Dushakx Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 (upraveno) Tuňáci budou příště :-DD Upraveno 1. března 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 No, ještě to musím vylepšit. Vyfotit dobře lume není žádná sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 před 5 hodinami, Dushakx napsal: Přijde mi, že tech 39 je pro LHC ten správný průměr. Proporčně to prostě líp sedí a všechno je tak akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 před 4 minutami, Zdenek1307 napsal: Přijde mi, že tech 39 je pro LHC ten správný průměr. Proporčně to prostě líp sedí a všechno je tak akorát. Mám to stejně, číslice a datum už se tak nebijí. Samozřejmě, že ideál by byla trojka místo data, ale já tuhle funkci používám denně :-DD A to pohodlí v těch 39 mm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 máš to parádní, mě u LHC vždycky odradil L2L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 @AkamZajimave, i ty 39tky jsi zkousel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 No sluší jim hodně rěmínků, rázem jsou z nich oblekovky :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Neni to spatny,ale zulu jim sekne vice.Samozrejme je to jen muj nazor.Zkousel jsi uz perlon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Na moju skodu som sem zabludil az teraz. Paradne fotis, klobuk dole. Uz teraz sa tesim na dalsie fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 38 minutami, mlsoun1 napsal: Neni to spatny,ale zulu jim sekne vice.Samozrejme je to jen muj nazor.Zkousel jsi uz perlon? Perlon jsem zatím nezkoušel, odrazovala mě od něj malá tloušťka. Nevím proč, něco mi na perlonu nesedí esteticky, ale věřím, že to bude záležitost značně pohodlná. Nejsi jediný kdo ho na hodinky doporučuje, možná tomu dám přece jen šanci. před 22 minutami, junior300 napsal: Na moju skodu som sem zabludil az teraz. Paradne fotis, klobuk dole. Uz teraz sa tesim na dalsie fotky. Pozdě, ale přece! A to se počítá. Děkuji mockrát za poklonu a vítej v mém skromném hodinkovém foto-koutku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Manzelka ma plno barvicek a vzdy si pujcuji modry a zeleny.Myslim si,ze byvaji i silnejsi kousky.Mrkni se na ebay a na Frydla,ten tam ma vetsinou psanou i tloustku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 V pátek pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Manzelka Ti vzkazuje,ze to mas moc pekne naaranzovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Manzelka Ti vzkazuje,ze to mas moc pekne naaranzovano Děkuji mnohokrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se