Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dneska je sníh i v Pardubicích, tak dneska by to šlo. Když je v Pardubicích 10cm, tak všude jinde musí být aspoň metr.

Po delší době jsem nakoukl a teda koukám. Spirity moc hezký, datumovka na 6 je super, jen ten tah, ty dlouhatánske T koncovky jsou peklo, strašně prodlužují už tak dlouhé hodinky. Pro mě by byly ideál 40mm, ale nevím jestli se dělají s datem na 6.

Nebo prd, koupím Hamilton Murph, protože nodate.

Spirity nodate už jsou totiž cenově úplně mimo. Dej si ty spirity na kůži od někoho odsud ručně šitou a bude to pecka. Vzhledem k tomu jakou máš ruku - prodlužoval jsem po tobě tah, je pro tebe 37 akorát a naprosto souhlasím s tím že by mohly být jedny z tvých definitivních. Můžu se zeptat na jakým místě jsi jim udělal šrám? Já na nich nic nevidím.

Odesláno

Brno má lehký sněhový poprašek, na rozdíl od zbytku republiky. 

Kůži na Spirity stále vymýšlím, už mám i jednoho favorita, třeba přijde Ježíšek 😄

Ježíška jsem už vlastně potkal na MICRO-PRAHA! Tímto Vám představuji limitovanou edici hodinek Gavox! 

_C030049.jpg

Odesláno

@Jiří SedlákAhoj, Jirko, díky. Gavoxy jsou limitka v celkovém počtu třicet kusů, která vznikla na počest prvního ročníku výstavy Micro Brandů "MICRO PRAHA". Jinak se jedná belgickou značku. Gavox vyrobil i řadů modelů přímo pro belgické letectvo. Dokonce i u nás v ČR je v Náměšti "Tygří letka", která má limitku na míru od Gavoxu. Shodou okolností půjde jeden kus do dražby na dobročinné účely: https://plesvzdusnychsil.cz/dobrocinnost/

_C090177-Edit.jpg

Odesláno

Tvoje jsou hezký, ale ty v aukci ne, nemám rád PVD.

V 2. 12. 2023 v 9:14, Jiří Sedlák napsal:

Po delší době jsem nakoukl a teda koukám. Spirity moc hezký, datumovka na 6 je super, jen ten tah, ty dlouhatánske T koncovky jsou peklo, strašně prodlužují už tak dlouhé hodinky. Pro mě by byly ideál 40mm, ale nevím jestli se dělají s datem na 6.

Nebo prd, koupím Hamilton Murph, protože nodate.

A už je mám, 42 verzi, na moji 20cm ruku akorát, 40 by byly super ale nejsou, 38 je málo na něco co připomíná pilotky a 20 cm ruku. Fotkou ti to tady plevelit nebudu, ale koukni do vlákna Hrátky s řemeny tahy...dokonce na ně skvěle padl jubile z SKX, kterému jsem už předtím upravil koncovky pro fieldy SNZG15, dokonce lépe než jim, na Seikách pořád trošku vystupoval nad povrch nožek, tady sedí přesně. Nakonec ale šly zpět na nylon, je fakt příjemnej.

Tak to jen trošku OT, jenom protože jsem tady tu myšlenku prezentoval a dokonáno jest.

Právě jsem pobavil sám sebe, když jsem teď na nich marně tu datumovku hledal.😁

• po 2 týdnech...
Odesláno

Co dodat, dnes došly a hned jsem musel fotit! Neměl jsem v plánu letos ještě něco kupovat, ale když se naskytla příležitost... Tu barvu žeru!

_C190269.jpg

_C190270.jpg

_C190272.jpg

_C190275.jpg

_C190281-2.jpg

_C190284-2.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...