Karlos Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Pánské náramkové hodinky Prim, první ze 70., druhé z 80. let. Kolegové si jistě dají práci s vyhledáním přesného čísla výrobního typu, což je ale pro normálního člověka údaj naprosto k ničemu.Cena hodinek nula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iahi Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 dakujem za informaciu, zbieram ine veci, hodinky zatial nie, ale zvedavost mi nedala neopytat sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nula nee. Pokud jsou dobré strojky i 100 CZK za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 CZK používají jen bankéři. Lidi používají Kč A ty bys to za to dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Sice jsem to neotvíral, ale tohle asi bude kalibr 52, co? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jojo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Tohle je ukázka lidové tvořivosti mého táty - hodinky dostal ve 4.-5. třídě a trochu si je upravil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronni Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 pánové nevíte někdo co je to za primky? Nikde jsem ty hvězdičky neviděl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Počti, jsou tu na spoustě fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronni Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 aha, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 pánové nevíte někdo co je to za primky? Nikde jsem ty hvězdičky neviděl Tady máš čtyři varianty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 nidky jsem se o primky moc nezajímal, ale jak na to koukam tak Prim byl docela plodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Pánové co znamená to Jardi na ciferníku? Vývozní značka stejně jako Globus,Ancre apod, ?Na nějaké samodomo to nevypadá,je to docela slušně natisklé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Pánové co znamená to Jardi na ciferníku? Vývozní značka stejně jako Globus,Ancre apod, ?Na nějaké samodomo to nevypadá,je to docela slušně natisklé.Pěkné- to jsem v životě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Pánové co znamená to Jardi na ciferníku? Vývozní značka stejně jako Globus,Ancre apod, ?Na nějaké samodomo to nevypadá,je to docela slušně natisklé.Možná to jsou hodinky Jardy a maj tam pravopisnou chybu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Pánové co znamená to Jardi na ciferníku? Vývozní značka stejně jako Globus,Ancre apod, ?Na nějaké samodomo to nevypadá,je to docela slušně natisklé. Pěkné- to jsem v životě neviděl. Další značka na shánění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Je úžasné, že se pořád dá vyšťourat něco, o čem nemá nikdo ani tušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Další značka na shánění? Před chvílí mi úplně stejnou otázku položila moje žena. Co všichni furt máte? Dyť já už to skoro ani nesbírám- nedávno jsem troje Sporty dokonce veřejně prodal- už jsem z toho skoro venku!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Před chvílí mi úplně stejnou otázku položila moje žena. Co všichni furt máte? Dyť já už to skoro ani nesbírám- nedávno jsem troje Sporty dokonce veřejně prodal- už jsem z toho skoro venku!! Je to jako u alkoholiků - nikdo není vyléčený, pouze někteří z nás mohou být dočasně abstinující.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Asi jsem v tom od malička . . .na staré fotce o které jsem nevěděl že existuje jsem na své útlé dětské tlapičce uvidělhodinky, tipuju rok cca 1985? Věděl by někdo z vás co to je za hodinky? Prototyp druhé generace vozu Pantera de Tomaso v kabrioletu samozřejmě poznávám,ale na ty hodinky jsem krátký . . berte můj příspěvek prosím s humorem pro pobavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se