Ronny21 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Zdravím pánové, moje matička vyklízela šuplíky a narazila na takovýto pozůstatek po někom z rodiny ... Já z toho poznám jen to, že to jsou PRIMky Omlouvám se za foto, jen rychlá mobilovka, každopádně už mají zjevně něco za sebou. Nicméně jsem zkusil a jdou . Na dýnku nápisy žádné, tah předpokládám původní a je regulovatelný ...Pokud by o nich něco víte, dejte vědět co si o nich myslet, než skončí někde v propadlišti dějin ... (Byly tam ještě jedny - zlacené automaty Glashütte, ale ty dávám do jiného vlákna ...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) V 9. 2. 2016 v 12:52, kubas napsal: Ahoj, zena si vcera od dedecka privezla tyhle Primky, a chce je strasne moc nosit :-)Poradite mi co je to za typ, a hlavne, maji poskrabane sklicko (predpokladam, ze je to plast), tak bych chtel sklicko vymenit, kolik to cca stoji? Jinak jsou v peknem stavu.. diky predem Kuba V 9. 2. 2016 v 12:52, kubas napsal: Ahoj, zena si vcera od dedecka privezla tyhle Primky, a chce je strasne moc nosit :-)Poradite mi co je to za typ, a hlavne, maji poskrabane sklicko (predpokladam, ze je to plast), tak bych chtel sklicko vymenit, kolik to cca stoji? Jinak jsou v peknem stavu.. diky predem Kuba Jeste jeden PRIM dotaz, zena si chtela zkratit tah, ale v koscomu ji rekli, ze to nelze?!?, vybrala si tam teda mesh, peknej, ale radsi bych, aby na nich mel ten puvodni, je to mozny, ze nejde zkratit? dik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem kubas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 V Koscomu řeknou lecos, posti sem fotku pův tahu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 prepáčte, mrzí ma to, aj tak si ich asi radšej nechám, ďakujem za slušné napomenutie Odoslané z MX4 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kryzic Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 (upraveno) Ahoj, tak jsem dnes neodolal a v jednom vetešnictví pořídil tyto Primky. Měli velmi zachovalé pouzdro a ciferník s římskými číslicemi, na který jsem ještě nenarazil. Řekl jsem si že bude snadné dohledat typ hodinek, ale doposud se mi to nepodařilo. Proto se obracím na Vás zkušené s prosbou o radu o jaký typ se jedná a z jakého roku. V hodinkách tepe strojek 66.3. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. dubna 2016 uživatelem kryzic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Podle mě je to složenina - někdo dal strojek s ciferníkem do jiného pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 složenka jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kryzic Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 A jak se dopátrat pouzdra, do kterého tento typ ciferníku patří? Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 V 5. 4. 2016 v 21:58, kryzic napsal: A jak se dopátrat pouzdra, do kterého tento typ ciferníku patří? Díky za pomoc. Patří podle mého do ,,Polštářků". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Podle katalogu co je v knize L.Hovorky. Této:http://nakladatelstvi.hostbrno.cz/nakladatelstvi/ostatni/hodinky-prim-1954-1994-1020 V 5. 4. 2016 v 21:58, kryzic napsal: A jak se dopátrat pouzdra, do kterého tento typ ciferníku patří? Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kryzic Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Díky kluci, příště budu s koupí opatrnější a enechám se hned zlákat hezkou fasádou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Vsak se nic nedeje.Akorat se z tebe stane Primkar - zavislak. :-)Kup si knihu.K ciferniku si sezen spravne dily.K pouzdru si sezen spravne dily.Pak zjistis ze ti zase neco zbylo, atd. :-)A uz se vezes. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kryzic Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Napsal jsem nejpovolanějšímu, a odpověď od pana Hovorky nenechala dlouho čekat. K ciferníku patří zlacené pouzdro z prim "polštářků". Mé první ponaučení je že ne vše co jsem nikdy neviděl znamená nějaká rarita, ale nejspíš bastl - hold příště. Naštěstí o ně projevil zájem kolega a já mu je tedy přenechám a za zpětně navrácené peníze koupím knihu o prim. Hodinky ale byly v TOP stavu to se musí nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Nech si je, ten ciferník se moc nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 18:52, kryzic napsal: Napsal jsem nejpovolanějšímu, a odpověď od pana Hovorky nenechala dlouho čekat. K ciferníku patří zlacené pouzdro z prim "polštářků". No- neříkal jsem to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kujon Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ahoj všem hodinářským nadšencům, chtěl bych se na vás obrátit s menší prosbou. Našli jsme doma na půdě po dědovi duo hodinek Prim a chtěli bychom je identifikovat. S pomocí Internetu jsem už jedny (zřejmě starší) identifikoval, mělo by se jednat o PRIM Traktor, u druhých si nejsem jistý. Zároveň bych se vás, jakožto znalců, chtěl zeptat jednak na odhadní cenu těchto kousků, tak ale i na možnost renovace těchto hodinek. Narazil jsem na nabídku společnosti Elton, ale pakliže by cena renovace výrazně převyšovala aktuální cenu hodinek, tak to samozřejmě nemá smysl. Díky předem za postřehy a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Odhadní cena dvacet tisíc Prolistuj si aukro, ukončené aukce, tam si najdeš ceny sám a zadarmo. Ed: A renovovat podle mě nic netřeba. Ovšem co třeba, to je očista a velká. Pak zjistíš, že to jsou docela normální, zachovalé hodinky. Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kujon Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Díky U těch Traktorů už jsem koukal. Co ty druhé, neví někdo co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) To jsou taky hodinky Prim Těm se nijak neříká, jedny z mnoha. Ale jestli toužíš po výjimečnosti, tak si nějaký název vymysli. Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ty druhe se takhle vyrabely? Jeste jsem kombinaci tohohle pouzdra, rucek a ciferniku nevidel Primbibli bohuzel nevlastnim, abych se kouknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se