straspol Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Jo, hezké. Můj soukromý tip je druhá půlka 70. let, může to být originál, ale i poskládané z nepoužitých dílů, repasované tam nic nevypadá.Tahle originální sada se ještě nedávno prodávala v Parexu. Je jedno jestli je to staré nenošené a nebo poskládané z nepoužitých dílů. Jsou pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrgabrlik Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Díky vám oběma za názor. Hlavní je, že se mi líbí na ruce a že šlapou, jak mají (za 24 hod jsem naměřil -1 s odchylku; 35 hod na natažení). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Jojo jde počítat za dvě kila i kompletním vyčištěním a seřízením. Moc hezké, krásně zachovalá lunetka (nebo nová .... ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) Dnešní úlovek - je to kalibr 99 - ještě jsem naživo neviděl. Nenošené, jedny chrom a druhé zlacené. Dnešní úlovek - je to kalibr 99 - ještě jsem naživo neviděl. Nenošené, jedny chrom a druhé zlacené. Upraveno 16. února 2015 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Kalibr 99 neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Taky jsem to koukal jako péro. Netušil jsem že je někdy uvidím. Podle knihy pana Hovorky - tabulka číslo 31: 17 kamenů, 2,5 Hz, strojek HMT 1809, Hindustan Machine Tools, Indie. V Eltonu s označením "kalibr 99" vyrobeno cca 500 ks hodinek s tímto strojkem. Získal jsem je od sběratele, který je přímo koupil v hodinářství ve Svitavách. Cena nových byla údajně kolem 780 Kč. Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pošli nějaké foto, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Jsou to ty dvoje zleva. Ty vpravo jsou se strojkem Poljot. Těch taky moc nebylo. Tyhle exoty mám pokupě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Co tady ještě neuvidíme za nádherné kousky.Máš to moc hezké-paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Také hledím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Jsou to ty dvoje zleva. Ty vpravo jsou se strojkem Poljot. Těch taky moc nebylo. Tyhle exoty mám pokupě.... Jo jo, o Indech a HMT se tu moc nemluvilo.A když už jsi u těch málo se vyskytujících cizokrajných strojcích v primkách, popátrej ještě po dámských ZARJA (kalibr 75) a hlavně skeletonech 38 053 se strojkem FE 143-S3, ty jsou i na nošení moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Já to spíš nechávám plynout jak to přijde pod ruku. Zarje asi byly spíš v dámskejch a ty zatím nesbírám. Ty číno-skeletony sehnat to by byl mazec...) myslím, že je to normálně nereálné. V neděli je tu první letošní burza tož uvidíme co se vyhráblo přes zimu se šuplíků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Jo jo, o Indech a HMT se tu moc nemluvilo.A když už jsi u těch málo se vyskytujících cizokrajných strojcích v primkách, popátrej ještě po dámských ZARJA (kalibr 75) a hlavně skeletonech 38 053 se strojkem FE 143-S3, ty jsou i na nošení moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Nech toho a dej sem potom ty Humberta, na který jsem zapoměl, jsem zvědavej, co je to zase experiment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 38 053 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 38 053 7 Podle mě hezké primky. Když jsem je vzal do společnosti, docela vzbudily pozornost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Protože sbírám dětské i dámské Prim, nachází se u mě i málo častý Zarja-Prim kalibr 75. Kdyby někdo věděl, jak vypadá pouzdro nebo celé tyto hodinky, bylo by to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Nech toho a dej sem potom ty Humberta, na který jsem zapoměl, jsem zvědavej, co je to zase experiment...Nojo, ty jsem prostě musel mít... taky jsem zvědavej, co to zase je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Protože sbírám dětské i dámské Prim, nachází se u mě i málo častý Zarja-Prim kalibr 75. Kdyby někdo věděl, jak vypadá pouzdro nebo celé tyto hodinky, bylo by to super.Jedny doma taky mám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Díky, to je ono. Víko je naklapovací a upevnění strojku v plastu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se