Návštěvník Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Prodejce si hodinky vezme zpět. Právě mi odepsal.Trvrdí, že o tom nevěděl. Nebudu ho nikde špinit, protože nemůžu s jistotou tvrdit jestli o stavu vnitřku věděl nebo ne.Je dost pravděpodobné, že ano, ale jistě to říct nemůžu. Ještě se chci zeptat jak poznat Parexo ciferník od originálu? Na čem přesně to je vidět? Vždy sleduj písmeno M ve slově Sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ano, byla to ta aukce.Nechci tvrdit, že to prodejce udělal vědomě. Neznám ho a vrácení se nebránil. M ve slově PRIM, ne? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Osobně si myslím, že v tom nebyl úmysl. V minulosti jsem od něj již kupoval a bez problému......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ano, byla to ta aukce.Nechci tvrdit, že to prodejce udělal vědomě. Neznám ho a vrácení se nebránil. M ve slově PRIM, ne? :-D Ano přesně, byla to taková malá hádanka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ano přesně, byla to taková malá hádanka.To bylo dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ano přesně, byla to taková malá hádanka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Prosím o identifikaci Díky Laďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WDW Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 model 50 113 3, kalibr 50, rok vzniku 1965.... viz. odborná publikace.... Korunka se mi moc nezdá, ale nevím, zase tak dobrý nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Korunku okousal čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Jo určitě ji děda neměnil ;-) diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Korunku okousal čas.možná i Nečas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 možná i Nečas+1 ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WDW Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Už jsem z toho nějaký zamotaný tak poprosím o objasnění .... jde o model 52 074 1 viz. obrázek dole. 1) hodinky mají někdy černé, někdy červené datum .... Honza již reagoval, že se dělali oba typy současně ???2) dále spodní víčko... někdy je celé zakulacené, někdy má plochý tvar s číslem -viz. obrázek .... je v tom nějaké pravidlo kdy jaké víko ?3) ručky.... někdy jsou ručky kratší.... je možné, že se dávaly do tohoto modelu 2 typy ruček ?.....a nebo je možné, že docházelo k amatérskéhu zkracování minutové ručky.... z důvodu jasnějšího odečítání času ?.... viz. obrázekobrázky jsem si zapůjčil z Primlandu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jedná se o dva různé typy ruček - jsou i jinak široké, odhadnul bych to na nějakou výměnu v průběhu života hodinek. A to sférické dýnko tam dle mého nemá co dělat - taktéž dle mého nějaká výměna v průběhu života hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WDW Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Takže myslíš že v fabriky to bylo... dlouhé ručky (minutová až k desítce) a ploché dno.... a všechno ostatní je skládačka ?Na Primlandu jsou v prodeji oba typy... co zde uvádím... myslel jsem si že alespoň tam by měl někdo tu "originalitu" hlídat. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Napiš dotaz Accutronovi - je to jeho prodejní portál a navíc je to jeho doména. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Dnes mi kolega donesl tyto Primky, bohuzel je u nich strzene perko :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Dnes mi kolega donesl tyto Primky, bohuzel je u nich strzene perko :-(DSC_0080.JPGTo ti za pár korun opraví každý šikovnmý hodinář... jinak jsou fajné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrgabrlik Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Dobrý večer pánové, nedávno jsem na Aukru vydražil tyto Primky, bylo u nich uvedeno označení 66 225 1 a že jsou nenošené. Kupoval jsem je hlavně proto, že se mi líbí jejich jednoduchý design a bezvadný stav. Hodinky vypadají opravdu nenošeně, obsahují strojek 66.3, dýnko bez označení, fungují bez problému. Přesto že se tím nic nezmění, zajímalo by mě, zda se jedná opravdu o nenošený originál, nebo nějaký repasovaný kus. Zdejší vlákno jsem prošel a použitý ciferník jsem našel pouze u jedněch, zjevně zbastlených, hodinek. Hodinky s podobným ciferníkem jsem jinak našel pouze zde http://www.antik-prim.cz/obchod/hodinky-prim-66-4-174.html . Pokud se s nimi již někdo setkal, budu rád za podrobnější informace (rok výroby, fotografie jiného kusu..). Díky Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Jo, hezké. Můj soukromý tip je druhá půlka 70. let, může to být originál, ale i poskládané z nepoužitých dílů, repasované tam nic nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se