Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si dal predcasny darecek k vanocum. Podelim se s vami o par fotek, nekolik jich tu uz bylo jsou to totiz ty od Ghilla timto mu tedy dekuji za krasne hodinky.

Neco k Hodinkam :

prumer: 42mm

kalibr: Mido 1193 coz je modifikovany ETA 2893-2

presnost : co mohu posoudit za 3 dny nepretrziteho noseni je odchylka +2,5s /24h

tak ted nejake to foto :

post-4253-1228656809.jpg

post-4253-1228656831.jpg

post-4253-1228656861.jpg

post-4253-1228656872.jpg

post-4253-1228656889.jpg

post-4253-1228656905.jpg

post-4253-1228656922.jpg

post-4253-1228656944.jpg

Odesláno

Notak chlapi pochvalte mi aspon fotky kdyz ne hodinky, stravil jsem na tom alespon hodinu prace :sweatdrop:

Odesláno

Dik

Vidis to ja zase uvazoval o tech Tvych Sinnech ale popsuli mi to chlapy v praci a navic jsem se bal jit hned do chrono u prvnich mechanik.

Odesláno
  Gilius napsal:
teda...myslel jsem si,že MIdo dělá jen "keramiku"...tohle se mi líbí....užij si je....:)

Nepleteš si to s Rado?

Moc pěkné hodinky i fotky. Jde na ně dát řemen? (podle toho uchycení tahu se mi zdá, že ne)

Odesláno

Je pravda ze nahoda tomu chtela ze jsem v casopise nasel reklamu na Mido a tak jsem to pouzil jako podklad aby to bylo tematicky sladene, bohuzel jsem nechal druhy blesk v praci tak se nedalo tolik hrat s hloubkou ostrosti, odrazy atd. ale na tu bidu jak jsem to delal se to celkem povedlo.

A nelituj u mne se budou mit jak ve vaticce budu je dlouho hyckat a mazlit se s nimi.

Ghill napsal:
Velmi pekne obrazky, tym hodinkam robia cest :) Uzi si ich, tak trosku lutujem ze som ich predal ale nevynosil by som ich.

Odesláno (upraveno)

uchyceni je extra takze jedine original Mido All Dial GMT ale remen maji take.

edit - preklep

Vit napsal:
Nepleteš si to s Rado?

Moc pěkné hodinky i fotky. Jde na ně dát řemen? (podle toho uchycení tahu se mi zdá, že ne)

Upraveno uživatelem tyfo
Odesláno
  tyfo napsal:
Notak chlapi pochvalte mi aspon fotky kdyz ne hodinky, stravil jsem na tom alespon hodinu prace :sweatdrop:

Hodinky sice nejsou muj salek kafe, ale ty makra mas pekne. Kazdopadne gratuluju k novym hodinkam.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si hral pred chvili hral s fotakem a nejak mne zaujalo jak mi sviti raficky kdyz se na chvili dostaly pod LED osvetleni a tak jsem jeste blejskl jak to vypada kdyz sviti rucky, omluvte kvalitu je to foceny z ruky, u stativu spinkaj deti a tak jsem je nechtel budit, na ilustraci to ale staci.

post-4253-1231194706.jpg

Odesláno (upraveno)
  tyfo napsal:
Tak jsem si hral pred chvili hral s fotakem a nejak mne zaujalo jak mi sviti raficky kdyz se na chvili dostaly pod LED osvetleni a tak jsem jeste blejskl jak to vypada kdyz sviti rucky, omluvte kvalitu je to foceny z ruky, u stativu spinkaj deti a tak jsem je nechtel budit, na ilustraci to ale staci.

MOC PĚKNÝ. Musel jsem to napsat. :)

EDIT: Škoda, že se nedělají v černém.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

Robia ich v hnedom M8350-4-18-5s.jpg.

A All Dial (ale day/date, nie GMT) robia aj v ciernej PVD. M8340-5-H8-9s.jpg

PhoeniX napsal:
MOC PĚKNÝ. Musel jsem to napsat. :)

EDIT: Škoda, že se nedělají v černém.

Odesláno
  Ghill napsal:
Robia ich v hnedom M8350-4-18-5s.jpg.

A All Dial (ale day/date, nie GMT) robia aj v ciernej PVD. M8340-5-H8-9s.jpg

O tom vím, díky. Jde mi vyloženě o černé GMT. Myslím, že za nějaký čas je buchnou do nabídky, ale asi to ještě chvíli potrvá.

Odesláno

Asi by som v to nedufal. Co tak sledujem ich produkciu, tak vzdy s novou modifikaciou urobia aj novu farebnu paletu a tej sa potom drzia.

Alebo mas s nimi inu skusenost?

PhoeniX napsal:
O tom vím, díky. Jde mi vyloženě o černé GMT. Myslím, že za nějaký čas je buchnou do nabídky, ale asi to ještě chvíli potrvá.

Odesláno
  Ghill napsal:
Asi by som v to nedufal. Co tak sledujem ich produkciu, tak vzdy s novou modifikaciou urobia aj novu farebnu paletu a tej sa potom drzia.

Alebo mas s nimi inu skusenost?

Právěže nemám. :) Jenom nad tím tak uvažuju. Většina modelů hodinek (od všech firem) je v základu v černé barvě. U tohoto modelu mi černá přímo schází. Možná si v midu mysleli, že by byly hodinky příliš fádní, nevím... Ale kdyby udělali černou jako bílou - s lehkým třpytem - byla by to nádhera. A k designu pouzdra se mi ta černá opravdu hodí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...