bohus76 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Ne,ale podle věty : " .CENU NABÍDNĚTE (prosím nepište zprávy typu kolik chcete atd) to levné nebude.Kdyby chtěl prodat napíše cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Klasickej šroubovač. Napiš mu návrh ceny, odepíše Ti že mu už nabídli dvojnásobek a bude se těšit že to přebiješ s takovýma se teď roztrhnul pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Jo jo, s tím tak ňák počítam, ale v Eltonu za ně chtějí skoro litr, což si snad pán nemůže počítat a myslíte, že jsou to ony nebo ta barva je moc sytá ?: ) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Přesně tak.A máš dvě možnosti,buď si na ručky počkat na Aukru nebo Elton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Tak asi budu věřit Eltonu Malinko OT, ale jaké máte zkušenosti s repasemi strojků v Eltonu? Vyplatí se za ně dát 1800 nebo to bude stejná práce jako od hodináře, který to udělá do 500 Kč? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Dobrý hodinář za pár stovek udělá divy,do Eltonu bych jej nedával na servis. /zbytečně drahé/. Upraveno 24. února 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Jo jo, přemýšlim taky tak. Takže asi jenom pouzdro a ručky nakonec Děkuju mockrát za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Dobrý hodinář za pár stovek udělá divy,do Eltonu bych jej nedával na servis. /zbytečně drahé/.souhlas, dobrých hodinářů je dost, dokonce o takové věci stojí, co jsem zjistil, bo jsou to většinou již starší praktici a můžou být již "unaveni" pouhým vyměńováním baterií v mpm apod. jsem se s jedním takovým setkal a docela jsem se podivoval jeho zájmu o staré primky. Prý přineste to, to je mechanika, to je něco jiného než čína....** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Taky mám právě takového pana hodináře na Žižkově Právě mne zajímalo, jestli jsoou Eltonské ručičky speciálně šikovné nebo ne Hodinky jsem si tam už nechal dělat troje, ale strojky ještě ne O:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 souhlas, dobrých hodinářů je dost, dokonce o takové věci stojí, co jsem zjistil, bo jsou to většinou již starší praktici a můžou být již "unaveni" pouhým vyměńováním baterií v mpm apod. jsem se s jedním takovým setkal a docela jsem se podivoval jeho zájmu o staré primky. Prý přineste to, to je mechanika, to je něco jiného než čína....**Jojo, to znám. Ale to je to prvotní nadšení, když už pro Tebe dělá třetí kilo hodinek, většinou každý hodinář nápadně ochladne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Asi jo, třetí kilo, , já to beru na střídačku na více místech, když je trochu problém, tak dvě kola vynechám, pak už to zase jde. Teď jsem nebyl dlouho u Frýdla, jestlipak vůbec bere nebo má stále přeplněno?Dík.** Upraveno 24. února 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 zničený venek na výhoz či nějakou renovaci, uvnitř miyota, je to Prim či MPM? díky za pomoc s identifikací! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 MPM a Miyota bez jediného kamínku. Toho bych se asi zbavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 toho jsem se trochu bál, i když tajně jsem doufal, že to patří ještě ke katalogu z konce 90. let, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Taky mám ten pocit MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Co je na nich jediné krásné, je jejich obnošenost... Nikdy bych nešacoval, že tohle zboží vydrží tak brutální ošoupání pouzdra. Jestli po vložení baterky půjdou, bral bych to jako zázrak...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Co je na nich jediné krásné, je jejich obnošenost... Nikdy bych nešacoval, že tohle zboží vydrží tak brutální ošoupání pouzdra. Jestli po vložení baterky půjdou, bral bych to jako zázrak... ) vzhledem ke stáří bych spíš mínil i nekvalitu z výroby..... i když hold okrasný chrom je asi takový........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Co je na nich jediné krásné, je jejich obnošenost... Nikdy bych nešacoval, že tohle zboží vydrží tak brutální ošoupání pouzdra. Jestli po vložení baterky půjdou, bral bych to jako zázrak... ) vzhledem ke stáří bych spíš mínil i nekvalitu z výroby..... i když hold okrasný chrom je asi takový........... Přesně tak. Bohužel se nejedná o super hodinky, které vydržely neskutečnou zátěž, ale o neskutečné šunty, kde strojek(jakkoli šuntový) přežil nekvalitní pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Přesně tak. Bohužel se nejedná o super hodinky, které vydržely neskutečnou zátěž, ale o neskutečné šunty, kde strojek(jakkoli šuntový) přežil nekvalitní pouzdro.Nechtěl jsem mu to takhle napřímo napsat, ale když už jsi to řekl nezbývá než souhlasit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pa9 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Včera mi tchán přivezl tři nálezy ze svého šuplíku, viz foto. Ty automaty jsem na netu dohledal (snad správně) jako model 96 007 1. Nemají značený kalibr, narozdíl od těch druhých, tam je 68.3, ale netuším, co je to za model. Navíc nejdou, jsou natažené na max, ale stojí...Třetí hodinky sem dávat nebudu, protože to nejsou primky, ty musím identifikovat jinde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se