyknout. Jak me kolegove nekolikrat zkouseli da se letmym pohledem stanovit cas na plus minus 2 min. Ty Meistery jsou citelnejsi, ale jsou to oblekovky (nebo me se tak jevi) zato ty Defakto se daji nosit furt - alespon podle prvni fotky. Ikdyz jak jsem psal, konec rucky a indexy jsou dost tluste. Kazdopadne tomu kdo je bude nosit na minute asi nesejde, v tom vidim nejvetsi kouzlo. Me se libi.
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 cody napsal: Ja bych rekl 10:23 Ono si na jednorucky lze rychle zvyknout. Jak me kolegove nekolikrat zkouseli da se letmym pohledem stanovit cas na plus minus 2 min. Ty Meistery jsou citelnejsi, ale jsou to oblekovky (nebo me se tak jevi) zato ty Defakto se daji nosit furt - alespon podle prvni fotky. Ikdyz jak jsem psal, konec rucky a indexy jsou dost tluste. Kazdopadne tomu kdo je bude nosit na minute asi nesejde, v tom vidim nejvetsi kouzlo. Me se libi. meistersinger není jediný kdo to dělá trochu lépe - DEFAKTO "zapluje" do módních vod - možná, že to je jenom prototyp
cody Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Dobry Fortisky, to je vterinovka? Koukal jsem ze Meister dela i jednorucky v kombinaci s chronografem... To me nelaka. Ani stopky ani vterinovka. To uz pak nejsou poradny jednorucky:-( RLT jsou super za ty penize... Na seznameni a vyzkouseni jednorucek idealni. Koupil jsem je z fora, ikdyz ti co me varovali pred provedenim ciferniku meli pravdu - nic moc. A pouzdro u stezejek je velice ostre az jsem se malem riznul. Ale za ty prachy a navic England:-) Doufam ze delaji radost dalsimu clenovi. Prave s nima me kluci v praci porad zkouseli, ale po par hodinach je odecet casu intuitivni. Urcite to nebyli moje posledni jednorucky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se