mlsoun1 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Tož se třeba potkáme na nějakém srazu a dáme nejen pivečko, ale třeba něco ostřejšího. Tož závidím Vám ty menší ručky, respektive menší zápěstí.Je tolik krásných malých hodinek které bych rád ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 17. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Poslední dobou se mi to daří střídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Mooc hezke. Umis i obycejne plastaky hezky nafotit. Nomos club jsou moc fajn, mel jsem je rad, je pravdou, ze rucky mely ve starsi generaci horsi citelnost, ale to uz ted neplati a jsou vyborne a neni jim v podstate co vytknout. Tenhle typ lesteneho pouzdra mi prijde velmi prakticky z hlediska udrzby, clovek si to muze prejet lesticim ubrouskem i doma sam, aniz by jim ublizil. Longiny, parada, kdysi jsem na ne narazil v jednom brnenskem hodinarstvi ve verzi titan na hadru a byly to za me nejhezci hodinky v kramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 21. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 @ATOMDěkuji za vlídná slova. Po Club Campusech jsem pokukoval dlouho, chtěl jsem buď oranžové ve velikosti 36 mm nebo nic! Nomos tuto variantu přestal vyrábět a tak jsem to odložil na neurčito. Naštěstí se objevil inzerát v ČR a tomu nešlo odolat. Hodinky, ač malé, tak působí bytelným dojmem, zpracování na jedničku. Moje už něco zažily, tak možná využiji ten leštící hadřík Zábavné hodinky, působí svěže a někdy až sportovně, ale udržují si jakousi seriózní hranici. V této barvě mi navíc trochu evokují motorsport, nevím proč. První hodinky, kterých si lidé na mé ruce všímají , to nevím jestli je dobře nebo špatně. Moc mi sedly. No a Spirity, ty by si měl vyzkoušet každý fanda do hodinek a měl by je zažít v různých světelných podmínkách, aby viděl jak si ty leštěné plochy pouzdra a indexy hrají se světlem. Za tu cenu toho nabízejí víc, než se může na první pohled zdát. Moje nejlepší hodinky, tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 22. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 jako vzdy paradni zaber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Pořídil jsem manželce nový strap na Junghansy. Cotton - strap od cnswatchbands.com ultra pohodlná záležitost oproti normálnímu NATO strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 V 26. 2. 2024 v 20:34, Dushakx napsal: Pořídil jsem manželce nový strap na Junghansy. Cotton - strap od cnswatchbands.com ultra pohodlná záležitost oproti normálnímu NATO strapu. skvela kombinace Tez pokukuju na CNS po necem vodeodolnem, vyber maji paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 No musel sem si to čekání na CWC nějak zpříjemnit. Autodromo Group C! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Tak to nebude zas tak dlouhy cekani Pekne, zajimave hodinky Teda ty uz mas sbirku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 (upraveno) No něco šlo o dům dál, na kusy je toho pořád stejně. Je ale pravda, že jsem tu sbírku poněkud zpestřil. Upraveno 1. března 2024 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 To vypadá jak Casio f91w v jiným kabátě. To je legrační a originální. Dobrý, co za to chtěj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Ani se neptej Jirko Nebyla to koupě z rozumu, kupoval jsem je z Chrono24 za 60% retailu a i tak to byla raketa :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Zajímavé to máte panePřipadá mi to jak návrat do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 No skoro, až na tu flašku v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Jen abychom se nedivili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se