bohus76 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Dobrý den,koupil jsem Prim 17 Jewels s logem Land Rover (jsem fanoušek těchto aut). Netušíte prosím někdo, kdy a pro koho se mohly vyrábět? Děkuji. Fotka by potěšila,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golftom Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Díky moc za informaci. Obrázek zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Zdravím, včera se mi podařilo od tchyně vydindat hodinky po tchánovi, krásné modré Primky. Natáhl jsem je, ale nešly. Tak jsem je dal stranou, že je v pondělí vezmu k hodináři na promazání a vyčištění. Nebyly používané více než deset let. Dneska si je připravuji na hromádku zítra s sebou, abych na ně nezapomněl, a ony jdou! Velká radost. Nicméně, k hodináři je vezmu i tak. Jsou celkově ve velmi pěkném stavu, sklíčko je sice trochu škrábnuté sem tam, ale nic tragického. Mají jeden ťukanec, inu tchán byl kovář :-). Hodinky s příběhem. Myslím, že budou stehně staré jako moje žena, odhaduji tak přelom 60 a 70 let, spíš první polovina sedmdesátých. Můžete mi prosím pomoci s identifikací? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ahoj, mělo by se jednat o Primky s typovým označením 66 223 3 ve výrobě od roku 1972. Uvnitř by měl být strojek cal. 66.3. Jedná se o docela běžné soudkové, zlacené pouzdro. Myslím, že tyhle se ještě poctivě zlatily 20 microny. Barevně se jedná o docela atraktivní variantu. Hrany pouzdra jsou ve velmi dobrém stavu. Jde vidět, že byly nošeny na protahu. Určitě stojí za to poslat je do lázní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Pánové,potřeboval jsem něco k obleku, tak jsem koupil tyhle. Jen by mě zajímalo, co mám občas na ruce?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ahoj, mělo by se jednat o Primky s typovým označením 66 223 3 ve výrobě od roku 1972...Diky za odpověď, už jsou u hodináře, vyčistit, prokázat, atd. BTW, dělají asi - 20 sekund za den. To jde, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Pánové,potřeboval jsem něco k obleku, tak jsem koupil tyhle. Jen by mě zajímalo, co mám občas na ruce?DíkyTyhle Primky pracovně nazývám Elegant 3 generace. Typové označení: 64 662 3. Údajně ve výrobě od roku 1994. Uvnitř by měl být cal. 68.4. Ale měl jsem ho i s novějším cal. 64. Hezký kousek, pavoku má na aukru většinou solidní hodinky. - 20 sekund za den. To jde, ne? :-)Určitě to jde, lehce do zadu, ale jde. U vintážek na nošení takovou odchylku ještě toleruji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Pánové,potřeboval jsem něco k obleku, tak jsem koupil tyhle. Jen by mě zajímalo, co mám občas na ruce?DíkyDle mého skromného odhadu se jedná o devadesátá léta a občas v nich bývá strojek ZJS, ale podle fontu data tady bude prim kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Dle mého skromného odhadu se jedná o devadesátá léta a občas v nich bývá strojek ZJS, ale podle fontu data tady bude prim kalibr.Jo, devadesátá léta byla docela divočina. Ale tyhle model je ještě celkem povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Dle mého skromného odhadu se jedná o devadesátá léta a občas v nich bývá strojek ZJS, ale podle fontu data tady bude prim kalibr.ZJS jsem v tomto typu nikdy neviděl,/ale nic není nemožné/,strojek 68.3 či ta 64 ale ano /69 bez nástavby na automat ,čili ne moc pěkný strojek na pohled,rozuměj plechařina ala 68.4/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Já je se ZJS mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Ahoj, pomohli byste mi identifikovat tyhle Primky? Jsou po dědovi a nevím, co je tam za strojek. Zatím jsem je neotvíral. Tenhle ciferník jsem ještě neviděl. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Takzvané prachotěsné, kalibr 55. Katalogové číslo z hlavy nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 55 054 1 z 1960 ? je to ono ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Hodinky se tváří jako 66 122 3, ale nemají incabloc a také cifr je malinko odlišný.Kalibr 66.3, ručky rovné, odbélníkové a také tvar pouzdra je jiný.Posuďte znalci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Nikdo neporadí?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 mne zaujalo toto, ručky předpokládám nějaká lidová iniciativa a ten cifr ? Ale na první pohled to vypadá že to není moderní dodělávka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Pánové,potřeboval jsem něco k obleku, tak jsem koupil tyhle. Jen by mě zajímalo, co mám občas na ruce?Díky Pánové,potřeboval jsem něco k obleku, tak jsem koupil tyhle. Jen by mě zajímalo, co mám občas na ruce?DíkyTaky by tam mohl být strojek poljot nebo HMT. Podobné z "devadesátek" mám s oběma strojky. Dej vědět co tam je... Díky . Honza Upraveno 21. července 2015 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Já je se ZJS mám.Honzo poraď kde sehnat primky se strojovnou ZJS. Za tři co se tomu věnuju jsem nikde na žádný nenarazil. Ani funkční ani šrot. Nic, jako když prostě čert nebere. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Hodinky se tváří jako 66 122 3, ale nemají incabloc a také cifr je malinko odlišný.Kalibr 66.3, ručky rovné, odbélníkové a také tvar pouzdra je jiný.Posuďte znalci... DSCF0026.JPGDSCF0022.JPG bastl, starý cifr se strojem, pouzdro nová varianta elegant a ručky jsou ještě o něco novější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se