straspol Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Jsou to nové pouzdra,které se prodávají v Parexu.Je to vidět-pouzdro nové a korunka ojetá.Ano jsou dosud běžně dostupná v Parexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Moc hezký Borodove, jestli se přidá ještě někdo, tak dáme dohromady celou kolekci "PRIM Bastl 2015". Radši se ani nebudu ptát, kolik si za ně dal, protože pak bych byl na sebe nasr...., že jsem naletěl.Ja bych to nevidel tak cerne. Mozna bastl, ale poskladany s citem pro vec. Myslim, ze by se za ne nemusela stydet ani oficialni produkce Eltonu.Berte k jakemu modelu, prosim, patri ten zminovany cifernik? Nechce se mi listovat celou knizkou... Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Zdravím, rád bych poprosil místní primkaře o radu. Nevíte náhodou, jen takhle podle fotky, o jaký model Prim se jedná (příp.o přibližný rok výroby)? Vím, že by bylo dobré foto strojku, ale jsou to hodinky kamaráda, které našel po dědovi a poslal mi jen fotku, protože ví, že jsem chronomagor a chtěl se pochlubit... Pozná někdo tento model? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Typové označení mají 66 122 3 a rok vzniku je 1966 .Podle mě moc povedené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thrawn Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Dobrý den, prosím o pomoc s identifikací malých černých PRIMek vlevo. DěkujiT. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Malý černý Primky. Kal 68, dětský.A protože jsem to nedávno hledal, pamatuju si i číslo 68 411 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Je to typ 68411 1 ,kalibr 68 ,rok vzniku 1980 ,jinak ten dotaz měl být zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30725-pros%C3%ADm-o-pomoc-s-identifikac%C3%AD-primek/page-57&do=findComment&comment=1404073 Edit:Zase ten financ byl rychlejší,jak on to dšlá je všude a ví skoro všechno :-) Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thrawn Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Díky za identifikaci a omlouvám se za špatné umístění píspěvku. Momentálně se z hodinek dětských staly hodinky dámské a vypadá to velice dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Až tu bude nějaký mod,ať to přesune,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ahoj pánové. Dneska jsme s dědou pátrali po jeho starých Sportech. Výsledek hledání byl takový: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prosím Vás o pomoc. Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Jsou to primky z divokého období devadesátých let tzv.Prim sport III. /třetí generace/ více info zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55962-prim-sport-iii-a-iv-fotografie-popisy-vychyt%C3%A1vky-zvl%C3%A1%C5%A1nosti-atd/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thrawn Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Nevěděli byste, co jsou zač tyto PRIMky? Korunka a opasek je neoriginální. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Tenhle ciferník jsem v tomhle pouzdře ještě nikdy neviděl. Uvnitř by podle pouzdra měl být kal. 68.4, ale vzhledem k tomu že je to skládačka tam může být jakákoli generace 68- možná i 64 ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Jak píše Stráša. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Zn. foto se sundaným dýnkem napoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thrawn Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) Zn. foto se sundaným dýnkem napoví.Tak to je pro mně zatím vyšší dívčí Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem Thrawn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thrawn Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Malý černý Primky. Kal 68, dětský.A protože jsem to nedávno hledal, pamatuju si i číslo 68 411 1 Jsou tyto hodinky vodotěsné? Nebo vlhku či prachuvzdorné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Prachotěsné primky mají šroubovací dýnka a vodotěsné jsou jenom sporty. Mluvíme o hodinkách do roku 1989. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thrawn Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 To tedy znamená, že kromě Sportů a Orlíků neměly prakticky žádné PRIMky alespoň základní vodotěsnost? Tak to nechápu, jak tehdy mohli lidé s těmito hodinkami fungovat v dešti, v zimě atd. Vždyť jenom pot a s ním spojená vlhkost musely napáchat škody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Taky páchaly, páchaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se