Mipa Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Tyhle tady už někdo dříve hledal. Tipoval bych na toto označení - viz obr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 (upraveno) Je to list z tohoto katalogu vydaného v "salátovém" vydání" - to jest tedy na jednotlivých volných listech - a tedy nevím ani jestli ho mám kompletní. Edit: pravopis. Upraveno 28. září 2019 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 chvála bohu a Mipovi Konečně jsem těch quartzek dopátral. 38-167 3 1 4 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raffan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) Dobrý den, doma se mi podařilo najít tyto hodinky PRIM a chtěl bych vás požádat o pomoc s jejich identifikací. Předem bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za pomoc. Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem Raffan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Jsou to dětský hodinky z roku 1981. Půměr 28mm s typovým označení 66 425 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raffan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 V 4. 11. 2019 v 17:45, stenly napsal: Jsou to dětský hodinky z roku 1981. Půměr 28mm s typovým označení 66 425 1.Moc děkuji za odpověď. Ještě by mě zajímalo jestli mají nějakou hodnotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Materiální hodnota 250kč, citová hodnota nevyčíslitelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) x Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem Rider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Ahoj, chtěl bych poprosit o pomoc s identifikací hodinek viz. níže. Vzal jsem si na pomoc bibli PRIM, ale moje hodinky jsou někde na pomezí dvou vyobrazených modelů. Cifr má dole označení ČSSR - což odpovídá modelu vpravo, ale pouzdro a vteřinovka odpovídá modelu nalevo. Co myslíte, je to nějaký bastl? Kupoval jsem kdysi na stránkách pana Hovorky od paní Hovorkové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 z tej foto nevidno dobre indexy, ale pokiaľ niesú pozlátené, tak to patrí k chróm púzdru a asi len zabudli dotlačiť ČSSR. Bastl ani senzácia to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 V 5. 11. 2019 v 17:00, Sonny919 napsal: z tej foto nevidno dobre indexy, ale pokiaľ niesú pozlátené, tak to patrí k chróm púzdru a asi len zabudli dotlačiť ČSSR. Bastl ani senzácia to nebude. Ano, indexy nejsou pozlacené. Odpovídají modelu nalevo, jen tam mám navíc ČSSR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 To samé mám u hodinek níže. Oproti katalogu mají moje hodinky navíc kolem indexu 6 také ČSSR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 aj moje majú ČS SR, čiže to bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Prim z jelenem,mám od kamaráda nabídku,je to koupeno při výkupu s jinýma starožitnostma,tak že on je určitě neupravoval,tak je koupil,cena zatím není určena,myslím že to asi bude nejsmíš nějaký počin zaměstnance z Eltonu,pouzdro je z PS 2,nevím co tady nato řeknou experti.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Občas se vyskytnou i s okýnkem, taky je mám. Zaměstnanecký bastl většínou. Tenhle cifr mi přijde divný, ale vůbec nevím proč.... lumi lumí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 V 14. 11. 2019 v 20:31, straspol napsal: Občas se vyskytnou i s okýnkem, taky je mám. Zaměstnanecký bastl většínou. Tenhle cifr mi přijde divný, ale vůbec nevím proč.... lumi lumí ? Protože je to prasáckej bastl - chybí tam armovák. Jinak hezky vyseknuté okénko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 (upraveno) Ahoj všem,v pátek jsem koupil v bazaru primky soudky s modrým cifrem, které se mi vždycky líbily. Po očistné kůře vypadají k světu a šlapou hóódně přesně. jen bych se chtěl zeptat, jestli je podle vás korunka originální. ne, že by mi na tom nějak extra záleželo, ale blbě se natahují, protože nahoře skoro vůbec nepřečnívá. Zase na druhou stranu skoro na všech fotkách na netu mají tyhle soudky tu korunku dost utopenou. Tak nevím... Asi by se mi líbila korunka ve stylu PS 2, kdy krásně trčí ven a dobře se natahuje. Případně kdyby nějaká vhodná korunka někomu přebývala... Tu z PS2 jsem tam zkoušel, ale ta trčela zase moc..Dík za rady Upraveno 25. listopadu 2019 uživatelem Tomas8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Vyzerá byť pôvodná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 (upraveno) hm, no vida, mám jedny světlé s podobnou situací, fakt se se s téměř nepřesahující korunkou pouzdro blbě manipuluje a natahování je utrpení, tohle snad nebylo originál nebo z jakých důvodů to tak je?Primková záhada hlavolamu se 17j.Ale co mi jen napadlo - mám stejné i v Q-provedení, je to kromě nápisu 17j versus Quartz na první pohled stejné, ale v Q se to nenatahuje, jen povytáhne na seřízení času, tedy tam to nevadí. Tak jedině že by to snad byl zásah "zlepšovacího návrhu" již ve výrobě v bývalém národním podniku. Prostě jen "kvarcový souběh" nebo co. Upraveno 25. listopadu 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Hodinky se mi taky hodně líbí, ale natohovaní je utrpení. Korunku máš o. k., tak trpělivost při natahovaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se