Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

V 20. 1. 2014 v 13:01, straspol napsal:

Podle frekvence s jakou se vyskytují bez věnování bych si troufal odhadnout že se normálně prodávaly a za nijak vzácné je nepovažuju.

Mám rád vtipné muže :)  . Asi s tebou nesouhlasilo ani nezodpovědné individuum, které za stejné v dobrém stavu dalo 9k, což je pokud dobře sleduji za "obyčejné" kal. 50 Aukro rekord.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 1. 2014 v 16:40, stanik73 napsal:

Komu docente prospěješ tou tvojí fotkou, když ty hodinky ke mě ne a ne přijít :crying_anim02:  .

V 21. 1. 2014 v 22:43, docent_tecka napsal:

Staniku promin ;-) ale myslim, ze karta se uz davno obratila a casteji "provokujes" ty :-)

Ale pozor - chystam jednu pecku :-D

Jděte se oba bodnout. :bag:

Odkaz ke komentáři

Prosím o identifikaci a ocenění. Případně info zda se vyplatí investovat do zrenovování hodinky po natáhnutí jdou, nicméně jsem neměřil jak jsou přesné :-)

Předem děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

dobry den, mohl by mi nekdo pomoct s identifikaci techto hodinek? co je v tom za kalibr? dekuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...