Honza.manta Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Jojo, Toljovi bych určitě věřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 V 20. 1. 2014 v 13:01, straspol napsal: Podle frekvence s jakou se vyskytují bez věnování bych si troufal odhadnout že se normálně prodávaly a za nijak vzácné je nepovažuju. Mám rád vtipné muže . Asi s tebou nesouhlasilo ani nezodpovědné individuum, které za stejné v dobrém stavu dalo 9k, což je pokud dobře sleduji za "obyčejné" kal. 50 Aukro rekord. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) aaaaaaaaaale nic... to jsem si našláp... Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Straspole - me jsi vcera fakt pobavil, diky za to! jinak mas asi pravdu, objevuji se az moc casto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Moment, já ale mluvil o těch chromovaných padesátkách s lepenými indexy- ty mám dvoje a myslím že je jich dost-a pak už jsem si myslel že si jen děláte srandu. Jo- tyhle na fotkách , to je samo jiná káva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Nojo, blbě jsem pochopil návaznost příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 V 21. 1. 2014 v 9:54, docent_tecka napsal: Straspole - me jsi vcera fakt pobavil, diky za to! jinak mas asi pravdu, objevuji se az moc casto Smekám!!! Nádhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 V 21. 1. 2014 v 9:54, docent_tecka napsal: Straspole - me jsi vcera fakt pobavil, diky za to! jinak mas asi pravdu, objevuji se az moc casto Komu docente prospěješ tou tvojí fotkou, když ty hodinky ke mě ne a ne přijít . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Staniku promin ;-) ale myslim, ze karta se uz davno obratila a casteji "provokujes" ty :-) Ale pozor - chystam jednu pecku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 V 21. 1. 2014 v 16:40, stanik73 napsal: Komu docente prospěješ tou tvojí fotkou, když ty hodinky ke mě ne a ne přijít . V 21. 1. 2014 v 22:43, docent_tecka napsal: Staniku promin ;-) ale myslim, ze karta se uz davno obratila a casteji "provokujes" ty :-) Ale pozor - chystam jednu pecku :-D Jděte se oba bodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 V 21. 1. 2014 v 23:00, Honza.manta napsal: Jděte se oba bodnout. Cha cha, půlnoční šerif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_A._Anderson Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Prosím o identifikaci a ocenění. Případně info zda se vyplatí investovat do zrenovování hodinky po natáhnutí jdou, nicméně jsem neměřil jak jsou přesné :-)Předem děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Primky. Kalibr 68. Cena tak okolo stovky, maximálně dvou. Nevyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 dobry den, mohl by mi nekdo pomoct s identifikaci techto hodinek? co je v tom za kalibr? dekuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Řekl bych,že to bude skeleton kalibru 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 V 23. 1. 2014 v 7:53, bohus76 napsal: Řekl bych,že to bude skeleton kalibru 68.takze by to mohlo jit presadit do diplomackyho pouzdra, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Asi šlo,ale moc se mi to nelíbí,je to nějaké "humpolácké" zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 zvazoval jesm koupi, ale s tim, ze bych to nechal jeste nejak predelat. Ale zas bych do toho asi musel hodne vrazit, tak me to po zralejsich uvahach uz prestava lakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Kalibr 68.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 V 21. 1. 2014 v 23:00, Honza.manta napsal: Jděte se oba bodnout. proč mi to děláte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se