Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

Moc hezký Borodove, jestli se přidá ještě někdo, tak dáme dohromady celou kolekci "PRIM Bastl 2015". Radši se ani nebudu ptát, kolik si za ně dal, protože pak bych byl na sebe nasr...., že jsem naletěl.

Ja bych to nevidel tak cerne. Mozna bastl, ale poskladany s citem pro vec. Myslim, ze by se za ne nemusela stydet ani oficialni produkce Eltonu.

Berte k jakemu modelu, prosim, patri ten zminovany cifernik? Nechce se mi listovat celou knizkou... :angel:  Diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, rád bych poprosil místní primkaře o radu. Nevíte náhodou, jen takhle podle fotky, o jaký model Prim se jedná (příp.o přibližný rok výroby)? Vím, že by bylo dobré foto strojku, ale jsou to hodinky kamaráda, které našel po dědovi a poslal mi jen fotku, protože ví, že jsem chronomagor a chtěl se pochlubit... Pozná někdo tento model? Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Je to typ 68411 1 ,kalibr 68 ,rok vzniku 1980 ,jinak ten dotaz měl být zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30725-pros%C3%ADm-o-pomoc-s-identifikac%C3%AD-primek/page-57&do=findComment&comment=1404073

Edit:Zase ten financ byl rychlejší,jak on to dšlá je všude a ví skoro všechno :-)

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové. Dneska jsme s dědou pátrali po jeho starých Sportech. Výsledek hledání byl takový:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Prosím Vás o pomoc. Předem děkuji

Odkaz ke komentáři

To tedy znamená, že kromě Sportů a Orlíků neměly prakticky žádné PRIMky alespoň základní vodotěsnost? Tak to nechápu, jak tehdy mohli lidé s těmito hodinkami fungovat v dešti, v zimě atd. Vždyť jenom pot a s ním spojená vlhkost musely napáchat škody...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...