Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

Vážení kolegové chronomagoři, mohu poprosit o pomoc s identifikací hodinek?

Respektive hrubou identifikaci jsem zvládnul sám, vzhledem k logu jde o vojenské, armádní hodinky, vypadají naprosto stejně, jako palubní hodiny na obrázku vpravo - s dovolením jsem si vypůjčil obrázek od Honza.manta. Pátral jsem tady na Chronomagu i na netu, ale nic jsem nenašel :-(

post-5320-0-99871100-1386101907.jpg

Cifr je tmavozelený, místy až do černa a jsou v pouzdře PS2, moje otázka tedy zní, jestli mají nějaký příběh,zda byly pro určeny pro konkrétní složku, nebo zda jde o běžný model a nebo případně i o bastl. Pak udělám doma nějaký foto :photo:  Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to klasický hodiny s magnetem do auta. Já mám dvoje s tím nápisem auto-time a čistě černým číselníkem. Ty se zkříženejma mečíkama nemám ani jsem je dosud neviděl. Ty se nejspíš dodávaly armádě a ten znak tam byl proto, aby když je někdo šlohne, bylo poznat, že krade z eráru. Na složeninu bych to nešacoval protože mají velký číslice jako ostatní - tedy číselník byl dělanej za tímto účelem.   

Odkaz ke komentáři

Prosím viděl někdy někdo tyto automaty - jsou prej hodně porevoluční ale prodejce mi nesdělil jakej tam je strojek - neví. Na MPM to nevypadá ale v roce 2002 - 2003 (to byly prý koupeny v obchodě)  bych to netypoval ani na kal 96. Že by klasická osvědčená Myiota ? Nemáte je někdo ? Díky za info  Honza. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem honza.hasic
Odkaz ke komentáři

Jsou to klasický hodiny s magnetem do auta. Já mám dvoje s tím nápisem auto-time a čistě černým číselníkem. Ty se zkříženejma mečíkama nemám ani jsem je dosud neviděl. Ty se nejspíš dodávaly armádě a ten znak tam byl proto, aby když je někdo šlohne, bylo poznat, že krade z eráru. Na složeninu bych to nešacoval protože mají velký číslice jako ostatní - tedy číselník byl dělanej za tímto účelem.   

Se vším souhlas, ale já mám tento cifr v Prim Sport II :lol2:

Odkaz ke komentáři

Prosím viděl někdy někdo tyto automaty - jsou prej hodně porevoluční ale prodejce mi nesdělil jakej tam je strojek - neví. Na MPM to nevypadá ale v roce 2002 - 2003 (to byly prý koupeny v obchodě)  bych to netypoval ani na kal 96. Že by klasická osvědčená Myiota ? Nemáte je někdo ? Díky za info  Honza. 

Je tam ta zmijota.

Odkaz ke komentáři

... a zelenej, jestli jsem dobře četl. Zkus hodit SZ financovi, myslím že podobnej zelenej tovární tzv.zaměstnaneckej bastl má taky.

Edit: reakce pro Karussela

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Zde slíbené foto armádních, který pro jejich barvu cifru nazývám krycím jménem "myslivec" a vedle nich zápaďácký ancre, o kterých přemejšlím, že by s řemenem v barvě cifru a oranžovým prošitím byly dobrý letní retro :punk:

attachicon.gifaaa.jpg

Jedná se o tovární bastl, o nic jiného.

Já je mám takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ta proříznutá trojka je docela příšernost. Radši by to bylo lepčí postavit bez datumu . Něco jako Sport "No date". Stojek dát automat a legrace by byl plnej pytel...:o

Odkaz ke komentáři

Ahoj, je někde, pls, vlákno Brusel? (původní) Mám v tom hokej a rád bych se vzdělal. Vím, že se o jejich identifikaci často psalo v různých vláknech, ale pohromadě jsem nic nenašel. Díky.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48534-prim-brusel-fotkyfanclub/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...