Bakouš Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Zdravím. Zakoupil jsem zde modrou gumu od Zealande na sve Omega Seamaster. Je pro me tak nisitelna, ze si objednam jeste cervenou na jine hodinky. Koukam, ze maji na webu i prodej udelatka na samodomo vymenu. Jsem Nešika s velkym eN. A pro prehozeni jsem byl radeji u Dušáka. Mate s tim nekdo zkusenost? Je to snadna vymena? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 S tímhle udělátkem zkušenosti nemám, ale když to pořádně neumíš, tak máš v jednu chvíli krásný hodinky a za dvě vteřiny nevěřícně zíráš na drápanec na pouzdře. Každopádně bych radil nazkoušet si to na něčem, o co ti tak moc nešupí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 4. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 No, to máš pravdu. Již mi to tu pár lidí radilo do zprávy... Nakonec jsem to jejich udělátko nekoupil a vzal jen červenou gumu na druhé černé Seamastery... Je fakt, že u Dušáka v servise chtěli za přehození tah guma jen 150kč a to včetně stěžejek A hotovo za 3 minuty. A bez nervů Takže se za pár dní zastavím zase a přehodím zase u nich. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Na nasazení Zelande jsem vždycky používal klasický vystěžejkovač. Je to podle mě jedno z těch jednodušších přehození. Nebál bych se toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Zdá se mi to, nebo to udělátko od Zealande je jen brandovanej cajk z Aliexpressu (hledat watch bracelet pliers), co stojí 250 korun? (zrovna řeším, jak tu gumu od Zealande nasadit...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 12. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Mě dorazila druhá guma v červené barvě na černe Seamastery. Raději ji nechám zase přehodit u profíků..., jako i minule. Stálo to jen 150kč i se stěžejkama, a měli to za 5 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 13. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Tak zítra přehazuji u Dušáka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 tak asi můžu potvrdit, že to jejich nářadíčko je brandovaná věc z Aliexpresu (kde stojí necelých 10 EUR). Nicméně nemůžu říct, že bych s tím byl schopnej pracovat. Na svoje Omegy jsem si s tím netroufl, mám tady jedny testovací falešný rolády (noční turecká směna), u kterých jsem se trápil asi dvě hodiny, než jsem tah sundal a nandal zpátky (a neobešlo se to nakonec bez pomoci manikurních nůžtiček - tady je ale možný, že to je prostě těma šmuk hodinkama) a neuspěl jsem ani na Seiko 5 (kde jsem ten tah nedokázal ani sundat, ale moc jsem to nepokoušel, abych je manželce nepoškrábal). Každopádně na youtube to s tím vypadá jednoduše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Stav se, prehodim ti to jen za 140,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 V 21. 7. 2022 v 6:49, kdojinej napsal: Stav se, prehodim ti to jen za 140,- Rozšířit já jsem si ty Omegy nechával přehazovat u hodináře, tohle byla spíš jen taková... chtěl jsem si to vyzkoušet sám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 V 21. 7. 2022 v 6:43, Tomáš Kincl napsal: tak asi můžu potvrdit, že to jejich nářadíčko je brandovaná věc z Aliexpresu (kde stojí necelých 10 EUR). Nicméně nemůžu říct, že bych s tím byl schopnej pracovat. Na svoje Omegy jsem si s tím netroufl, mám tady jedny testovací falešný rolády (noční turecká směna), u kterých jsem se trápil asi dvě hodiny, než jsem tah sundal a nandal zpátky (a neobešlo se to nakonec bez pomoci manikurních nůžtiček - tady je ale možný, že to je prostě těma šmuk hodinkama) a neuspěl jsem ani na Seiko 5 (kde jsem ten tah nedokázal ani sundat, ale moc jsem to nepokoušel, abych je manželce nepoškrábal). Každopádně na youtube to s tím vypadá jednoduše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit tady ani tak nezalezi na tech klestich jako na tech hrotech to je alfa / omega zdali se ti to povede nebo ne. ja mam tuhle vec taky z Ali ale hroty maji spatny prumery na stezejky ktere mam takze lehka vymena tahu se nekone a je to s timhle v podstate unreal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Borci, pokud chcete kvalitně a bezpečně otevírat hodinky, tak si zkrátka kupte volant. Z vlastní zkušenosti doporučím: z Ali volant, do kterého dáte hroty Bergeon. Cena lomeno výkon je nedostižná. JO, a tyky si kupte silikonové přísavky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se