HondzaX Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 54 minutami, HondzaX napsal: Parádní fotky! Díky mistře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Dnešní fotopokus byl úspěšný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Chronocesta je samozřejmě o vývoji, ovšem - ty fotky! Moc se mi líbí, jak každá další fotka je o něco lepší než předcházející. Super. Jen dále a víc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 7. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 10 hodinami, Funthom95 napsal: Chronocesta je samozřejmě o vývoji, ovšem - ty fotky! Moc se mi líbí, jak každá další fotka je o něco lepší než předcházející. Super. Jen dále a víc! Díky, začal jsem fotit teprve minulý rok, tak se mám pořád co učit. Jsem rád, že je vidět nějaké zlepšení. Na tu poslední fotku jsem ale vážně hrdý :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Ta fotka je luxusni,paneTu bych rad videl v kalendari 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 @mlsoun1 Uvidime, jestli projde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Myslim ze ano,pokud bude spravny rozmerHlavne si nech original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Jinak Ti musim rict,ze pujdu taky do cernych.Ty Tvoje fotky mne moc bavi a cerna se hodi ke vsemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Takže adept na největší sbírku LHC ve střední evropě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 To ne,zkusime vymenu a uvidime.Pokud ne,koupim nove cernouskyI kdyz je pravda,ze ty zelene se mi taky moc libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Tyhle mám prostě rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Slavíme první rok! Dnes tomu je přesně jeden rok, co jsem si pořídil hodinky Laco Aachen. Hodinky mají místo jisté nejen v mé hodinkovnici, ale i pravidelně na mém zápěstí. Vzhledem k tomu, že jsem se rozhodl pro velikost 39 milimetrů, tak se nosí velmi pohodlně a nijak nepřekáží. S klidným svědomím můžu konstatovat, že bych si je bez váhání koupil znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 16. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Dnešní makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Ta prvni fotka nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 16. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 To dýnko je prostě nářez! před 23 minutami, mlsoun1 napsal: Ta prvni fotka nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se