mlsoun1 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Pane D.,zkuste je blejsknout na sněhu,prosím prosím
Dushakx Odesláno 26. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Dobrá pokusím se, ale musíš být trpělivý, tady u nás ho moc není.
mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2023 Já si rád počkám a moc se těším
Jiří Sedlák Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2023 Tak dneska je sníh i v Pardubicích, tak dneska by to šlo. Když je v Pardubicích 10cm, tak všude jinde musí být aspoň metr. Po delší době jsem nakoukl a teda koukám. Spirity moc hezký, datumovka na 6 je super, jen ten tah, ty dlouhatánske T koncovky jsou peklo, strašně prodlužují už tak dlouhé hodinky. Pro mě by byly ideál 40mm, ale nevím jestli se dělají s datem na 6. Nebo prd, koupím Hamilton Murph, protože nodate. Spirity nodate už jsou totiž cenově úplně mimo. Dej si ty spirity na kůži od někoho odsud ručně šitou a bude to pecka. Vzhledem k tomu jakou máš ruku - prodlužoval jsem po tobě tah, je pro tebe 37 akorát a naprosto souhlasím s tím že by mohly být jedny z tvých definitivních. Můžu se zeptat na jakým místě jsi jim udělal šrám? Já na nich nic nevidím.
Dushakx Odesláno 3. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2023 Brno má lehký sněhový poprašek, na rozdíl od zbytku republiky. Kůži na Spirity stále vymýšlím, už mám i jednoho favorita, třeba přijde Ježíšek Ježíška jsem už vlastně potkal na MICRO-PRAHA! Tímto Vám představuji limitovanou edici hodinek Gavox!
HondzaX Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Totální pecka! A to nemyslím jen to poslední fotku (která ale vážně povedená), ale i ten zbytek. Skvělá práce, Dušane.
Dushakx Odesláno 5. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Díky, Ondro, taková chvála od mistra řemesla, moc si toho vážím!
Dushakx Odesláno 6. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 No sice jsem na neschopence, ale aspoň mám čas fotit
mlsoun1 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Tolik sněhu a žádná fotka.Ale jinak to máš prostě a jednoduše suprový
Dushakx Odesláno 8. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 @mlsoun1Jsem si toho vědom Bohužel "ležím" doma s nějakým moribundem.
mlsoun1 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Ááá,to je nepříjemné.Taky mne navštívil pan covid,ale pro tentokráte jsem nemusel do špitálu.Tož brzké uzdravení pane fotograf
Jiří Sedlák Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 Ty jsi musel s covidem poprvé do špitálu? No pěkně nám to tu řádí, já ho mám taky už letos za sebou. Dušane ty Gavoxy, kam na to chodíš? Pecka, zajímavý jednoduchý a neokoukaný.
Dushakx Odesláno 9. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 @Jiří SedlákAhoj, Jirko, díky. Gavoxy jsou limitka v celkovém počtu třicet kusů, která vznikla na počest prvního ročníku výstavy Micro Brandů "MICRO PRAHA". Jinak se jedná belgickou značku. Gavox vyrobil i řadů modelů přímo pro belgické letectvo. Dokonce i u nás v ČR je v Náměšti "Tygří letka", která má limitku na míru od Gavoxu. Shodou okolností půjde jeden kus do dražby na dobročinné účely: https://plesvzdusnychsil.cz/dobrocinnost/
Jiří Sedlák Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 Tvoje jsou hezký, ale ty v aukci ne, nemám rád PVD. V 2. 12. 2023 v 9:14, Jiří Sedlák napsal: Po delší době jsem nakoukl a teda koukám. Spirity moc hezký, datumovka na 6 je super, jen ten tah, ty dlouhatánske T koncovky jsou peklo, strašně prodlužují už tak dlouhé hodinky. Pro mě by byly ideál 40mm, ale nevím jestli se dělají s datem na 6. Nebo prd, koupím Hamilton Murph, protože nodate. A už je mám, 42 verzi, na moji 20cm ruku akorát, 40 by byly super ale nejsou, 38 je málo na něco co připomíná pilotky a 20 cm ruku. Fotkou ti to tady plevelit nebudu, ale koukni do vlákna Hrátky s řemeny tahy...dokonce na ně skvěle padl jubile z SKX, kterému jsem už předtím upravil koncovky pro fieldy SNZG15, dokonce lépe než jim, na Seikách pořád trošku vystupoval nad povrch nožek, tady sedí přesně. Nakonec ale šly zpět na nylon, je fakt příjemnej. Tak to jen trošku OT, jenom protože jsem tady tu myšlenku prezentoval a dokonáno jest. Právě jsem pobavil sám sebe, když jsem teď na nich marně tu datumovku hledal.
Dushakx Odesláno 19. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2023 Co dodat, dnes došly a hned jsem musel fotit! Neměl jsem v plánu letos ještě něco kupovat, ale když se naskytla příležitost... Tu barvu žeru!
Dushakx Odesláno 22. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2023 Spirity jsou asi opravdu moje nejuniverzálnější hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se