Rado9 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Da sa priblizny vek Primiek zistit podla Loga? Mam na mysli napis Prim v tvare bochniku ci sa pouzival vylucne od do. A potom klasicky napis od nejakeho roku? Hladal som nejalu chronologiu podla loga, ale nic som nenasiel. Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Na tom druhým obrázku od Nirmality vykukuje dole kus čehosi Pepsi GMT chrono, to jsou jako taky primky? Ano, jsou to Prim Pepsi chrono. Dělalo se toho víc verzí, ale kvalita nebyla žádná sláva. Je to čína fejkového stylu ala dnešní Prim MPM Frýdek-Místek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Tohle téměř pouťový zboží ani nevypadá, že by se v Novém Městě montovalo alias "skládačkovalo". Možná by to chtělo malý dodatek ke "Knize" --- řekněme do roku 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 ono je možná lepší že ten dodatek není ... pak by člověk třeba ty Primky ani nezačal sbírat :-d a přestal si značky vážit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Tohle téměř pouťový zboží ani nevypadá, že by se v Novém Městě montovalo alias "skládačkovalo". Možná by to chtělo malý dodatek ke "Knize" --- řekněme do roku 2015. To by se Ti nelíbilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Taková byla realita a je to jednoduše součást historie značky Prim, ať se to někomu líbí nebo ne. Prim Pepsi GMT bez GMT ručky, ve stylu fejků Rolex Made in PRC: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Pár dalších modelů Primek s manuálním cal. 71 aka ZJS Made in PRC: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 prim chrono pepsi - snim ci bdim?nema nekdo ty "ps3" obyc s pepsi lunetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Ahoj. Konečne se mi podařilo sehnat v relativně solidním stavu Elast Blok s nápisem na číselníku. Jen nevím jestli má být víčko kulaté nebo hranaté - viz foto. Bylo na nich hranaté ale podle koroze a toho jak těžko šlo "nacvaknout" bych spíše typoval, že nebylo původní. Tož jsem z toho dědek nevědek. Díky za radu. Honza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 hranaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Tohle téměř pouťový zboží ani nevypadá, že by se v Novém Městě montovalo alias "skládačkovalo". Možná by to chtělo malý dodatek ke "Knize" --- řekněme do roku 2015. dobrý nápad, bylo by to zajímavé....** Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Sem tam nosím tyhle Primky po dědovi. Zajímalo by mě, jestli někdo nemá tip na nějaký zlacený tah, který by se k nim hodil. Ten, který u nich původně byl je v šíleném stavu. Neví někdo, kdo to vyráběl, nebo jestli se to nedá renovovat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem Sickboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Dej je na kůži, tahem ničíš pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Já je na kůží mám. Ale tak nějak mě láká ten zlacenej nevkusnej tah. Je to asi úchylka, ale pamatuju si, jak je děda slavnostně nosil. Jako klukovi mi to přpadalo, že to jsou Rolexky za bambilion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Tož nezbude, než sondovat po burzách a hledat pěknej kousek v krabicích s hodinkovým šrotem. Už se tyto kovové pásky pomalu vytrácejí a opravdu zachovalej se najde moc málo. A když, tak 2 stovky není výjimečná cenovka. Za tři své začátečnické roky, co se tomu věnuju, se mi podařilo ulovit pouze dva hezké "zlaté" a asi 20 "stříbrných" těchto natahovacích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 V galeriích obchoďáku Glóbus jsou prodejny hodinek a nějakých upomínkových předmětů a tam mají celkem slušný výběr pásků, tahů, gum, natostrapů, v různých šířkách za malý peníz. Na odzkoušení to určitě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Nene. Novodobej ne. To je jako bys dal na wartburga ze šedesátýho prvního volant z novej fabie. Jestli starej pásek není úplně našrot, zkus ho nechat odborně vyčistit a i ty natahovací vykroucený a vylámaný elementy umí hodinář přetransplantovat z jinýho podobnýho zhruba stejně starýho. Jeden takovej podobnej na díly bych měl. Už mi leží v šuplíku více než rok a nesehnal jsem k němu "brášku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Pani kam zaradit tieto Primky? Alebo ako sa nazyvaju, maju nejaku prezdivku, ako diplomaty,skorodiplomaty...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Někdo je nazývá "elegant" ale myslím, že žádnou konkrétní škatulku nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se