Přejít na obsah

ANKETA - JAKY REMEN/TAH K BREITLING STEELFISH

spiderer

REMEN x BREITLING SUPEROCEAN STEELFISH  

64 hlasů

1. 1. Jaky remen/tah se Vam na hodinkach libi nejvice?

• Originalni ocelovy tah Breitling
      23
    • Originalni cerny kaucuk Breitling
      11
    • Cerna kuze od Simona s modrou aplikaci
      8
    • Modra kuze od Simona s bilym prositim
      22

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Jak jsem jiz drive slibil, vkladam anketu s moznosti hlasovani o tom jaka varianta se Vam libi na techto hodinkach nejvice ;) Pokud se Vam nelibi ani jedna varianta, pripadne mate navrh jaky remen by k nim sedel podelte se v komentarich ;)

Fotky k ankete jsou k nalezeni zde - fotky kuzi jsem koukam docela podcenil..:

post-1304-1228587624.jpg

post-1304-1228587633.jpg

post-1304-1228587641.jpg

post-1304-1228587665.jpg

post-1304-1228587673.jpg

post-1304-1228587681.jpg

post-1304-1228587690.jpg

post-1304-1228587707.jpg

post-1304-1228587715.jpg

post-1304-1228587742.jpg

post-1304-1228587751.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na oceli a kaučuku mají drsnější vzhled.

Hlasuji pro černo-modrou,a to kvůli optimální kombinaci barev a neobvyklému prošití.

Pokud mohu něco doporučit,tak by to byla modrá kůže s temně červeným prošitím.Přece jenom se kapička červené vyskytuje na vteřinovce.

Sám o něčem takovém přemýšlím pro sebe.

Odkaz ke komentáři

SF maji jednu vyhodu, kterou jsem stihl vypozorovat a to ze jim slusi prakticky vsechno, narozdil treba od B-1.. Ja je nejradsi nosim na te modre kuzi - vypadaji na ni vyborne, zamerne je sita ve stylu kozenych remenu B, ale je to poctivych 22-22 coz bohuzel B nedela.. Na oceli vypadaji trosku sede/nudne, ale pusobi jako vetsina hodinek nejluxusnejsim dojmem, na kaucuku jsou z nich zase hodinky do nepohody a jsou takovy vyraznejsi nebo jak to popsat, no a na cerno-modrym remenu maji takovej vintazni look a jsou z nich hodinky na party ;) Jeste bych bral modrej carbon jako ma kalifx, protoze je taky super, pripadne modrej carbon s cervenych prositim (kalifx ma cernej s cervenym sitim) - to by byla asi bomba, ale dokud Simon nebude mit carbonovy "kuze" tak budu mit asi smulu ;)

Odkaz ke komentáři

Za mě jednoznačně kaučuk. Já si je v podstatě kvůli němu koupil. Uviděl jsem je v krámě a bylo rozhodnuto. A taky už mám na kovu Seamastery, který si zase popravdě jinak ani neumím představit. Zdá se mně, že Steelfishe s kaučukem dostanou takovej dynamickej, možná až lehce agresivní nádech. Možná je to o kontrastu. Lepší už jsou snad jen na tom karbonu. :)

Odkaz ke komentáři

Kalifx napsal:
Za mě jednoznačně kaučuk. Já si je v podstatě kvůli němu koupil. Uviděl jsem je v krámě a bylo rozhodnuto. A taky už mám na kovu Seamastery, který si zase popravdě jinak ani neumím představit. Zdá se mně, že Steelfishe s kaučukem dostanou takovej dynamickej, možná až lehce agresivní nádech. Možná je to o kontrastu. Lepší už jsou snad jen na tom karbonu. :)

K SF se hodi snad vsechno v modre/cerne barve coz me oproti prvotnimu dojmu celkem prekvapilo ;) Pro me je to tak jak jsem psal o par prispevku drive, a to je jedine dobre ;)

Odkaz ke komentáři

xxxxxfazerxxxxx napsal:
Skvele fotografie s poucnym tematem kam az B posunout diky spiderer ten carbon bych take rad videl,akorad jsem pro bile prositi Dan

Diky, aspon to bylo k necemu dobry ;) Hele Dane, ty delas do motorek a tak, nemas nahodou moznost nejak ziskat modrou carbon latku/kuzi? Urcite bych pro ni nasel uplatneni, ale nikde to nemuzu sehnat ;)

Odkaz ke komentáři

Baker napsal:
Zkus se poptat tady.

Jinak Hirsch dela Carbon Blue.

Ten je moc tenkej, ja potrebuju poradne vypasovanej.. Na tu stranku s tema krytama na rucku nebo radici paku jsem koukal, ale z toho obrazku moc nepoznam jaky to bude a koupit za 30 liber futral na brzdu, kterej nebude stat za nic me moc nebere.. Vzdyt se to prece nekde musi prodavat takovyhle latky, ale nikdo nevi kde :crying_anim:

Kazdopadne dekuju za snahu pomoct! ;)

Odkaz ke komentáři

lolohh napsal:
Já ten karbon od Hirsche v šíři 22mm mám. Zkusím zítra změřit, jak je doopravdy tlustý. Ale bohužel nemám šupleru, takže to nebude úplně přesné. Ale myslím si, že 6mm to není.

To by byla parada! ;) Pokud bude tlustej dost tak bysme se mohli nekde potkat, rad bych se na nej podival, protoze mam s Hirschem a jeho remeny spise negativni zkusenosti ;)

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Jak jsem jiz drive slibil, vkladam anketu s moznosti hlasovani o tom jaka varianta se Vam libi na techto hodinkach nejvice ;) Pokud se Vam nelibi ani jedna varianta, pripadne mate navrh jaky remen by k nim sedel podelte se v komentarich ;)

Fotky k ankete jsou k nalezeni zde - fotky kuzi jsem koukam docela podcenil..:

Breitling je tak jako tak kentus, takže blbě vypadají naprosto s čímkoliv.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...