straspol Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Taky si to myslím- a tohle pouzdro nepatří mezi nejhorší, nechal bych ho v původním stavu. Fotka vypadá na 68 316 1 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Ahojte,viete mi niečo bližšie povedať k týmto ?Vopred Vám pekne ďakujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 cal. 68 (viditelné na foto pod setrvačkou), ale myslím, že to k sobě nepatřícifr je vypadá jako z modelu 68 328 1 (1976, 34x40 mm) - a má tam být oranžová ručka, ale pouzdro se tváří spíše na 68 377 1/68 378 1 (1978, 37x39 mm) - dle tvaru a vroubkování.Máte-li někdo lepší znalosti (ne, nevím to z hlavy, bráno z knížky p. Hovorky ) a info, budu rád za případnou opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Ahojte, prosím Vás touto cestou o pomoc. Pokúšal som sa nájsť aj v iných vláknach, ale nepodarilo sa mi to.Chcel by som vedieť aké sú veľkosti ciferníkov (priemery) pri týchto hodinkách. Pri Tv by ma zaujímal aj rozmer vnútorného zaobleného "štvorca" - neviem ako sa to správne volá. Pokúšal som sa to aj doma merať, ale nie som presvedčený o správnosti a rozoberať ich nejdem.Veľmi pekne ďakujem za pomoc. Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Ahoj kolegové,po dědovi jsem zdědil tyhle krásky. Nějak se v Primkach neorientuji a nevlastním ani žádnou chytrou knihu. Prosím o jaký model jde a co je to za typ automatického strojku. Diky S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Všechno tu je ,stačí hledat,já vím je to moc práce http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25566-prim-automatic/page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Děkuji za odkaz, nastuduji.Všechno tu je ,stačí hledat,já vím je to moc práce http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25566-prim-automatic/page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Poradi niekto prosim tie rozmery? Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Poradi niekto prosim tie rozmery? VdakaS těmi prvními hodinkami Ti bohužel moc nepomohu.Co se týče TV - cifr by měl být 30 mm, rozměry vnitřního zaobleného "čvterce" 25x25 / 26x26 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingac Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Prosim poradili by ste co je toto za model? V katalogu som nenasiel. Zdaju sa byt pozlatene. Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Strana 235, druhá řada, první zprava, třetí zleva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Jsou téměř k nerozeznání od 66 304 3 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingac Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Jeej, to som asi fakt slepy, dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Safra, byls rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matmet Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dobrý den, jsem začátečník a chtěl bych poprosit s identifikaci hodinek Prim. Jsou Quartz. Někde jsem dohledal, že se v Novém městě začali vyrábět quartz v roce 1983. Také bys se chtěl zeptat jakou mají tyto funkční hodinky přibližnou hodnotu. Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dobrý den, jsem začátečník a chtěl bych poprosit s identifikaci hodinek Prim. Jsou Quartz. Někde jsem dohledal, že se v Novém městě začali vyrábět quartz v roce 1983. Také bys se chtěl zeptat jakou mají tyto funkční hodinky přibližnou hodnotu. Děkuji moc Hodnota je nevyčíslitelná a aby jsi se něco dozvěděl Info na podnose Ti přeci nepomůže !Hledej tady v sekci Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matmet Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jestli mají nevyčíslitelnou hodnotu, tak to jste mi udělal radost Samozřejmě jsem tady v sekci Prim hledal, ale asi špatně. Knihu bohužel zatím nevlastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tak podle knihy typ 210 127 3. Krásné hodinky. Doporučuji dát k hodináři......dát novou baterku, vyleštit a šup s tím na ruku! Nosit a nosit a nosit. Jo a je to pěkně návykoví, zdrhej z těchto stránek !!!!!!! Jinak k ceně cca jedna Studentská pěčeť P.S. Rok zrození 1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matmet Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Díky moc. Právě se mi taky moc líbí a chci je nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Proč se ptáš,jakou mají hodinky cenu,když si obrázek hodinek stáhnul z Aukra,kde se zrovna prodávají (nebo je prodáváš). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se